trelohimas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2015 Παιδια εχω παλι θεμα με τη καρτα μου .Στο παρελυον ειχα μια 660 και χαλασαν οι ανεμιστηρες 3 φορες και μ τις αλλαξαν και τις 3 τη τελευταια φορα ζητησα πιστωση απ την εταιρια και ετσι πηρα την 770 ομως στη συνεχεια η καρτα κατα το ΒΟΟΤ αρχησε να λειτουργει σε φουλ στροφες και να μη δειχνει εικονα...την πηγα στην εταιρια την δοκιμασαν και την εστειλαν στα κεντρικα αλλα μεχρι να φτασει το προβλημα υποχωρησε και οταν την δοκιμασαν και εκει επαιζε κανονικα.....Ετσι μου την εστειλαν πισω πριν λιγο παλι μαυρη οθονη και φουλ στροφες χωρις εικονα.....τι να κανω; τι μπορει να φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 αν και πρέπει να το είχες αναφέρει ξανά, θες να μας πεις και το υπόλοιπο σύστημα;;Τη μητρική κυρίως, μπας και παίζει καμιά ασυμβατότητα/θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιανουάριος 4, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Μητρικη και εκδοση bios πες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Ιανουάριος 4, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) Z77X D3H και το ΒΙΟS ειναι το F18iMotherboard GA Z77X D3HCPU i5 3570KMemory kingston 2x4gbGPU GTX 770 4GBPSU Corsair CX 600HDD WD blackSSD Samsung 850 PRO Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από trelohimas Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιανουάριος 4, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Το F18i νομιζω είναι beta και ειχα αντμετωπισει κι εγω πρόβλημα όταν ειχα παρει την 770. Φλασαρε αν μπορεις το f16 κα δοκιμασε. εχω την ιδια μητρικη με σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Ιανουάριος 4, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) Τι προβληματα ειχες δηλαδη;¨( εχω δοκιμασει και σε αλλα pc τη καρτα και εκανε το ιδιο! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από trelohimas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts