Green Dragon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2014 (edited) Παιδιά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!! Δεν ξέρω να είμαι στο κατάλληλο thread ή αν θα σας δώσω να καταλάβετε ένα θέμα που έχω,αλλά θα το προσπαθήσω και ελπίζω στη βοήθεια σας. Έστησα το καινούργιο μου pc και πήγα να το συνδέσω στο ρεύμα.Μόλις ακούμπησα το φίς του ρεύματος στην υποδοχή του τροφοδοτικού, ακούστηκε ένα στιγμιαίο σπινθίρισμα που κράτησε όσο να κουμπώσει καλά το φις. Δεν μου άρεσε καθόλου και επιχείρησα αρκετές φορές την ίδια κίνηση.Κάθε φορά το ίδιο. Είναι επικίνδυνο; Τι λέτε να κάνω; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 31, 2014 από Green Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 31, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Τιποτα, φυσιολογικο είναιΑλλα δεν είναι και παιχνιδι να το κανεις συνεχεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 31, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 συχνο φαινομενο , δεν ειναι μονο στα pc δεν υπαρχει κινδυνος , αλλα δεν ειναι και για να καθεται κανεις να παιζει με το τζιζ τζιζ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Δεκέμβριος 31, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 (edited) Εντάξει, καθησυχαστικοί είσαστε και ευχαριστώ.Οπότε το αφήνω έτσι, μάλλον δεν χρειάζεται να κάνω κάτι Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 31, 2014 από Green Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts