chris2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2014 (edited) Γειας σας Εδω και αρκετα χρονια δεν ειχα σπουδαια ακουστικα ,ολα ηταν τα μανισια απο το κινητο και απο το mp3. Σκεφτομουν εδω και αρκετο καιρο αλλα μετα ακουστικα της sony δεν ειχα θεμα αλλα τελικα χαλασε το ενα ακουστικο και τωρα επιβαλλεται να παρω μιας και ειναι γιορτες.Ψαχνω κατι για in-ear (οσα εχω δοκιμασει ,νομιζω απομονονουν καλυτερα τον εξωτερικο ηχο) και μαλλον για πλακε (θεωριτικα δεν πλεκονται τοσα ευκολα ισχυει??).Ο αδερφος μου πηρε προσφατα αυτα απο τα public και τα δοκιμασα στο OnePlus One μου και μου αρεσαν γιατι πρωτη φορα καταλαβα λιγο μπασο.Επισης ακουω καλα λογια για τα xiaomi piston κι αμα τα παρω μαλλον θα το παρω απο το geekbuing μαζι με το power bank(αξιζει το bandle?).Αλλα απο την αλλη μυπως αξιζουν παραπανω τα JBL+ της ΟnePlus μιας και ειναι της ιδιας της εταιριας ή υπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεις εκτος σε αλλα site ?Anyway αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να ειναι in-ear και να εχουν καλο ηχο γιατι η χρηση του θα ειναι κυριως για μουσικη. Ταβανι 35-40 Ευρω και αγορα απο οπουδηποτε. Περιμενω γνωμες για ακουστικα που χρησιμοποιείτε εσεις ετσι στο περιπου να προσανατολιστω σε τιμες και μαρκες. Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2014 από chris2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 31, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Χτυπά στο Google , massdrop μπες γραψου και πάρε από κει τα ttpod t1-eΑκουστικαρες Σορρυ είμαι από κινητό και λινκ δεν παίζει άμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 31, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Ορίστε: https://www.massdrop.com/buy/ttpod-t1e?s=ttpod Αν και προσωπικά τα βρίσκω άσχημα. Αγόρασα τα JBL πρόσφατα και είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν είμαι και κανένας ειδήμων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιανουάριος 2, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2015 Χτυπά στο Google , massdrop μπες γραψου και πάρε από κει τα ttpod t1-eΑκουστικαρεςΣορρυ είμαι από κινητό και λινκ δεν παίζει άμεσααυτα τα εχεις εσυ?Απο οτι ειδα σε review πρεπει να αξιζουν 30 νομιζω βγαινουν αλλα ειναι μονο για μουσικη.Εγω θα ηθελα να εχουν και μικροφωνο για κλισεις οπως τα JBL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 2, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2015 αυτα τα εχεις εσυ?Απο οτι ειδα σε review πρεπει να αξιζουν 30 νομιζω βγαινουν αλλα ειναι μονο για μουσικη.Εγω θα ηθελα να εχουν και μικροφωνο για κλισεις οπως τα JBL. Αυτός ο αχαΐρευτος () έχει τα Ostry Kc06A. Είναι πιο καλά και παίζουν κατά καιρούς στα 50$ στο massdrop. Στο penonaudio έχουν 80$ τα ίδια. Είναι και τα δύο πολύ καλά για τα λεφτά τους. Έχω και τα 2. Κανένα από τα 2 δεν έχει μικρόφωνο. Και τα 2 είναι καλύτερα από τα pistons v2.1 που επίσης έχω και έχουν μικρόφωνο. Τα jbl του Σπύρου δεν τα έχω ακούσει για να σου πω.Αν έπαιρνα πάλι ακουστικά μάλλον τα KC06A θα προτιμούσα ή τα Hifiman re300h που διαβάζω καλά λόγια. Για να σε μπερδέψω ακόμα παραπάνω βάλε στην παραπάνω λίστα και τα Audio Technica ATH-IM70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιανουάριος 2, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2015 Αυτός ο αχαΐρευτος ( ) έχει τα Ostry Kc06A. Είναι πιο καλά και παίζουν κατά καιρούς στα 50$ στο massdrop. Στο penonaudio έχουν 80$ τα ίδια. Είναι και τα δύο πολύ καλά για τα λεφτά τους. Έχω και τα 2. Κανένα από τα 2 δεν έχει μικρόφωνο. Και τα 2 είναι καλύτερα από τα pistons v2.1 που επίσης έχω και έχουν μικρόφωνο. Τα jbl του Σπύρου δεν τα έχω ακούσει για να σου πω.Αν έπαιρνα πάλι ακουστικά μάλλον τα KC06A θα προτιμούσα ή τα Hifiman re300h που διαβάζω καλά λόγια. Για να σε μπερδέψω ακόμα παραπάνω βάλε στην παραπάνω λίστα και τα Audio Technica ATH-IM70. OK καταλαβα .Απο οτι φαινεται και 40-50 ευρω μπορει να καλιφθεις πολυ καλα απο ακουστικα.Μαλλον θα παρω κατι φθηνο προς το παρων (τα pistons μαλλον) και αμα βγαλουμε τιποτα απο το στοιχημα βλεπουμε για κανενα upgrade. Y.Γ.:Πανο τοσα ακουστικα τι τα κανεις ,απ'οτι φαινεται δεν το πολυδουλευεις και επισης ποια θεωρεις καλυτερα με διαφορα που εχεις ακουσει ποτε ακουστικα ειτε in-ear ειτε headphones?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 2, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2015 OK καταλαβα .Απο οτι φαινεται και 40-50 ευρω μπορει να καλιφθεις πολυ καλα απο ακουστικα.Μαλλον θα παρω κατι φθηνο προς το παρων (τα pistons μαλλον) και αμα βγαλουμε τιποτα απο το στοιχημα βλεπουμε για κανενα upgrade. Y.Γ.:Πανο τοσα ακουστικα τι τα κανεις ,απ'οτι φαινεται δεν το πολυδουλευεις και επισης ποια θεωρεις καλυτερα με διαφορα που εχεις ακουσει ποτε ακουστικα ειτε in-ear ειτε headphones?? Παλιότερα είχα τα he400 της hifiman. Την έχω πολύ "ψηλά" την συγκεκριμένη εταιρία. Δίνει πολλά για "λίγα" χρήματα. Είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει και σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα. Δεν με "ενθουσίασαν" μοντέλα της akg ή της sennheiser στην αντίστοιχη τιμή που είχα στην κατοχή μου. Ίσως αγάπησα τα planar magnetic, αξίζουν με το παραπάνω όμως την χρηματική μετάβαση τόσο στην απόκτηση όσο και στην αγορά ενισχυτή. Δίνει πάρα πολλά, πολλά περισσότερα από ένα ντακ εφόσον έχεις μία αξιοπρεπή κάρτα. Σίγουρα δεν αξίζει να πάρεις τα πιστόνια και μετά να πας στα ostry. Εφόσον το αντέχει η τσέπη σου μετά πήγαινε είτε σε dunu 2000 είτε σε κάτι πιο "high end" όπως re600 hifiman κτλ. Από άποψη "υγείας" είναι καλύτερο ένα ακουστικό που αφήνει το αφτί να "αναπνέει". Καλό θα είναι να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική με μέτρο και σε σωστές στάθμες. ps: Τα TTPod βγαίνουν με έκδοση με ακουστικό σε περίπτωση που μέχρι εκεί είναι το μπάτζετ σου. Δεν "αξίζει" να πάρεις hands free και να έχεις μία "μεσοβέζικη" λύση. Ας ακούς λίγο και με μεγάλη ευχαρίστηση και προσμονή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts