Γεώργιος Ιανουάριος 6, 2015 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 έπαιξα και σε 32 σερβερ στην rogue transimmission και έπιανε παραπάνω 7 φραμες με λιγότερα τα 35. κάποιες στιγμές έπιανε και 48 σταθερά για λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιανουάριος 6, 2015 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Γιωργη θα γινω εγω ο κακος....το ειπα και σε προηγουμενη σελιδα αλλα βλεπωκαι παλαιοτερα μελη συνεχιζουν να σου απαντανε εδω και δεν καταλαβαινω το γιατι......Υπαρχει θεμα για το Battlefield με 230+ σελιδες δεν υπαρχει λογος να ανοιγης ξεχωριστο θεμα για αποριεςεπανω στο παιχνιδι οτι θες να μαθεις μπορεις να το κανεις εκει. Αν ηταν να ανοιγει ο καθενας μας ενα θεμαπου υπαρχει ηδη σε αλλο thread θα χαναμε τον μπουσουλα εδω μεσα. Σε παρακαλω μην απαντησεις εδω και οτι θες ελα να το συζητησουμε εδω http://www.thelab.gr/topic/110578-battlefield-4/ Φιλικα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 31, 2015 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2015 (edited) επειδή είχα κάποια frame drops σε 1440 και ούλτρα, από 35 πήγαινε 5 δοκίμασε να κατεβάσω τα σεττινκς και από ούλτρα τα πήγα στο μίντιουμ . τώρα από 35 φραμες μου πήγε 90 . ελπίζω να μείνει. ξαναθυμίζω ότι έχω την 7850 . πήρε τρεις φορές πάνω την απόδοση . μεγάλη διαφορά .έπαιξα δύο παιχνίδια του μισάωρο το καθένα και δεν έκανε framedrop. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Φεβρουάριος 2, 2015 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 αυτο που σου λεγαμε εξ αρχης...δεν ειναι η καρτα σου για ultra στο bf4... τωρα θα δεις οτι θα παιζεις και καλυτερα και θα το ευχαριστηθεις παραπανω το παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Φεβρουάριος 2, 2015 Author #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 τα frame drops δεν δικαιολογούνταν. στις αρχές νομίζω ότι δεν μου κολλούσε. μετά άρχισαν τα κολλήματα . ξέρει κανείς σας πόση μνήμη vram χρησιμοποιεί το bf4 σε ούλτρα σέττινκς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 2, 2015 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Λιγοτερο απο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts