Χάρης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2004 Λοιπόν θα ήθελα όποιος μπορεί να μου στείλει τις εμφανίσεις των εξής ομάδων Ολυμπιακός,ΑΕΚ,Sparta Moscow,Toulouse,Metz,Besiktas,Partizan,Club Brugge,Cruzeiro και Boca Μεμονομένες τις εμφανίσεις αυτές στο Internet δεν τις έχω βρει, μόνο σε Patch.Κατεβασα κάποια αν και έχω 56αρι (χαρας το κουράγιο μου).Επείδη όμως έπεσα σε corrupted files κάποιες απο τις απο πάνω εμφανίσεις δεν τις εχω καν ενω οι υπόλοιπες που αναφέρω είναι με χαλια γιακάδες. Για αυτό παρακαλώ όποιος έχει κάποια/ες εμφανίσεις και θέλει βέβαια ας μου τις στείλει στο mail μου <<<zakdoganos@yahoo.gr>>> σε bmp βέβαια. Υστερόγραφο: ΟΠΟΙΟΣ τελικά στείλει ας το αναφέρει και εδώ πρώτα μην στείλουν και άλλοι τις ίδιες. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 http://pespc-files.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remiel Δεκέμβριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Ρε παιδιά ξέρετε πώ μπορώ να κάνω εισαγωγή στο PΕS4 μπάλες και παπούτσια;Αν ναί πείτε μου γιατι πάω να σκάσω............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 AFS Explorer σε ολα τα site το εχει.Ψαξε στα tools. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remiel Δεκέμβριος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Ναι το κάνω αλλα ι μπάλα ειναι αόρατη οταν παίζω.τί λάθος εχω κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Ιανουάριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Οποιος ενδιαφερεται 432mb patch,τα διορθωνει ολα και ειναι χωρισμενο σε 5 μερη,παρτε και το link www.pesplanet.com χλωμο με κοβω να το κατεβαζω με την pstn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιανουάριος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Ελληνικό πρωτάθλημα έτοιμο υπάρχει πουθενά να το κατεβάσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Ιανουάριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από leros2004 [Χθες, στις 23:44] Ελληνικό πρωτάθλημα έτοιμο υπάρχει πουθενά να το κατεβάσουμε? Για ριξε μια ματια εδω,εχει ελληνικο patch,http://www.syros.aegean.gr/users/dpsd00079/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.