Νταμοτσιδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2015 Γεια σας εχω εναν εξωτερικό σ/δ 1TB και δέσμευμενος χώρος ειναι 177GB . Το προβλιμα μου ειναι πως όταν θέλω να μεταφέρω ενα αρχείο 4 η 5 gb μου λει πως το αρχείο ...τάδε... Ειναι υπερβολικά μεγάλο για το σύστημα αρχείων προορισμού . Σκέφτηκα να αντιγράψω όλα τα αρχεία στο υπολογιστή για να κανω format τον σκληρό αλλα θέλει πολύ ώρα ξέρετε αλον τροπο ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Πρέπει να κάνεις format, σε σύστημα αρχείων άλλο από το fat32, που, λογικά, είναι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 4, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Ναι αλλα ετσι θα χάσω όλα τα αρχεία μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Ιανουάριος 4, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) command prompt & δινεις την εντολη convert drive_letter: /fs:ntfs Σχετικό link Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από Ninja10R 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 5, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Η μονάδα δίσκου που καθορίσετε δεν ειναι έγκυρη .. Μου βγάζει ο δίσκος μου ειναι F: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Ιανουάριος 5, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 (edited) Η πλήρης εντολή λοιπόν θα έπρεπε να είναι convert F: /fs:ntfs Δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω δοκιμάσει σε εξωτερικό (usb) δίσκο, σίγουρα το έχω κάνει σε εσωτερικούς. Οταν πας στα properties του f:, τι σου λέει για το file system ? Edit: Από ότι διαβάζω, πρέπει να δουλεψει κανονικά και σε εξωτερικό (usb) δίσκο. Start --> Run --> cmd (enter) --> convert F: /fs:ntfs (enter) Link Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2015 από Ninja10R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 5, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Δεν το κοίταξα ακόμα αλλα όταν το κοιτάξω θα σου πω , σε ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 5, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Τώρα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Ιανουάριος 5, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Σου ζητάει το label του δίσκου (φαίνεται και στον explorer, αλλά και από τις ιδιότητες). Το γράφεις και προχωράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 5, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Κατι πήγε να γίνει παντός σε ευχαριστώ .. Πιστεύω πως θέλει ενα φορματ ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Ιανουάριος 5, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 (edited) Από αυτά που βλέπω, πριν το format μάλλον θέλει ένα chkdsk τουλάχιστον και βλέπουμε Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2015 από Ninja10R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 5, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Γτ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Ιανουάριος 6, 2015 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Οι αναφορές "πιθανόν το αρχείο να είναι κατεστραμμένο" δεν είναι θετικές θα έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 6, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Εγω αυτήν την στιγμή κανω αποκοπή/επικαλιση τα αρχεία μου στον υ/η και μετά θα κανω διαμόρφωση NTFS .. ΕΣΥ τη προτείνεις να κανω ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Ιανουάριος 6, 2015 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Οπως και να έχει, να κάνεις ένα chkdsk στον εξωτερικό δίσκο. Μπορεί και να είναι αχρείαστο εφόσον κάνεις format, αλλά καλύτερα γαϊδουρόδενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νταμοτσιδης Ιανουάριος 6, 2015 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Οκ σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts