Jump to content



Battlefield 4 απορία.


Γεώργιος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παίδες αξίζει να αγοράσω το παραπάνω game ?έχω διαβάσει στο αντιστοιχο θρεντ πολλά για μπαγκ και ότι το παιχνίδι δεν παίζεται. ισχύει ?? θα μπορέσω να το παίξω σαν άνθρωπος ή θα έχει πολλά προβλήματα ???

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

θεωρω έπρεπε να γράψεις στο αντίστοιχο νήμα και όχι να ανοίξεις θέμα.

Καλή χρονιά.

Ναι το παιχνίδι παίζεται μια χαρα.

μικροπροβλήματακια έχει,αλλα απο ένα σημείο και μετά σου αρέσουν/συνηθίζεις.

Αν εξαιρέσεις τα θέματα που κατά καιρούς παρουσιάζουν οι server, κατά τα άλλα μια χαρά παιχνίδι είναι, και στο είδος του ίσως το καλύτερο.

Αγόρασε το άφοβα.Αρκεί να έχεις ένα αξιοπρεπές σύστημα να το παίξεις.Αν είσαι με κανένα διπύρηνο άστο τότε.

τα disconnects είναι θέματα των σέρβερ και του φόρτου που έχουν(εκτός αν είναι dedicated servers για το συγκεκριμένο σκοπό,πολλοί νοικιάζουν κοινόχρηστους και πέφτουν εύκολά)

bugs υπάρχουν ελάχιστα πλέον σε σημείο να τα γουστάρεις,κάτι superjumps,να πατάς και ενω δείχνει να γεμίζει το όπλο να ξαναμένει άδειο και τέτοιες βλακειούλες.

για το hit registration που συνεχιζει να ειναι gtp δεν βλεπω να λετε, και αυτο δεν ειναι βλακειουλα.......

@wolves, δεν προκειται να φτιαξει ever...ειναι γραμμενο λαθος εξαρχης το παιχνιδι. Προσωπικα το συνηθισα πια :p

 

@Γεώργιος, bugs υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν. Disconnects και λοιπα προβληματα συνηθως παρατηρουνται ειτε πριν ειτε λιγο μετα απο ενα μεγαλο update-patch ή σε καποιο Double XP event.

 

Οταν βεβαια τα δυο αυτα συμπεσουν τοτε τα προβληματα ειναι στανταρακι :hehe:

Εγώ το παιχνιδι ποτε δεν τον ευχαριστηθηκα και πλεον σταματησα να ασχολουμαι, παιζω σαν να έχω lag ενω εχω πολυ καλο ping και πολυ καλα fps. Και δεν ειναι θέμα οτι δεν το σηκώνει το pc μου...το single player μια χαρα το τελειωσα.

τελικά το αγόρασα το game.Μου φαίνεται ότι είναι καλύτερο οπτικά από το 3 , πιο ωραία χρώματα, καλύτερα attachments .εχω όμως ένα πρόβλημα έχω την 7850 ατι και τα παίζει όλα στο ultra. .όταν όμως βάζω το αντιαλιζινκ κολλάει το παιχνίδι. φταίει η κάρτα ή είναι μπάγκ του παιχνιδιού ????

 και άλλη μια απορία  τα dvd του παιχνιδιού είναι dual layer ? γιατί είναι γύρω στα 8,5 γίγα το καθένα .

7850 και ultra το bf4 ουτε για αστείο μην το λες...

δες ποσα frames εχεις και βρες τις καταλληλες ρυθμίσεις για το συστημα σου.

 

γραψε αυτο perfoverlay.drawgraph 1 στο console in game (το default πληκτρο για την κονσολα ειναι αυτο διπλα απο το 1) να δεις ποσα fps εχεις. 

το έχω δει το σιτε αλλά νομίζω ότι τώρα πλέον μιλάνε για gameplay θέματα και όχι για αυτά που ρωτάω εγώ. έχει και πολλές σελίδες. που να βρεις τώρα αυτό που ψάχνω.

δεν θα χρειαζόταν να διαβάσεις κάτι,το παιχνίδι έχει αλλάξει απο τότε που ξεκίνησε.Γι αυτό και σου είπα εξαρχής να ρωτούσες εκεί.

Με 7850 για medium-high είσαι χωρίς ΑΑ κλπ για πάνω απο 60 καρέ συνέχεια σε 1080p.

παίζω σε 2560χ1440 . είδα σε ένα site ένα benchmark αλλά δεν θυμάμαι με ποια κάρτα, και έλεγε οτι δεν είχε μείωση framerates η επιλογή του antialising . για αυτο έχω απορία μήπως έχει κάτι το παιχνίδι. το έβαλε σε τρεις επιλογές . και στις τρεις το framerate ήταν σταθερό .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.