black66.gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 Αγόρασα αυτό: TP-LINK TD-W8970 . Μετά από firmware update από το site της TP-LINK το ρούτερ έγινε "τούβλο" . Μόνο το λαμπάκι power ανάβει.Το pc δεν το βλέπει ούτε μέσω καλωδίου ούτε με wifi.Ούτε από τον browser ούτε και από το cd εγκατάστασης.Του έκανα και κανονικό reset αλλά και 30-30-30 reset και τίποτα.Τι μπορώ να κάνω να το επαναφέρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Άφησέ το εκτός ρεύματος για καμιά ώρα. Όταν του δώσεις ρεύμα έχε ήδη πατημένο το reset μπας και ξεκολλήσει από το boot loop που έχει φάει. Στο update firmware σου κανε κάνα κουλό κατά τη διαδικασία ή μετά το 100% έγινε έτσι στο πρώτο reboot?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Όχι κανονικά φόρτωσε το update ,αλλά έμεινε κολλημένο στο reboot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Στο site της TP-Link υπάρχει το V1 και το V3. Έβαλες το σωστό firmware για την έκδοση που είχες?Επίσης από που έγινε το download? Europe UK ή GR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Το πας πίσω απλά, το ίδιο έπαθα και εγώ με το ίδιο modem/router και ότι και αν δοκίμασα δεν δούλεψε.Δεν ξέρω αν έκανα εγώ βλακεία κατά την εγκατάσταση του firmware (δεν νομίζω μιας και έχω περάσει αρκετά και δεν έκανα πρώτη φορά τη διαδικασία) πάντως δοκίμασα να του περάσω το τελευταίο επίσημο firmware από το site της TP-Link. Να επισημάνω ότι αν το πήρες πρόσφατα κατά πάσα πιθανότητα θα έχει νεότερο firmware από αυτό που έχει στο site της TP-Link, τουλάχιστον μέχρι τελευταία φορά που τα έλεγξα (max δύο βδομάδες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 28, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 (edited) Στο site της TP-Link υπάρχει το V1 και το V3. Έβαλες το σωστό firmware για την έκδοση που είχες?Επίσης από που έγινε το download? Europe UK ή GR?Όλα έγιναν κανονικά .Από GR site firmware v1-140613 Το πας πίσω απλά, το ίδιο έπαθα και εγώ με το ίδιο modem/router και ότι και αν δοκίμασα δεν δούλεψε.Δεν ξέρω αν έκανα εγώ βλακεία κατά την εγκατάσταση του firmware (δεν νομίζω μιας και έχω περάσει αρκετά και δεν έκανα πρώτη φορά τη διαδικασία) πάντως δοκίμασα να του περάσω το τελευταίο επίσημο firmware από το site της TP-Link. Να επισημάνω ότι αν το πήρες πρόσφατα κατά πάσα πιθανότητα θα έχει νεότερο firmware από αυτό που έχει στο site της TP-Link, τουλάχιστον μέχρι τελευταία φορά που τα έλεγξα (max δύο βδομάδες).Το πήρα 20/12/14.Έκδοση v1.2 το δικό μου και του πέρασα την τελευταία V1 του site. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2014 από black66.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 28, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Μήπως έπρεπε να βάλεις την τελευταία του 1.2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 28, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Μήπως έπρεπε να βάλεις την τελευταία του 1.2?Αυτή έβαλα . Έχει δύο versions την v1 και την v3.Εγώ έβαλα την τελευταία της v1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 28, 2014 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 δοκίμασε κ αυτο μπας και.. http://compnetworking.about.com/b/2009/03/11/the-30-30-30-hard-reset-rule-for-routers.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 28, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Του έκανα και κανονικό reset αλλά και 30-30-30 reset και τίποτα. Το έκανα ήδη αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 28, 2014 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Όπως κάποτε ειπώθηκε απο έναν σοφό γέροντα ([emoji14])... "RMA The bitch" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 28, 2014 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Το πήρα 20/12/14.Έκδοση v1.2 το δικό μου και του πέρασα την τελευταία V1 του site.Firmware version: 0.6.0 2.13 v000c.0 Build 140919 Rel.52310nHardware version: TD-W8970 v1 00000000 Τα παραπάνω είναι από το δικό μου. Το τελευταίο που μου βγάζει στο site της TP-Link είναι το παρακάτω το TD-W8970_V1_140613.Οπότε λογικά και το δικό σου φορούσε νεότερη έκδοση αν κρίνω από την ημέρα αγοράς και αν το αγόρασες από κάποιο μεγάλο κατάστημα.*Θα μου πεις γιατί εσύ έβαλες παλαιότερη έκδοση αφού το ήξερες; Γιατί μου έκανε διάφορα και δοκίμασα να του περάσω την παλαιότερη μήπως φτιάξει αλλά...Το δικό μου πάντως μου το άλλαξε το <<κίτρινο>> κατάστημα και το πήγα μια μέρα μετά αφότου το αγόρασα για RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 29, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2014 Firmware version: 0.6.0 2.13 v000c.0 Build 140919 Rel.52310n Hardware version: TD-W8970 v1 00000000 Τα παραπάνω είναι από το δικό μου. Το τελευταίο που μου βγάζει στο site της TP-Link είναι το παρακάτω το TD-W8970_V1_140613. Οπότε λογικά και το δικό σου φορούσε νεότερη έκδοση αν κρίνω από την ημέρα αγοράς και αν το αγόρασες από κάποιο μεγάλο κατάστημα. *Θα μου πεις γιατί εσύ έβαλες παλαιότερη έκδοση αφού το ήξερες; Γιατί μου έκανε διάφορα και δοκίμασα να του περάσω την παλαιότερη μήπως φτιάξει αλλά... Το δικό μου πάντως μου το άλλαξε το <<κίτρινο>> κατάστημα και το πήγα μια μέρα μετά αφότου το αγόρασα για RMA. Δεν πρόσεξα το παλιότερο firmware του site και προφανώς το site έχει την ευθύνη της ανανέωσης των firmwares.Έκανα και εγώ αίτηση για RMA στο "κίτρινο μαγαζί". Όπως κάποτε ειπώθηκε απο έναν σοφό γέροντα ([emoji14])... "RMA The bitch" Το κίτρινο μαγαζί πάντως δέχτηκε το RMA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts