Green Dragon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2014 Παιδιά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!! Δεν ξέρω να είμαι στο κατάλληλο thread ή αν θα σας δώσω να καταλάβετε ένα θέμα που έχω,αλλά θα το προσπαθήσω και ελπίζω στη βοήθεια σας. Έστησα το καινούργιο μου pc και πήγα να το συνδέσω στο ρεύμα.Μόλις ακούμπησα το φίς του ρεύματος στην υποδοχή του τροφοδοτικού, ακούστηκε ένα στιγμιαίο σπινθίρισμα που κράτησε όσο να κουμπώσει καλά το φις. Δεν μου άρεσε καθόλου και επιχείρησα αρκετές φορές την ίδια κίνηση.Κάθε φορά το ίδιο. Είναι επικίνδυνο; Τι λέτε να κάνω;
slalom Δεκέμβριος 31, 2014 #2 Δεκέμβριος 31, 2014 Τιποτα, φυσιολογικο είναιΑλλα δεν είναι και παιχνιδι να το κανεις συνεχεια
kpetros Δεκέμβριος 31, 2014 #3 Δεκέμβριος 31, 2014 συχνο φαινομενο , δεν ειναι μονο στα pc δεν υπαρχει κινδυνος , αλλα δεν ειναι και για να καθεται κανεις να παιζει με το τζιζ τζιζ
Green Dragon Δεκέμβριος 31, 2014 Author #4 Δεκέμβριος 31, 2014 Εντάξει, καθησυχαστικοί είσαστε και ευχαριστώ.Οπότε το αφήνω έτσι, μάλλον δεν χρειάζεται να κάνω κάτι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.