Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2015 Παιδια ψαχνω να αντικαταστησω το Zowie G-TF (control edition) γιατι ελιωσε πιααα! Ψαχνω για ενα pad το οποιο να ειναι το ιδιο σε (control, σκληροτητα και μεγεθος) με το G-TF, αλλα να κολλαει καλα κατω και να ειναι ισιο!!! Τι προτινετε ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) hien VE κλασσικα http://www.artisan-jp.com/item_hien_ve_eng.html κατω απο 30 ευρω και ερχεται απο την Iαπωνια στην πορτα σου σε λιγοτερο απο 10 μερες μεσω EMS. να υποθεσω εννοεις το GT-F rough, εχω δοκιμασει και τα 3 ( G-TF σκετο - speed - rough ) και μου αρεσε πιο πολυ το παλιο, σε ολα ομως η βαση ητανε επιεικως αθλια, τωρα με το SR θα αλλαξει αυτο, too little too late ... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από GruntGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Ιανουάριος 5, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Αρχηγε καλησπερα... Εισαι σιγουρος οτι αυτο ειναι σκληρο οπως το Zowie? γιατι ειχα παρει παλιοτερα ενα HIEN (καλη ωρα οπως τωρα εσυ μου το ειχες προτινει) και ητανε πολυ μαλακο... Πολυ ωραιο μεν, αλλα πολυ μαλακο! Προηγουμενος μιλαγα για το Zowie G-TF το σκετο,το παλιο! Δεν ειχα ιδεα για το rough:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 καλημερα :-P παρε hien mid, ειναι το πιο σκληρο της σειρας τωρα που δεν πουλιεται πια το hard, το πουλανε πιο ακριβα απο το value edition που πρεπει να ειχες παρει παλιοτερα αλλα εχει την καλυτερη βαση με διαφορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Ιανουάριος 6, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 (edited) HIED MID έχω είναι πολύ μαλακό, πολύ πιο μαλακό απο το Zowie G-TF! Το rough το G-TF τι διαφορά έχει? Έχω πάρει το control και το speed, το speed είναι για τα πανηγύρια,άμα έχει τέτοια βάση άστο! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2015 από Heir of a dying day Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 6, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 ιδια βαση εχουνε speed με rough, παρε ενα maxtill gpad να τελειωνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Ιανουάριος 9, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 Πήρα ένα Razer Goliathus Large [control] Μα τι ωραίο pad...επιτέλους μπορώ να κεντράρω line και position στο notepad! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts