Jump to content

Παπαχρονης, βγηκε καλως ή κακως?

ea6gka

Παπαχρονης, κακως βγηκε ή καλως  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ρε παιδια τι λετε?

Καταρχας δεν φταινε αλλοι ανθρωποι(πχ μανα του εγκληματια)

Κατα δευτερον μιλαμε να ειμαστε ασφαλεις απο αυτους πχ να ειναι μονιμα εγκλησμενοι οχι να τους εχουμε σε ξερονησι!

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 01:28]

κοιτα η χειροτερη εκδικηση που μπορω να σκεφτω ειναι να τον σκωτωσω,να βιασω την μανα του και την αδερφη του και μετα να τις εκδιδω απειλωντας τες για την ζωη τους απλα καπου χανεται το νοημα και απο την αλλη μαλλον εισαι χειροτερος αμα τα κανεις αυτα....

Αυτο με το νησι μου αρεσε αν και υπαρχουν προβληματα οπως:τι θα γινει αμα τυχον αναπτυχθουν?αμα δεν χωραει αλλους τι κανεις??Γεμιζεις νησια η χωνεις μια ναπαλμ και ξαναγεμιζεις??

που να αναπτυχθουν?????

σε μια ξερα μεσα στη μεση του αιγιαιου?????

αν δεν πανε απο αφυδατωση πρωτα θα αλληλοσκοτωθουν........οποτε λυνεται και το προβλημα του ξαναγεμισματος.......και αν ειναι και πολλοι.......δοξα τω θεω μια χαρα χιλιαδες τετοιες ξερες υπαρχουν στις θαλλασες μας........

α.......και για να εξηγουμαστε.......η προταση μου ειναι σοβαρη....δεν το πα για πλακα......:mad:

Η φυση βρισκει το δρομο της...το ιδιο και ο ανθρωπος αμα θελει εστω και γυμνος στην μεση του πουθενα!

Και τωρα σοβαρα:Σιγα μην κατσω να γεμισω τις ξερες μας με διψασμενα ανθρωπακια αν θελω να τους σκοτωσω με μηδενικο σχεδον κοστος τους θαβω ζωντανους...ακραιες λυσεις:D

Και γιατι να διορθωθει μετα απο 20 χρονια αυτος?.. ειναι τοσο θεμα χρονου να αλλαξει αποψεις? μπορει καποιος να αλλαξει μεσα σε μια στιγμη με μια σκεψη που κανει, μπορει και να μην αλλαξει ποτε... οποτε μην κρινουμε απ το αν εχει αλλαξει γιατι δε νομιζω να μπορουμε να το ξερουμε... εκτος και αν συνδεσουμε τον εγκεφαλο του με κανα πισι ξερω γω! και βεβαια κακως βγηκε... αν ειναι ετσι θα υπαρξουν καποιοι που θα το δουν ευκολο να υποστουν αυτη την ποινη σε αντιτιμο της "χαρας"(λεμε τωρα δε ξερω τι μπορει να νιωθουν) του να κανουν καποιο εγκλημα, αν σκεφτονται και κατι πριν το κανουν... αυτα, για τα δεδομενα της κοινωνιας αυτης...που εμενα δε μ αρεσει!

Ρε παιδια εγω παλι επιμενω....

Βλεπω 7 ατομα να εχουνε ψηφισει οτι καλα εκανε και βγηκε απο την φυλακη ενα ατομο που σκοτωσε 2 γυναικες και βιασε μιση ντουζινα ακομα!!! Δηλαδη με τι σκεπτικο "ελευθερωνετε" αυτον τον ανθρωπο??

1) Εχει περασει αρκετα στην φυλακη οποτε εκτισε την ποινη του? ΣΚΟΤΩΣΕ!!!!! Αν βιαζε, αν εκλεβε, αν εδερνε, το καταλαβαινω εστω!

2)Ειναι παλαβος και δεν ηξερε τι εκανε? Βαλτε τον σε ψυχιατρειο ισοβια, βαλτε τον ΚΑΠΟΥ ισοβια αλλα επειδη μπορει να ετυχε να του "πεφτει το σαπουνι" 21 χρονια και να περασε δυσκολα σαν μεσηλικας στην φυλακη να θεωρειτε οτι ξεχρεωσε και φευγει!

Ποσο φτηνη θεωρειτε την ανθρωπινη ζωη?

Bρε συς...

Τον ξερατε κ απο χθες?Το παλικαρι μπορει πλεον να ειναι το καλητερο παιδι του κοσμου,το ξερετε αυτο?Οχι,αρα?Πως βγαζετε τοσο απολυτα συμπερσματα λες κ κανατε φυλακη στο ιδιο κελι?

Το ειπα κ στην αρχη,ο μονος λογος που ψηφισα ναι,ηταν γιατι πιστευω πως δεν ειμαι σε θεση να τον κρινω κ αρα εμπιστευομαι αυτους που τον εκριναν.Τωρα θα μου πειτε κ γιατι να τους εμπιστευτουμε....?Εεε,καποιον πρεπει να πιστευεις τελικα,δε γινετε αλλιως...

Αν πιστευετε οτι επρεπε να μεινει αλλα 20 μεσα για αυτα που εκανε,ναι,ισως να ειναι κ ετσι.Αλλα αν οντως εχει γινει σωστος ανθρωπος πλεον,αν μεινει αλλα 20 μεσα θα βγει κτηνος παλι.Αρα το σωφρονιστικο συστημα δε δουλεψε,κ το θεμα πανω απο ολα ειναι να σωφρινιζονται οι κρατουμενοι,η τιμωρια ερχετε μετα το σωφρονισμο σε προταιρεοτητα.

Μιλησα με τον δημιουργο του θρεαντ και μου ειπε οτι ο λεγαμενος δεν εχει μετανιωσει οπως ο ιδιος δηλωσε οποτε ειναι error του συστηματος που ειναι εξω.

SLN οποιοι σκοτωνουν πρεπει να μενουν μεσα για παντα?

1) Εχει περασει αρκετα στην φυλακη οποτε εκτισε την ποινη του? ΣΚΟΤΩΣΕ!!!!! Αν βιαζε, αν εκλεβε, αν εδερνε, το καταλαβαινω εστω!

2)Ειναι παλαβος και δεν ηξερε τι εκανε? Βαλτε τον σε ψυχιατρειο ισοβια, βαλτε τον ΚΑΠΟΥ ισοβια αλλα επειδη μπορει να ετυχε να του "πεφτει το σαπουνι" 21 χρονια και να περασε δυσκολα σαν μεσηλικας στην φυλακη να θεωρειτε οτι ξεχρεωσε και φευγει!

Ποσο φτηνη θεωρειτε την ανθρωπινη ζωη?

Με την λογική σου

Σκότωσε= Ισόβια. Ωραία όλοι οι υπεύθυνοι τροχαίων στην φυλακή ΙΣΟΒΙΑ. Και μην μου λέτε ότι δεν είναι το ίδιο γιατί ο ασυνείδητος που βγαίνει στον δρόμο μεθυσμένος ή τρέχει με 100 σε κατοικημένη περιοχή είναι χειρότερος εγκληματίας γιατί το κάνει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Για την ιστορία πάντως, όταν υπήρξαν φωνές για την αποφυλάκιση των ''σωτήρων'' λόγω συμπλήρωσης της ποινής τους (με τον ίδιο τρόπο όπως του Παπαχρόνη), κάποιος ''μέγας'' πολίτης και σημαίνων πρόσωπο της δημοκρατίας (ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε και ο νοών νοείτω) δεν είχε πεί: ''όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια.'' ??????

Όχι γιατί αν δεν το είχε πεί τότε η φράση 2 μέτρα και 2 σταθμά προφανώς μιλάει για βαρίδια και το Vae Victis του Βρένου είναι μάρκα τσιχλόφουσκας.

Αν πρόκειται να εξετάσουμε τα μέτρα και σταθμά, αξίζει τον κόπο να αναφερθούμε στον μεγάλο εφοπλιστή Νιαrhο που «φρόντισε» με τον καλύτερο τρόπο τις δυο γυναίκες που παντρεύτηκε, χωρίς καν να λογοδοτήσει για αυτό.

Σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

’λλωστε ολόκληρη η θεωρεία της Χριστιανικής θρησκείας, βασίζετε στην συγχώρεση.

Γιατί από την άλλη μεριά καραδοκούν συστήματα με χιλιάδες εκτελέσεις ακόμα και αθώων όπως αυτό των USA.

γιατι ξεφευγετε απο το θεμα μας? ναι συμφωνω οτι ο χριστιανισμος βασιζεται στη συγχωρεση αλλα γινεται και ιδιαιτερη μνεια και για την μετανοια , ετσι δεν ειναι?

@tristeno+Nos-Dio:

Το παραδειγμα του τροχαιου το σκεφτηκα. Δεν ειμαι ο αρμοδιοτερος να απαντησω αλλα εκεινο που σκεφτομαι αυτη την στιγμη ειναι οτι δεν υπαρχουν απλα 2 μετρα και 2 σταθμα αλλα 102 μετρα και σταθμα. Σκεψου το ετσι. Γιατι ενας οδηγος ο οποιος ηπιε μια φορα στη ζωη του και οδηγησε, και μεσα στην γκαντεμια (του θυματος του, προφανως) πηγε και το "παρκαρε" πανω στο κεφαλι του κακομοιρη που περπατουσε, να κρινεται με το ιδιο μετρο και σταθμο με εναν τυπο ο οποιος σκοτωνει γυναικες ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ επειδη δεν του καθονται? 'Η μηπως γιατι να κρινεται με τα ιδια μετρα και σταθμα με τον τυπο που ΚΑΘΕ βραδυ γινεται λιωμα και οδηγει σπιτι και απλα ειναι θεμα χρονου να σκοτωσει καποιον. Δεν ειπα ποτε οτι ΟΠΟΙΟΣ σκοτωνει πρεπει να καθεται μεσα δια παντος!!! Ασφαλως και πρεπει να υπαρχουν 102 μετρα και σταθμα. Αυτοαμυνα κλπ ειναι σιγουρα περιπτωσεις που πρεπει να λαμβανονται υπ΄οψη. Εκεινο που ειπα λεω συνεχεια ειναι οτι ο συγκεκριμενος που ειναι ΚΑΙ μανιακος ΚΑΙ φονιας ΚΑΙ βιαστης ΔΕΝ εχει δουλεια εξω. Δεν ειμαι κανα ακροδεξιο γουρουνι ρε παιδια αλλα μην πατε να μου βαλετε λογια που δεν ειπα. Σορρυ κιολας αλλα γιατι πιστευετε οτι ενας πρωην βιαιος τρελλος ειναι πλεον ακινδυνος?? Αφου δεν στεκει καλα?? Αφηστε τον Χριστιανισμο κατα μερος.

@Samael

Καλα το επιχειρημα "που το ξερετε? μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι" ειναι επιεικως γελοιο...

Αμα ειναι ετσι να μην το καταδικαζαμε καθολου, γιατι οι γυναικες που βιαζε ολες φορουσαν μινι, ξοπλατο-ξοβυζο και "τα ηθελε ο λοκως τους" και ηταν πουτ@ν@κια. Για τις γυναικες που σκοτωσε δεν θα σχολιασω αναλογα καθως δεν πρεπει να μιλαμε εστω και για παραδειγμα για τους νεκρους, αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω, ελπιζω.

εκει που ξεκαρδιζομαι ειναι οταν οι γειτονες απορουνε με το τι εγινε, και ολοι συμφωνουνε οτι ηταν το καλυτερο παιδι, ρε τετοιος υποκριτης λαος σαν αυτον δεν υπαρχει αλλος.

Μπορεί να μην είμαι ιδιαίτερα θρήσκος, αλλά έχω διαβάσει αρκετά περί χριστιανισμού για να ξέρω ότι δεν συνδέεται πουθενά η συγχώρεση με την μετάνοια.

Τι λέει ο ανόητος δεν έχει καμιά αξία για μένα.

Δεν είναι εις θέση να επαναλάβει αυτά που έκανε, και αυτό μου αρκεί.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 03:13]

... Ωραία όλοι οι υπεύθυνοι τροχαίων στην φυλακή ΙΣΟΒΙΑ. Και μην μου λέτε ότι δεν είναι το ίδιο γιατί ο ασυνείδητος που βγαίνει στον δρόμο μεθυσμένος ή τρέχει με 100 σε κατοικημένη περιοχή είναι χειρότερος εγκληματίας γιατί το κάνει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...

Δεν είναι το ίδιο. Μπορεί να επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα, (αφαίρεση ανθρώπινης ζωής) αλλά υπάρχει μια ουσιώδης διαφοροποίηση.

Η διαφορά βρίσκεται στο βαθμό του δόλου.

Δηλαδή στο παράδειγμα που αναφέρεις υπάρχει ενδεχόμενος δόλος (ο οποίος είναι κάτι περισσότερο από αμέλεια και κάτι λιγότερο από άμεσο δόλο) ενώ, αυτός που σκότωνε και βίαζε κατά συρροή είχε δόλου σκοπού, δηλαδή την βαρύτερη μορφή δόλου.

Αρχική απάντηση από ea6gka

γιατι ξεφευγετε απο το θεμα μας? ναι συμφωνω οτι ο χριστιανισμος βασιζεται στη συγχωρεση αλλα γινεται και ιδιαιτερη μνεια και για την μετανοια , ετσι δεν ειναι?

Μην μπλεκετε παλι τις θρησκειες! Ολες λενε κατι καλο για την περισταση απλα δεν υπαρχει λογος να αναφερθει..

Αρχική απάντηση από Giorgos [Σήμερα, στις 08:41]

Δηλαδή στο παράδειγμα που αναφέρεις υπάρχει ενδεχόμενος δόλος (ο οποίος είναι κάτι περισσότερο από αμέλεια και κάτι λιγότερο από άμεσο δόλο) ενώ, αυτός που σκότωνε και βίαζε κατά συρροή είχε δόλου σκοπού, δηλαδή την βαρύτερη μορφή δόλου.

Πως ακριβώς ερμηνεύεται ο δόλος σκοπού σε κάποιον ο οποίος δεν έχει σώας τας φρένας?

Τι διαφορετικό ελαφρυντικό έχει κάποιος ο οποίος κάτω από την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών παίρνει ένα όπλο ή αυτοκίνητο και σκοτώνει όποιον βρει μπροστά του?

Όσο για τους εγκληματίες της 7 ετίας τα είπαμε και νωρίτερα και ισχύουν και εδώ. Υπάρχει δόλος σκοπού. Ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ πράξεις. Κακουργήματα σε εθνική κλίμακα. Δεν είδα να ισχύουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά.

φυσικα να μην ξεχασω να υμνησω τα ΜΜΕ τα οποια με τη προβολη και την υποσχομενη προβολη του βιβλιου του καφρου συμβαλλουν στην μυθοποιηση του Δρακου.

Ποτε εγινε τελευταια προβολη καποιου βιβλιου ενος οποιοδηποτε σεβαστου συγγραφεα στις ειδησεις? δυσκολευομαι να θυμηθω.

Ετσι καλλιεργουνται "αθελα" μας και αλλοι παπαχρονηδες , οπως κατσαβιδακιδες , το δυναμικο υπαρχει εκει εξω απλα περιμενει να εκδηλωθει

@ΓιαγκΤ

Kατα την γνωμη μου ο Παπαχρονης την πηρε την δευτερη του ευκαιρια προ πολλου

και με το παραπανω μαλιστα, απο την στιγμη που καταδικαστηκε σε δις ισοβια και οχι σε εκτελεση εξαρχης.

Μοναχα το γεγονος οτι μεχρι προ 5ετιας δηλωνε οτι δεν εχει μετανιωσει δεν σας λεει κατι?

@Τριστενο

Ειναι δυνατον να θεωρεις "δολοφονια" ενα τροχαιο και να πιστευεις οτι μπορει να συγκριθει

με εναν κατεξακολουθηση βιαστη & δολοφονο ανυπερασπιστων γυναικων?

(πιστευω οτι απλα υπερεβαλλες χαριν εντυπωσιασμου

μιας και μου εχεις δωσει την εντυπωση πολυ εξυπνοτερου ανθρωπου)

Παίδες δεν ξέρω πως ήταν όταν μπήκε μέσα, αν και μου φάνηκε μια χαρά δράκος, αλλά όταν βγήκε δεν μου φάνηκε να στέκει και πολύ στα καλά του...

Αυτός είναι ψυχοπαθής...

Ποιος μας διαβεβαιώνει οτι δεν θα κάνει τα ίδια και χειρότερα; (Όντως πρέπει να έφαγε το βιασμό της αρκούδας μέσα στη φυλακή, αλλά ποιος μου λέει οτι αυτό δεν θα τον έχει κάνει χειρότερο;)

Νομίζω οτι είναι εντελώς λάθος η απόφαση να αποφυλακτιστεί...

Βέβαια αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους...

Αλλά νομίζω οτι δεν έπρεπε σε καμοία περίπτωση να ζει ανάμεσά μας...

Είμαι υπέρ του σοφρονισμού και κατά της θανατικής ποινής...

Νομίζω οτι η κοινωνία πρέπει να δείχνει μεγαλοψυχία ακόμα και στον χειρότερο εγκληματία...

Ωστόσο μερικές φορές για κάτι τέτοιους ανθρώπους έχω την σκέψη οτι η θανατική ποινή απλά δεν είναι αρκετή...

Πρέπει ίσως να βρούνε θάνατο, αργό και βασανιστικό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.