Jump to content

PC gaming (έως 1000€) προτάσεις;

Recommended Posts

Έχω οθόνη πληκτρολόγιο κλπ κλπ ψάχνω πύργο που να αντέχει πολύωρο (σχετικά)απαιτητικό gaming.

Όμως ένας φίλος μου είπε να περιμένω γιατί θα βγει νέο hardware στο προσεχές μέλλον οπότε θα πέσουν οι τιμές.

Ποια είναι η γνώμη σας και φυσικά τι έχετε να μου προτείνετε για αγορά...Τώρα όσο αφορά το pc θα το έχω μόνο για gaming και ταινίες... 

Αυτά B)

Υπαρχει περιπτωση να κρατησεις και κατι αλλο απο παλιο συστημα; κυριως κουτι και hdd για αποθηκευτικο χωρο. Αν ναι τοτε με 1000 ευρω χωραει και i5 4690k και nvidia 970 που θα σου φτιαξουν μαματο συστημα για παιχνιδια. Πες αν μπορεις αν υπαρχουν αυτα και θα σου φτιαξω μια συνθεση. Αν παλι δεν υπαρχουν το βλεπουμε.

Καινουριο hardware στην αγορα εχει ηδη βγει και για gaming ειναι παραπανω απο αρκετο. Συνεχεια βγαινουν καινουρια πραγματα βεβαια αλλα μ αυτη τη λογικη θα πρεπει παντα να περιμενεις...

Σου εχω μια ετοιμη που συμφωνει με αυτα που λεει και ο @Trexx. Ξεφυγα λιγο στα λεφτα αλλα εχω βαλει ΚΑΙ κουτι μεσα και μια κορυφαια εκδοση της 970 (Gigabyte G1 σαν τη δικια μου). Αν ψωνισεις απο skroutz μπορει να πεσει λιγο το ποσο, η αν παρεις πιο απλη εκδοση της καρτας που ειναι εξισου καλη φυσικα

Synthesi-1.png

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :)

edit: Κουτί δεν είναι λίγο ακριβό; Δεν με ενδιαφέρει η ομορφιά απλά να τα έχει μαζεμένα θέλω :Ρ 

Έγινε επεξεργασία από Vagster

Super κουτι εβαλε ο Γιωργος !

Προτεινω και αυτο. http://www.msystems.gr/index.php?category=1224&product=16842

Σε λιγα μαγαζια ενα 60ρι. Δε ξερω αν υπαρχει αλλο τετοιο σε τετοια τιμη και το ψηνω και εγω για να αλλαξω την π@π@ριτσα που εχω.

Κατα τ'αλλα γλιτωνεις και ενα 20ρικο αν βαλεις τον 4590 (σιγα τις διαφορες που δικαιολογουν την τιμη-εφοσον δεν ειναι ο Κ για να κλοκαριστει-πραγμα που προϋποθετει αλλη ψυκτρα).Αν παντως τα GHz (+200) ειναι λογος για +20€ οκευ. ΣΤο κατω κατω δινεις ενα 1000ρικο, εκει θα κολλησεις;

Για τα υπολοιπα 100% συμφωνος. 

Επισης καλοκοιταζω και αυτο http://www.e-shop.gr/nzxt-source-340-midi-tower-black-window-p-PER.814713 σε περιπτωση που το 5.25 (dvd) δεν  ειναι αναγκαιο

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Απ οτι θελεις- δεν σ αρεσει μπορεις να εξοικονομησεις κανενα 20αρικο. Και απο τον επεξεργαστη και απο το κουτι και απο την καρτα γραφικων διαλεγοντας μια αλλη εκδοχη της 970. Αν δεις κατι αλλο απ αυτα που σου εχω προτεινει και σ αρεσει γραφτο εδω να δουμε αν ειναι καλυτερο η οχι!

Έψαξα στο skroutz και στο bestprice για καλύτερες τιμές αλλά δεν έπεσε ιδιαίτερα πολύ στα 1054 το αγόρασα. Μόλις έρθει και γίνει η συναρμολόγηση κλπ θα γράψω γνώμη για τις επιδώσεις ^_^

• Like 1

Κιολας;; Σ' ωραιος!! Προτεινω καποια στιγμη να μπει ενας hdd μεγαλυτερης χωρητικοτητας! Αλλα τωρα εισαι μια χαρα! Καλο λιωσιμο!!! Αν μπορεις πες μου τι μνημες φοραει η καρτα σου, οταν ερθει!

• Like 1

Αν μπορεις πες μου τι μνημες φοραει η καρτα σου, οταν ερθει!

Τι εννοείς όλες οι 970 δεν έχουν ίδιο τύπο μνήμης;  :huh:

edit: δλδ gdd5; μπορεί να έρθει και να φοράει gdd3 ας πούμε; 

Έγινε επεξεργασία από Vagster

Ναι ολες οι 970 φορανε 4 gb gddr5 μνημες που τρεχουν στα 7010Mhz. Τα τσιπακια ομως των μνημων κατασκεταζονται απο διαφορες εταιριες οπως Samsung, hynix, elpida. Η δικη μου ας πουμε εχει hynix μνημες. Εσενα μπορει να φοραει samsung πχ. Μπορεις να το δεις με προγραμματα οπως gpu-z η nvinspector. Η μονη τους διαφορα βεβαια ειναι το ποσο πανω απο την εργοστασιακη συχνοτητα θα πανε αν θελησεις να τους κανεις overclocking. Αν δεν το κανεις, τοτε δεν υπαρχει καμια διαφορα.

ΑΑΑ εντάξει τότε!! Μόλις έρθει θα ενημερώσω (θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω να κάνω overclock αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και με τόσο ακριβό μηχάνημα δεν νομίζω να το επιχειρήσω)

Το oc σε καμια περιπτωση δεν το χρειαζεσαι για να παιξεις. Θα το κανεις απλα για να το κανεις και για να μαθεις. Κι εγω το εψαξα λιγο το θεμα εφτιαξα και ενα προφιλ αλλα δεν το χρησιμοποιω. Παντα την εχω στα στοκ ρολογια. Βαλτην κατω και λιωστην στο παιχνιδι. Δε χαμπαριαζει τιποτα!

Πολύ καλό build σου κάνανε τα παιδιά,εγώ να φανταστείς το έψαχνα πολύ καιρό μέχρι να καταλήξω στο ίδιο σχετικά pc με εσένα.

Απλά σκέψου να αγοράσεις κάποια στιγμή έναν καλύτερο cpu cooler για καλύτερα αποτελέσματα.

Έγινε επεξεργασία από AperfectCircle

• 3 weeks later...

Διαφωνώ με τον AntonisTheod01 λίγο ....μια αλλαγή που θα έκανα εγώ θα ηταν ρ9 290 δλδ 70 ευρώ κατω και θα έδινα κάτι παραπάνω σε μητρική ...!!Αμα έχεις σκοπό να παίζεις μόνο παιχνίδια και οχι να ασχοληθείς με ρενδερινκ και τετοια πανε i5 4690k...Και για τιμές που λες εγω εδω και 4 χρονια παρατηρώ εναν επεξεργαστή απο 170 ευρώ ανέβηκε 190+ οπότε........

Έγινε επεξεργασία από AsuS