unreal Δεκέμβριος 18, 2004 Author #21 Δεκέμβριος 18, 2004 RootX: ευχαριστω για την προταση. πολύ καλη ιδεα. θα με βολευε αρκετά. zyx: ευχαριστω για τα καλα λογια man να σαι καλα! εχω καποια ευχαριστα και καποια δυσάρεστα. Τα δυσαρεστα: ήμουν ετοιμος να ανεβασω νεο demo και διαπίστωσα νεο σοβαρο bug. θα αργησω λιγο τωρα. Τα ευχαριστα: εβαλα 2 νεα optimizations. Το πρωτο ειναι γενικο. Εβαλα ενα visibility test ωστε να γινονται render μονο τα αδικειμενα που ειναι στο οπτικο πεδιο της καμερας. Το δευτερο ειναι ειναι πιο συγκεκριμενο. Για χρηστες με ATI. αφου εβαλα optimization για τις σκιες για καρτες γραφικων nVidia τωρα εκανα το ιδιο και για τις ATI. το boost αναμενεται να ειναι παρομιο με αυτο της nVidia. 10-20% δεν το εχω τεσταρει βεβεα γιατι εχω την nVidia πανω τωρα. τεσπα... μολις διωρθωσω το bug θα ανεβασω νεο demo. τα λεμε!
unreal Δεκέμβριος 19, 2004 Author #22 Δεκέμβριος 19, 2004 New Demo Is up! οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. Τωρα λειτουργει και σε καρτες γραφικών nVidia!
Trooper Δεκέμβριος 19, 2004 #23 Δεκέμβριος 19, 2004 Αν θέλεις μπορώ να στο ανεβάσω σε ενα δικό μου site και να το βάλεις σα mirror...
unreal Δεκέμβριος 19, 2004 Author #24 Δεκέμβριος 19, 2004 you have PM α! περιμενω σχολια! αμα σας τρεχει. αμα υπαρχει καποιο προβλημα κλπ.. ευχαριστώ.
unreal Δεκέμβριος 21, 2004 Author #25 Δεκέμβριος 21, 2004 Ενα μεγαλο ευχαριστώ στον Trooper που ανέβασε την Bek Engine και στη δικιά του σελίδα γιατι η αλλη κοντεύει να πεσει λογο bandwidth.εδω ειναι το link για την Bek Engine στη σελίδα του Trooperhttp://www.nobrains.gr/bek/Bek_Engine_004.rarTrooper Ευχαριστώ
unreal Δεκέμβριος 27, 2004 Author #26 Δεκέμβριος 27, 2004 χρονια πολλα σε ολους.δεν εχω ασχολη8ει τωρα τις γιορτες και πολυ με την BekEngineενα μικρο update:χρησιμοποιηση εναλλακτικου Keyboard/Mouse Input API. του SDL ωστε να μπορει η engine να γινει πιο ευκολα port στο Linux.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.