Jump to content



Samsung Galaxy Alpha ή LG G3 32 GB?


Aroma

Recommended Posts

Θα σου πω επειδή είσαι και πολύ ψαρωτικόςςςςςςςςςςςςςςς :hehe:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Capture.jpg     :hehe: :hehe: :hehe:

 

 

 

Έχει έκθεση Lego στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας. Πάω να κάνω καμμιά βόλτα με τον μικρό. Κάτσε φαγώσου με τα ρούχα σου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το note 4 το πουλάνε πιο ακριβά από το iPhone 6 και υποτίθεται ότι τα android ήταν καλύτερα ποιο οικονομικά smart phones λόγο δωρεάν os.

Δεν είμαι fanboy ούτε καν αλλά το θεωρώ κοροϊδία αυτό.

 

οτι ειναι το os δωρεαν δε σημαινει οτι ενα κτηνος σαν το note 4 πρεπει να πουλιεται σαν iphone και φθηνοτερα... (σημερα το πηρα στα χερια μου και εχω παθει πλακα προερχομενος απο ενα "ταπεινο" gallaxy s4)

Στην τελικη και το ios δωρεαν δεν ειναι? BSD πυρηνα δεν εχει? Τι κοστιζει σαν os? τα παιρνει η apple απο τη μια τσεπη και τα βαζει στην αλλη μηπως?

 

 

 

ειχα μπει στον πειρασμο να το παρω απο αυτα τα μαγαζακια αλλα δε μου γεμισαν το ματι καποια πραγματα και ουτε θα τα συστηνα -οκ μπορει οι ανθρωποι να ειναι μια χαρα επαγγελματιες αλλα οταν βλεπω ποσο σε καταθεση, ουτε καν paypall, τα 500 ευρω και τα υπολοιπα 100 στον κουριερ μου χτυπανε αλαρμ-(αν πας για μια τοσο ακριβη αγορα ρισκαρεις? )

Τελικα το πηρα απο αλλο σκρουτζομαγαζο στα 617 (νομιζω....καπου εκει γυρω τεσπα) που ειχα ξαναγορασει πραγματα και αν και λιγακι ακριβοτερο τουλαχιστον τους ξερω και ειναι και εδω Πειραια καποια χρονια και με πολυ μεγαλη κινηση σα μαγαζι.

 

 

 

 

Note 4 ελληνικό κάτω από 600?

Μην μπερδεύεσαι.

παραεισαγωγη απο ΕΕ ειναι οποτε πανω κατω ειναι το ιδιο πραγμα τσεκασισμενο απο τη samy (στο 910c δεν αναλαμβανει αντικατασταση οπου πρπει να το στειλεις στην πολωνια αλλα αναλαμβανει πληρη καλυψη εγγυησης για οποια τυχον επισκευη, ενω για το 910f αναλαμβανει πληρη υποστηριξη χωρις να χρειαστει να το στειλει εξω )

Φυσικα αν καποιος θελει να το παρει εννωειται καλυτερα να παρει το 910c

Έγινε επεξεργασία από Nick74
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν πας το Samsung σου στην αντιπροσωπεία Ελλάδος θα σου πουν πήγαινε arvato. Με αναμφίβολα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές. Μπορείς να δεις αρκετά θέματα με προβλήματα.

Ενώ σε καλύπτει δεν είναι ακριβώς το ίδιο και θα το καταλάβεις όταν κάτσει η στραβή.

Και επειδή και android fan είμαι. Το android έχει τα πλην και τα συν του.

Αλλά δεν ξαναπιανεις αυτό που είπα εξαρχής. Τα android υποτίθεται ήταν καλύτερα smartphone από τα iPhone σε πολύ καλύτερη τιμή. Άλλο ότι μετά φτάσανε τιμή ταβάνι και γίναμε καταναλωτικά πρόβατα.

Δεν προσβάλω κανέναν αλλά αυτή είναι η άποψη μου και είμαι μέσα σε αυτούς.

Προχτές με ρώταγε κοπέλα με iPhone 5s ότι θεωρεί τα smartphone too much. Ειρωνια

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν προσβάλω κανέναν αλλά αυτή είναι η άποψη μου και είμαι μέσα σε αυτούς.

Προχτές με ρώταγε κοπέλα με iPhone 5s ότι θεωρεί τα smartphone too much. Ειρωνια

Τα android υποτίθεται ήταν καλύτερα smartphone από τα iPhone σε πολύ καλύτερη τιμή. Άλλο ότι μετά φτάσανε τιμή ταβάνι και γίναμε καταναλωτικά πρόβατα.

 

 

νομιζω η διαφορα ειναι οτι εγω το βλεπω κατα ενα μεγαλο ποσοστο laptop replacement οποτε δε θα με χαρακτηριζα ετσι.

Απο κει κι επειτα το αν το κοστος ειναι λογικο η οχι στο καθε τι που αγοραζουμε ανοιγει τεραστια πολιτικο-οικονομικα / κοινωνικα θεματα που μπορουμε να συζηταμε για χρονια, αλλα επι του παροντος το σιγουρο ειναι πως ειμαστε γενικα υπερκαταναλωτικοι εκπαιδευμενοι σαν τα σκυλια του Παυλωφ να ανταποκρινομαστε σε καθε καλεσμα της αγορας, ειμαστε ευτυχισμενοι με αυτο μας το "ελαττωμα" κι οι εταιριες το γνωριζουν πολυ καλα και φυσικα το χρησιμοποιουν προς ωφελος τους. (δε θα πω τη λεξη "εκμεταλευονται" γιατι κι αυτοι Δυτικοι ανθρωποι ειναι με τα ιδια ελαττωματα με μας)

Link to comment
Share on other sites

ξεχνας κατι πολυ βασικο.

Αν θες android κινητό μπορείς να κάνεις δουλειά σου ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ και με ενα των 150-300Ε

Ενω αν θες iPhone σκας 600 το λιγοτερο

Και συμπληρώνω πως το θεωρώ το βασικό του μειονέκτημα. Από android πήγα σε μηλόφωνο και είμαι πολύ χαρούμενος. 

Προσοχή: Αυτο συμβαίνει γιατί ταιριάζει στο τι θέλω εγώ από το κινητό μου. Πλέον την επιλογή smartphone την θεωρώ καθαρά υποκειμενική. Είναι απλά θέμα γουστου και συνήθειας, ειδικά τώρα που android κινητά είναι τέρατα δυνατοτήτων.

 

Επιπλέον όποιος θάβει είτε το android είτε την apple, μάλλον δεν έχει ούτε γνώσεις σε βάθος, αλλά ούτε είναι διορατικός αρκετά για να σκεφτεί το μελλοντικό του κέρδος από νέες τεχνολογιές που προκύπτουν από τον  ανταγωνισμό, όποτε τέτοιες δηλώσεις είναι απλά αστειότητες.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Lumia 930. Ποιότητα κατασκευής, κάμερα, οθόνη, εμπειρία χρήσης κτλ κτλ. Μου κάνει εξαιρετική εντύπωση πως δεν αναφέρθηκε σε αυτό το μπάτζετ.

 

+1 σε ολα αυτα!! (ειχα λουμια 920 και εχω μονο θετικα να πω)

το μονο μείον στα WP ειναι το πολυ φτωχό appstore 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

+1 σε ολα αυτα!! (ειχα λουμια 920 και εχω μονο θετικα να πω)

το μονο μείον στα WP ειναι το πολυ φτωχό appstore 

 

Εφόσον από πριν μπορείς να ξέρεις αν υπάρχουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς, δεν το θεωρώ πρόβλημα.

Τώρα αν καποιος θέλει να σκοτώνει την ώρα του κατεβάζοντας άσκοπα εφαρμογές που δεν θα τις ανοίξει και ποτέ, τότε οκ, υστερεί.

Link to comment
Share on other sites

Εγω σαν κατοχος αλφα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ομορφο, καλη κατασκευη, πλουσια επιλογη χρωματων που θα σου προτεινα να τα δεις πριν επιλεξεις και χτυπας το κεφαλι σου με κανα καγκουρικο. Εγω το πηρα σε μπλε και ειναι οκ αλλα περα απο το ασπρο τα αλλα μου φανηκαν λιγο εξτρημ. Η μπαταρια φιλε ειναι αναλογα τι τρεχεις. Χειροτερη σιγουρα απο το Αλκατελ που ειχα με 2 σιμ αλλα μια μερα με βγαζει αερα με ιντερνετ. Αυτο που με χαλασε λιγο ειναι το σημα. Δε πιανει και πολυ καλα... Οχι οτι ειμαι συνεχος εκτος δικτυου αλλα με μια γραμμη συνηθως.

Ειναι παντως πολυ γρηγορο και δεν εχω παραπονο ως τωρα περα απ'το σημα που και που.

Προσεξε μονο γιατι παιρνει νανο-σιμ. Δε ξερω αν παιζει ρολο στην επιλογη σου απλα το αναφερω γιατι συνηθως περναει στα ψιλα.

Και συγνωμη που αργησα να γραψω τοσο καιρο στο θεμα αλλα δε το ειχα παρει χαμπαρι.

Link to comment
Share on other sites

Στη Γερμανια (οπου και κατοικω μονιμα) ακουσα οτι το μιντια μαρκτ εβγαλε το αλφα 350 ευρω για ξεπουλημα. Φημες λενε οτι θα αντικατασταθει απο το Α5 που θα ειναι παρομοιο αλλα φθηνοτερο (350 ευρω αρχικη) και θα κυκλοφορησει αρχες φλεβαρη το αργοτερο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.