Jump to content

Tagan 480 η OCZ 520

chill-out

Recommended Posts

Πάνω κάτω σε τάσεις τα ίδια είναι απλά το ocz έχει την δυνατότητσ ρύθμισης των τάσεων.

Αν το θες για overclocking πάρε το ocz.

Όντως φέρνει κανείς OCZ Ελλάdα? Σε λογικές τιμές και ετοιμοπαράδοτα?

Οcz μοναδικος λογος που θα αλλαζα το τagan ειναι επειδη το ocz εχει επιλογη ρυθμισης των τασεων

EPICOM O.E.

Hr. Politechniou 55-57

Piraeus 185 35

GREECE

tel. 0030 210 429 7776

αυτο για τα OCZ .

Ψιιιιιτ περιμενετε να παρω πρωτα το δικο μου και μετα καντε οτι θελετε .....

ocz k tagan εσωτερικα-ηλεκτρονικα ειναι απολυτως τα ιδια...απλα το οσιζι εχει και τα ρυθμιστηκα.....το ocz ναι κυκλοφορει στην ελλαδα αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα...

Αρχική απάντηση από chill-out

Ψιιιιιτ περιμενετε να παρω πρωτα το δικο μου και μετα καντε οτι θελετε .....

λολ

εχεις παρει τηλ κ σου ειπαν οτι εχουν???χαχαχα...στοιχημα οτι δεν εχουν.....!!!!η μονο ειδες οτι ειναι reseller της ocz in da greece????

Σημερα κανανε παραλαβη (εκτελωνισμο) τουλαχιστον ετσι μου ειπαν.Το περιμενω εδω και 2 βδομαδες.Αυριο θα ειναι οκ.

Ευχαριστω για οσους απαντησαν.

Αν δεν βρυκολακιασω να περιμενω ποτε 8α παω να το παρω,τοτε μπορει να κοιμηθω ησυχος.

Αρχική απάντηση από Hellrider

Οcz μοναδικος λογος που θα αλλαζα το τagan ειναι επειδη το ocz εχει επιλογη ρυθμισης των τασεων

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.