SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2014 (edited) Καλησπέρα στη παρέα. Εδώ και ένα μήνα που έχω για βασικό λειτουργικό μου τα καταραμένα 8.1 έχω το εξής πρόβλημα : 8 στα 10 παιχνίδια που θα τρέξω ενώ είναι όλα ρυθμισμένα για full screen , ελαχιστοποιούνται και όσα κλικ και να κάνω στο εικονίδιο τους κάτω στη μπάρα εργασειών δε θα μπει ποτέ στο game. Το ίδιο σκηνικό κάθε φορά με εξαίρεση μερικά παιχνίδια που για κάποιο ανεξήγητο λόγω δεν εμφανίζεται το "bug" σε αυτά. παράδειγμα: ανοίγουμε ένα παιχνίδι , ας το πούμε " ΧΨ " παιχνίδι, μαύρη οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα ( 2-3 δευτ. ) ελαχιστοποίηση ( που φαίνεται το εικονίδιο στη task bar ) , κλικ στο εικονίδιο μαύρη οθόνη 2-3 δευτερόλεπτα - πάλι ελαχιστοποίηση (desktop), όσες φορές και να κάνω κλικ το ίδιο πράγμα με εξαίρεση κάποια φορά αν θέλει μου κάνει τη χάρη και " μπαίνει " στο παιχνίδι. Καμία λύση παίδες? * Latest drivers installed Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 (edited) Αν εχεις το samsung magician(στο tray) να τρεχει, κλείστο, προσπαθησε ξανα και ελα να μου πεις Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2014 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Δεκέμβριος 30, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 συνήθως η συντόμευση από minimize σε full screen είναι alt + enter σε διάφορα παιχνίδια που έχω εγώ . για δοκίμασε το . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 30, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 (edited) συνήθως η συντόμευση από minimize σε full screen είναι alt + enter σε διάφορα παιχνίδια που έχω εγώ . για δοκίμασε το .Ναι, ξέχασα να αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει και αυτό το συνδυασμό ( alte + enter ) χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω τη λύση του LazyDog Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 Δεν ειναι το ματζισιαν. Και εγω το εχω το ιδιο προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglaras Δεκέμβριος 30, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 και εγώ το έχω.. συνήθως με ένα reboot φτιάχνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 30, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2014 Δεν ειναι το ματζισιαν. Και εγω το εχω το ιδιο προβλημα...Μονο το magician το κανει σε μενα...μολις το κλεισω εντελως, στρωνουν ολα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 31, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Μονο το magician το κανει σε μενα...μολις το κλεισω εντελως, στρωνουν ολαΌντως το magician έφταιγε !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts