Jump to content

Bek Engine Beta Demos Released. Help for testing :)

unreal

Recommended Posts

RootX: ευχαριστω για την προταση. πολύ καλη ιδεα. θα με βολευε αρκετά.

zyx: ευχαριστω για τα καλα λογια man ;) να σαι καλα!

εχω καποια ευχαριστα και καποια δυσάρεστα.

Τα δυσαρεστα: ήμουν ετοιμος να ανεβασω νεο demo και διαπίστωσα νεο σοβαρο bug. θα αργησω λιγο τωρα.

Τα ευχαριστα:

εβαλα 2 νεα optimizations. Το πρωτο ειναι γενικο. Εβαλα ενα visibility test ωστε να γινονται render μονο τα αδικειμενα που ειναι στο οπτικο πεδιο της καμερας.

Το δευτερο ειναι ειναι πιο συγκεκριμενο. Για χρηστες με ATI. αφου εβαλα optimization για τις σκιες για καρτες γραφικων nVidia τωρα εκανα το ιδιο και για τις ATI. το boost αναμενεται να ειναι παρομιο με αυτο της nVidia. 10-20% δεν το εχω τεσταρει βεβεα γιατι εχω την nVidia πανω τωρα.

τεσπα... μολις διωρθωσω το bug θα ανεβασω νεο demo. τα λεμε!

New Demo Is up!

οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. Τωρα λειτουργει και σε καρτες γραφικών nVidia! ;)

you have PM ;)

α! περιμενω σχολια! αμα σας τρεχει. αμα υπαρχει καποιο προβλημα κλπ.. ευχαριστώ.

χρονια πολλα σε ολους.

δεν εχω ασχολη8ει τωρα τις γιορτες και πολυ με την BekEngine

ενα μικρο update:

χρησιμοποιηση εναλλακτικου Keyboard/Mouse Input API. του SDL ωστε να μπορει η engine να γινει πιο ευκολα port στο Linux.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.