Jump to content

Προβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Νταμοτσιδης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας εχω εναν εξωτερικό σ/δ 1TB και δέσμευμενος χώρος ειναι 177GB . Το προβλιμα μου ειναι πως όταν θέλω να μεταφέρω ενα αρχείο 4 η 5 gb μου λει πως το αρχείο ...τάδε... Ειναι υπερβολικά μεγάλο για το σύστημα αρχείων προορισμού . Σκέφτηκα να αντιγράψω όλα τα αρχεία στο υπολογιστή για να κανω format τον σκληρό αλλα θέλει πολύ ώρα ξέρετε αλον τροπο ;;

Πρέπει να κάνεις format, σε σύστημα αρχείων άλλο από το fat32, που, λογικά, είναι τώρα

Η πλήρης εντολή λοιπόν θα έπρεπε να είναι convert F: /fs:ntfs

Δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω δοκιμάσει σε εξωτερικό (usb) δίσκο, σίγουρα το έχω κάνει σε εσωτερικούς. Οταν πας στα properties του f:, τι σου λέει για το file system ?

Edit: Από ότι διαβάζω, πρέπει να δουλεψει κανονικά και σε εξωτερικό (usb) δίσκο.

Start --> Run --> cmd (enter) --> convert F: /fs:ntfs (enter)

Link

Σου ζητάει το label του δίσκου (φαίνεται και στον explorer, αλλά και από τις ιδιότητες). Το γράφεις και προχωράς.

Οπως και να έχει, να κάνεις ένα chkdsk στον εξωτερικό δίσκο. Μπορεί και να είναι αχρείαστο εφόσον κάνεις format, αλλά καλύτερα γαϊδουρόδενε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.