Jump to content

κάλλημα στο νετ..πολύ σπαστικό!!!!!!!

Τζώρτζης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω isdn 64k με modem intracom netmod..

Tι παθαίνει και πολλές φορές μετά από 5+', μπορεί να μη το κάνει και ποτέ, αδρανεί!δε λαμβάνει ούτε στέλνει δεδομένα...και το καλύτερο όταν κάνω αποσύνδεση δεν αποσυνδέεται...πρέπει να κάνω restart!Eώς ότου να έρθει η καλή μας η πολύτιμή μας adsl καμμία ιδέα για να λυθεί το πρόβλημα??driver 3.2 χρησιμοποιώ.

Υ.Σ το κάνει είτε είναι υπερχρονισμένο το σύστημα είτε default...Format έκανα πριν 2 μήνες..Defragment κάθε 3 μέρες...Υπόψιν ο οδηγός του modem δεν έχει περάσει τα τεστ συμβατότητας με τα win xp home gr original που χρησιμοποιω όπως εμφανίζεται κατά την εγκατάστασή του.

To ότι ο οδυγός ο οδηγός δεν έχει πρεράσε από τα τεστ τιν MS δεν συμένει τίποτα!

Παρα πολλοί drivers είναι έτσι.

Πως έχεις συνδέσει το Netmod με το USB ή το Serial?

Έχω ακούσει ότιμε το USB κάνει διάφορα κουλά.

Εγώ το δπυλεύω νε το serial και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα...

δε νομίζω...α συμπληρώσω πως το modem είναι 2.5μέτρα μακρυά από το pc...από ότι ξέρω το usb έχει "εμβέλεια!" μέχρι το πολύ 3μέτρα...Ελπίζωη σειρίακή να μην επηρεάζεται από κάτι τέτοιο!

Κανε εναν ελενχο για νταιλερ και για τρογιαν!

μου θυμιζει κατι η ολη φαση!

Τι αντιβιοτικο εχεις;;

απο την μερα που περασα zone alarm , Panda , Giant to pc μου δουλευει γρηγοροτερα και δεν κολλαει στο διαδυκτιο!

ΚΑι γω να φανταστεις εκανα ρεσετ στο ρουτερ dsl.. Καλη επιτυχια!

;)

είχα zone alarm pro 5 μαζί με το norton pro 2005 αλλά στο νετ ήταν απελπιστικά ατγό λόγω του πρώτου.έβγαλα το zap5 και έχω αφήσει μόνο το νορτον και πολύ γρήγορο είναι και ιό δεν έχει έκανα χθες έλεγχο τώρα θα δοκιμάσω και το σειριακό και βλέπουμε!

Μπόρει να φτάει και το firmware του netmod έχω ακούσει πωε μερικές εκδόσεις έχουν πρόβλημα με τα xp.Τα ίδια κάνει και μένα που και που αλλά με ένα restart όλα φτιάχνονται

Τζώρτζη, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ όταν άλλαξα τη σύνδεση του netmod από serial σε USB. Οπότε την επανέφερα σε serial και βρήκα την υγειά μου.

flashάρε το firmware στο τελευταίο για το netmod σου. Κοίτα τι Version ΗW έχεις και flashάρε το με το ανάλογο. Οι τελευταίοι drivers θέλουν και τελευταίο firm.

για το σειριακό κάνε ένα restart ή από το control panel πάνε στο add hardware

• 2 weeks later...

Εισαι τυχερος, γιατι εχεις και την COM εμεις που δεν εχουμε, θα φαμε ολα τα προβληματα στη μαπα που εχει οταν το συνδεεις στη usb.. Παντως για καλο και για κακο κανε ενα update στα drivers. Παρε και κανα τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα τους (210-6671556) να τους βρησεις οπως εκανα και εγω.. Γιατι οταν ημουν online, μου κολαγε και πεταγε Blue-screen ERROR!! :fist:

Oλα όκ τώρα αλλά μου κάτι περίεργα!

ναι μεν κολλάει μία στο τόσο στο νετ αλλά δε μου βγάζει εικονίδιο σύνδεσης και ενώ είμαι στο ίντερνετ μετά δε μπορώ να βγω.Ούτε από τις συνδέσεις δικτύου!Και κάθε φορά κάνω ρεστάρτ!δε μπορώ να το αποφύγω με τίποτα!

Πήγαινε Control Panel-> Network and Internet Connections->Network Connections. Κλίκαρε μία φορά το εικονίδιο της σύνδεσής σου και στην Καρτέλα Network Tasks πάτα View Status of this connection

Το site της intracom ειναι το χειροτερο και το πιο ανημερο κατα τη γνωμη μου. Εγω πηρα στο τηλεφωνο που σου ειπα παραπανω, και μου στειλανε τους τελευταιους drivers με email, εφοσον πρωτα τους τα εχωσα.. Παρε τηλεφωνο να σου στειλουν τους τελευταιους drivers, γιατι απ'οτι μου ειπαν δεν τους βαζουν net. Τους κρατανε να τους κανουν Κειμηλια !!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.