Τζώρτζης Ιανουάριος 3, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ghost17 Το site της intracom ειναι το χειροτερο και το πιο ανημερο κατα τη γνωμη μου. Εγω πηρα στο τηλεφωνο που σου ειπα παραπανω, και μου στειλανε τους τελευταιους drivers με email, εφοσον πρωτα τους τα εχωσα.. Παρε τηλεφωνο να σου στειλουν τους τελευταιους drivers, γιατι απ'οτι μου ειπαν δεν τους βαζουν net. Τους κρατανε να τους κανουν Κειμηλια !!!!! Δεν κάνεις ένα κόπο να τους στείλεις και σε μένα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Οχι δεν καταλαβες εμενα μου εστειλαν τους τελευταιους για Usb συνδεση για windows xp.. Εσυ να φανταστω, θελεις τους drivers για την COM1, παρτους τηλεφωνω και στους στελνουν αμεσως (μετα απο δεκα λεπτακια- να πιουν και αυτοι τον καφε τους...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αλλα αν θες αναβαθμισε και το firmware του modem σου πρωτα, απο το site τους.. Για καλο και για κακο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 5, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ghost17 Οχι δεν καταλαβες εμενα μου εστειλαν τους τελευταιους για Usb συνδεση για windows xp.. Εσυ να φανταστω, θελεις τους drivers για την COM1, παρτους τηλεφωνω και στους στελνουν αμεσως (μετα απο δεκα λεπτακια- να πιουν και αυτοι τον καφε τους...) Αρχική απάντηση από ghost17 Αλλα αν θες αναβαθμισε και το firmware του modem σου πρωτα, απο το site τους.. Για καλο και για κακο.. Αναβάθμισα το μόντεμ ,h/w20 v3.76->v3.81,αλλά μετά μου έβγαινε συνέχεια από το δίκτυο και κοβόταν και το τηλέφωνο ατο σπίτι στιγμιαία... Έκανα downgrade και όλα όπως πριν.. Καινούργιοι οδηγοί για σειριακή σύνδεση δεν υπάρχουν και δεν υπάρχει νόημα να υπάρξουν μιας και δε θα προσφέρουν κάτι παραπάνω,όπως μου ανέλυσε ο τεχνικός... Ευχαριστώ πάντως, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 5, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Εμενα δεν μου εκανε ΤΕΤΟΙΑ κολπα..Τι εγινε με τα κοληματα που δε σου εβγαζε το εικονιδιο συνδεσης ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 5, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 FORMAT!Έφταιγε το winodws blinds....Έπαθα κόλλημα τρελό διότι μου τα έβγαζε όλα μαύρα! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris81 Ιανουάριος 25, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Και το δικο μου τις ιδιες μ@λ@κι3ς εκανε με το USB,αν και καινουργιο. Ασε που μου την εσπαγε το αναμενο λαμπακι Γι'αυτο και εγω το γυρισα serial και ολα οκ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.