Γεώργιος Ιανουάριος 6, 2015 Author #41 Ιανουάριος 6, 2015 έπαιξα και σε 32 σερβερ στην rogue transimmission και έπιανε παραπάνω 7 φραμες με λιγότερα τα 35. κάποιες στιγμές έπιανε και 48 σταθερά για λίγο.
Proteas Ιανουάριος 6, 2015 #42 Ιανουάριος 6, 2015 Γιωργη θα γινω εγω ο κακος....το ειπα και σε προηγουμενη σελιδα αλλα βλεπωκαι παλαιοτερα μελη συνεχιζουν να σου απαντανε εδω και δεν καταλαβαινω το γιατι......Υπαρχει θεμα για το Battlefield με 230+ σελιδες δεν υπαρχει λογος να ανοιγης ξεχωριστο θεμα για αποριεςεπανω στο παιχνιδι οτι θες να μαθεις μπορεις να το κανεις εκει. Αν ηταν να ανοιγει ο καθενας μας ενα θεμαπου υπαρχει ηδη σε αλλο thread θα χαναμε τον μπουσουλα εδω μεσα. Σε παρακαλω μην απαντησεις εδω και οτι θες ελα να το συζητησουμε εδω http://www.thelab.gr/topic/110578-battlefield-4/ Φιλικα.
Γεώργιος Ιανουάριος 31, 2015 Author #43 Ιανουάριος 31, 2015 επειδή είχα κάποια frame drops σε 1440 και ούλτρα, από 35 πήγαινε 5 δοκίμασε να κατεβάσω τα σεττινκς και από ούλτρα τα πήγα στο μίντιουμ . τώρα από 35 φραμες μου πήγε 90 . ελπίζω να μείνει. ξαναθυμίζω ότι έχω την 7850 . πήρε τρεις φορές πάνω την απόδοση . μεγάλη διαφορά .έπαιξα δύο παιχνίδια του μισάωρο το καθένα και δεν έκανε framedrop.
mondler Φεβρουάριος 2, 2015 #44 Φεβρουάριος 2, 2015 αυτο που σου λεγαμε εξ αρχης...δεν ειναι η καρτα σου για ultra στο bf4... τωρα θα δεις οτι θα παιζεις και καλυτερα και θα το ευχαριστηθεις παραπανω το παιχνιδι
Γεώργιος Φεβρουάριος 2, 2015 Author #45 Φεβρουάριος 2, 2015 τα frame drops δεν δικαιολογούνταν. στις αρχές νομίζω ότι δεν μου κολλούσε. μετά άρχισαν τα κολλήματα . ξέρει κανείς σας πόση μνήμη vram χρησιμοποιεί το bf4 σε ούλτρα σέττινκς??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.