Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 παίδες αξίζει να αγοράσω το παραπάνω game ?έχω διαβάσει στο αντιστοιχο θρεντ πολλά για μπαγκ και ότι το παιχνίδι δεν παίζεται. ισχύει ?? θα μπορέσω να το παίξω σαν άνθρωπος ή θα έχει πολλά προβλήματα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaras12 Ιανουάριος 1, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2015 θεωρω έπρεπε να γράψεις στο αντίστοιχο νήμα και όχι να ανοίξεις θέμα.Καλή χρονιά.Ναι το παιχνίδι παίζεται μια χαρα.μικροπροβλήματακια έχει,αλλα απο ένα σημείο και μετά σου αρέσουν/συνηθίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 1, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2015 καμία άλλη γνώμη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Ιανουάριος 1, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2015 Αν εξαιρέσεις τα θέματα που κατά καιρούς παρουσιάζουν οι server, κατά τα άλλα μια χαρά παιχνίδι είναι, και στο είδος του ίσως το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathisgtr Ιανουάριος 2, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2015 Αγόρασε το άφοβα.Αρκεί να έχεις ένα αξιοπρεπές σύστημα να το παίξεις.Αν είσαι με κανένα διπύρηνο άστο τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 2, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2015 δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με bug and disconnect ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaras12 Ιανουάριος 2, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2015 τα disconnects είναι θέματα των σέρβερ και του φόρτου που έχουν(εκτός αν είναι dedicated servers για το συγκεκριμένο σκοπό,πολλοί νοικιάζουν κοινόχρηστους και πέφτουν εύκολά)bugs υπάρχουν ελάχιστα πλέον σε σημείο να τα γουστάρεις,κάτι superjumps,να πατάς και ενω δείχνει να γεμίζει το όπλο να ξαναμένει άδειο και τέτοιες βλακειούλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 3, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 για το hit registration που συνεχιζει να ειναι gtp δεν βλεπω να λετε, και αυτο δεν ειναι βλακειουλα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 3, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 (edited) @wolves, δεν προκειται να φτιαξει ever...ειναι γραμμενο λαθος εξαρχης το παιχνιδι. Προσωπικα το συνηθισα πια @Γεώργιος, bugs υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν. Disconnects και λοιπα προβληματα συνηθως παρατηρουνται ειτε πριν ειτε λιγο μετα απο ενα μεγαλο update-patch ή σε καποιο Double XP event. Οταν βεβαια τα δυο αυτα συμπεσουν τοτε τα προβληματα ειναι στανταρακι Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2015 από Lazy Dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 3, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 τι παίζει με το hit registration ???????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 3, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelsnow Ιανουάριος 3, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 Εγώ το παιχνιδι ποτε δεν τον ευχαριστηθηκα και πλεον σταματησα να ασχολουμαι, παιζω σαν να έχω lag ενω εχω πολυ καλο ping και πολυ καλα fps. Και δεν ειναι θέμα οτι δεν το σηκώνει το pc μου...το single player μια χαρα το τελειωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 3, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 (edited) τελικά το αγόρασα το game.Μου φαίνεται ότι είναι καλύτερο οπτικά από το 3 , πιο ωραία χρώματα, καλύτερα attachments .εχω όμως ένα πρόβλημα έχω την 7850 ατι και τα παίζει όλα στο ultra. .όταν όμως βάζω το αντιαλιζινκ κολλάει το παιχνίδι. φταίει η κάρτα ή είναι μπάγκ του παιχνιδιού ???? και άλλη μια απορία τα dvd του παιχνιδιού είναι dual layer ? γιατί είναι γύρω στα 8,5 γίγα το καθένα . Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Ιανουάριος 4, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) 7850 και ultra το bf4 ουτε για αστείο μην το λες...δες ποσα frames εχεις και βρες τις καταλληλες ρυθμίσεις για το συστημα σου. γραψε αυτο perfoverlay.drawgraph 1 στο console in game (το default πληκτρο για την κονσολα ειναι αυτο διπλα απο το 1) να δεις ποσα fps εχεις. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2015 από mondler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 5, 2015 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 στο ultra χωρίς antialising παίζει χωρίς να κολλάει. παίζει μια χαρά . όταν βάζω το antializing τότε κολλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιανουάριος 5, 2015 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 http://www.thelab.gr/topic/110578-battlefield-4/ /thread 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 5, 2015 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 το έχω δει το σιτε αλλά νομίζω ότι τώρα πλέον μιλάνε για gameplay θέματα και όχι για αυτά που ρωτάω εγώ. έχει και πολλές σελίδες. που να βρεις τώρα αυτό που ψάχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaras12 Ιανουάριος 5, 2015 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 δεν θα χρειαζόταν να διαβάσεις κάτι,το παιχνίδι έχει αλλάξει απο τότε που ξεκίνησε.Γι αυτό και σου είπα εξαρχής να ρωτούσες εκεί.Με 7850 για medium-high είσαι χωρίς ΑΑ κλπ για πάνω απο 60 καρέ συνέχεια σε 1080p. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιανουάριος 5, 2015 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 παίζω σε 2560χ1440 . είδα σε ένα site ένα benchmark αλλά δεν θυμάμαι με ποια κάρτα, και έλεγε οτι δεν είχε μείωση framerates η επιλογή του antialising . για αυτο έχω απορία μήπως έχει κάτι το παιχνίδι. το έβαλε σε τρεις επιλογές . και στις τρεις το framerate ήταν σταθερό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 5, 2015 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 7850-1440p ultra?? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts