Drstelth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά Στο παλιό μηχάνημα ψόφησε το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ! (τελικά και η μαμά και η 6950 μου) Έτσι πήγα ο ηλιθιος στο πλαίσιο και πήρα το CORSAIR vs 650 Και το ερώτημα είναι το κακό έγινε? Αυτό το entry PSU θα προστατεύει τα παρακάτω παλικάρια από τσιζz γενικά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Ξέρω ότι μπορεί να έχω πέσει σε coil (θεωρητικά πρέπει να δουλεψη full load για τυχόν coil noises)Ξέρω ότι είναι bronze το ρημάδιοπότες τσάμπα αγχώνεμαι ή πάω στο πλαίσιο και περνώ άλλο gold ας πούμε? (Ναχα και λεφτά ) εχω παραγγείλει τα εξής CPU 4590Gpu 970 g1MANA asus h97 plusCrucial MX100 256GBseagate barrikafros 1tbcase agosfan themis Τι λετε τον ήπια?
potis Ιανουάριος 3, 2015 #2 Ιανουάριος 3, 2015 Τι κακο να γινει? Οπως αναφερα και σε αλλα ποστ, εχω βαλει αρκετα Corsair σε γνωστους και αγνωστους και δεν ειχα ποτε θεμα. Το CΧ series θεωρειτε με τα περισσοτερα προβληματα, το VS δεν εχει τοσα...Επισης 650 ειναι πολλα για το συστημα σου, ενα 450 gold για παραδειγμα αρκει, οποτε coil wine στα load λιγο δυσκολα
Drstelth Ιανουάριος 3, 2015 Author #3 Ιανουάριος 3, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση Ανακούφιστικα:-)Ναι το ξέρω ότι είναι πολλά τα 650 αλλά το είχα πάρει για τον συχωρεμενο 775 πισι μου όποτε και μου έμεινε :-) (Πο ρε πολύ ταλαιπωρία με το κινητό για ένα ποστ)
potis Ιανουάριος 3, 2015 #4 Ιανουάριος 3, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση Ανακούφιστικα:-) Ναι το ξέρω ότι είναι πολλά τα 650 αλλά το είχα πάρει για τον συχωρεμενο 775 πισι μου όποτε και μου έμεινε :-) (Πο ρε πολύ ταλαιπωρία με το κινητό για ένα ποστ) Ολα πιθανοτητες ειναι στα τροφοδοτικα. Ολα εχουν ενα fail rate ακομα και τα τρομερα seasonic που θεωρουνται τα καλυτερα λογω του λιγοτερου Fail rate. Εμενα παλι σε 6 μηνες καηκε το Seasonic τι να πεις τοτε?
Trexx Ιανουάριος 4, 2015 #5 Ιανουάριος 4, 2015 Η υπερβολή που πέφτει εδώ μέσα με τα psu δεν υπάρχει λόγος να σε επηρεάζει. Μια χαρά είναι το psu σου. Όσο για το bronze vs gold, δεν είναι όροι ποιότητας αυτοί.
vagsk Ιανουάριος 4, 2015 #6 Ιανουάριος 4, 2015 Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγόρασε και κάποιο οικονομικό UPS και θα είσαι κομπλέ.
yanni Ιανουάριος 4, 2015 #7 Ιανουάριος 4, 2015 Δεν περίμενα να διαβάσω ποτέ ότι η επιλογή ενός Corsair τροφοδοτικού είναι δείγμα ηλιθιότητας. Παραπάνω από μια χαρά είναι το... ρημάδι.
Drstelth Ιανουάριος 4, 2015 Author #8 Ιανουάριος 4, 2015 ευχαριστήσω πολύ παιδιά Η αλήθεια είναι ότι ήμουν υπερβολικός..!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.