Jump to content

Καρα-αλητεία rules

Georgesod

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν είχα ανοίξει 1 thread για 1 κατάστημα από το οποίο είχα πάρει μια max3. Μετά από 3 μήνες αναμονής (rma) μου φέραν μια μητρική η οποία πίσω είχε κομμένες ενώσεις και έχουν την απαίτηση να την πάρω, η οποία παίζει μόνο με 1 συγκεκριμένη κάρτα γραφικών. Μετά από συζήτηση με 1 από τους ιδιοκτήτες (του οποίου η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την απόλυτη αμάθεια) κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο κατάστημα έχει πρόβλημα με το rma γενικώς διότι άλλα 5 - 6 άτομα του forum είχαν παρόμοιο πρόβλημα και η όλη διαδικασία κράτησε τουλάχιστον 6 μήνες. Δηλ όποιοι πέρνουν από κει δεν ξαναπέρνουν μα καμιά Παναγία. Αύριο είναι η τελευταία προθεσμία για να μου πει αν θα μου φέρει καινούργια μητρική ή όχι. Ακούω γνώμες για το τι πρέπει να κάνω αν αύριο μου τα γυρίσει πάλι

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:43]

ΙΝΚΑ+ συνηγορος του πολιτη, standard prochedures

Για διευκρίνησε αυτό για το συνήγορο του πολίτη

Αρχική απάντηση από georgesod

Ναι, θα δω τι θα πει αύριο και μετά θα τον ξεφωνίσω παντού

οχι απλα κοιτα γιατι η ιντερσετ ειναι "γεια σου" εμενα 15 μερες+ να μου φερει την ABIT πισω...

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 20:57]

οχι απλα κοιτα γιατι η ιντερσετ ειναι "γεια σου" εμενα 15 μερες+ να μου φερει την ABIT πισω...

Τι 15 μέρες εγώ έχω 3 μήνες

Κι εγώ είχα πάει RMA στην Interset, μήνα Αύγουστο. Είχαν τρελαθεί να βαράνε μύγες (που είναι και παχιές αυτό το μήνα).

Αρχική απάντηση από DarkSaga

15 μέρες λογικό μου ακουγεται

η αβιτ μου εστειλε απο εξωτερικο σε 1 μηνα το replacment part(northbridge cooler) τσαμπα και η ιντερσετ κανει 15 μερες???(μονο εργασιμες)Καθολου λογικο δεν μου φαινεται!Επισης μου φαινεται τραγικο οταν απο το πλαισιο το εχω σε 2 ωρες:D

Καλημερες.

Μετα απο 4 εβδομαδες αναμονης το MSI MegaStick 1 που ειχα στειλει για αντικατασταση στην εταιρια Unique της Θεσσαλονικης.....δεν εχει ερθει ακομα.

Τωρα το κατα ποσο ευθυνεται η Unique ή η Oktabit ειναι μια πολυ καλη ερωτηση....

Για μενα ομως το θεμα παραμενει.....MSI δεν εχει γυρισει.

Αναρωτιεμαι με τις μητρικες ποσο καιρο κανουν....καμια 3ετια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.