mikemtb Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 (edited) Εκτός απο αυτό το τροπο δεν ηπαρχει άλλος ;; Που να μιν χειμαζόμε Να κατεβάσω ενα προγράμμα και εγκατάστησω .... Αν και με κάλυψες με αυτη η ιςτοςελιδα που μου εδοςες αλλα θέλω να μάθω τι διάλο πολιτικι ειναι αυτό ; Μιπος το p.key μου χρισιμοπηοιτε σε πολα Pc αν όχι ποιος ο λόγος που δεν μου το δοσαν κατέφτιαν ... Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ Το ανωτερω λετε να εχει περασει απο κανα on-line μεταφραστή και εγινε τοσο χαλια? [emoji15] (ειναι postαρισμένο στο thelab) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2015 από mikemtb Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση ηλεκτρονικός μεταφραστής να έχει κάνει ... τέτοιες αμαρτίες...Μιλάμε χρειάστηκα να το διαβάσω μερικές φορές για να πάρω πρέφα τι παίζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lys Ιούνιος 17, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2016 Αυτό το μαγικό εργαλείο δεν υπάρχει ακόμα. Τουλάχιστον όχι έτσι όπως τα φανταζόμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts