Jump to content

Παπαχρονης, βγηκε καλως ή κακως?

ea6gka

Παπαχρονης, κακως βγηκε ή καλως  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

θα παρακαλεσω θερμα αυτους που πανε να αποπροσανατολισουν το θεμα που σχετιζεται με το παπαχρονη να σταματησουν, εμμονες σε γενικευσεις και συγκρισεις/παρομοιασεις μου προκαλουνε υποψιες. Εδω μιλαμε για τον κυριο ΑΥΤΟΝ και οχι για αλλους. για αλλους ανοιξτε αλλο θεμα.

Λοιπον , οπως οι νεκροι με τους νεκρους ετσι και οι τρελοι με τους νεκρους , ο ανθρωπος ειναι ελευθερος και ανεξελεγκτος. Αν γινει μια στραβη και σκοτωσει αλλον εναν , η εμπνευση αλλους να σκοτωσουν ετσι(βλεπε κατσαβιδακια) θα σκισουν τα πτυχια τους οι ψυχολογοι η παλι θα θρηνουμε νεκρους? Ε?

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Παλι χανεις το νοημα....

Εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να βγαλεις κανενας απο αυτους...

Αντιθετα εσυ πιστευεις οτι αν καποιος ειναι "ακινδυνος" για την κοινωνια καλο ειναι να βγει εξω... Με αυτη την λογικη λοιπον, αν η σπειρα Παπαδοπουλου πιστευεις οτι ειναι ακινδυνη για την κοινωνια και σοφρωνιστηκαν προτιμω να βγουνε αυτοι παρα ο τρελλος!

Μεταξυ του παλαβου που το κανει επειδη "του το ειπε η Φωνη", επειδη τον κοροιδευαν οι φιλοι του οταν ηταν 5 χρονων, και μεταξυ του αλλου που το κανει επειδη δεν ειχε να φαει ή εστω επειδη το εκανε για τα λεφτα στην τελικη ποιον προτιμας να εχεις εξω μαζι σου!! Εχε υποψην σου οτι ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ!!

21 χρονια μεσα δεν ειναι λιγα,ειναι πολλα....ειναι μια ζωη ολοκληρη...

Αν τον δικαζα πισω στο 83 θα τον εκλεινα σε τρελαδικο ή θα τον εκτελουσα,αφου τον κλησαν μεσα ομως ειναι λογικο καποια στιγμη να βγει.Και ξαναλεω.21 χρονια ειναι μια ολοκληρη ζωη,δεν ειναι αρκετα για "παραδειγματισμο" οπως λετε?Αν οντως ειναι στα καλα του πλεον,θα ζησει ηρεμα κ ειρηνικα.Αλλιως θα τον ακουσουμε στις ειδησεις παλι...

Ααα κ η ποινη του ηταν δεν ηταν 4 ισοβια...:

"Ο Παπαχρόνης είχε καταδικαστεί για δύο δολοφονίες γυναικών, βιασμούς και απόπειρες ανθρωποκτονιών σε δύο φορές ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη. "

εγω πιστευω οτι μεσα στην φυλακη 21 χρονια εφτυσε αιμα!Τωρα αν επρεπε να βγει η οχι ειναι αλλο θεμα στο οποιο απαντα η δικαιοσυνη η οποια οπως λενε ειναι τυφλη!

Αλλο δικαιοσυνη και αλλο τιμωρια λοιπον γιατι αυτος δικαια βγηκε εξω με το υπαρχον συστημα!

Οσο για την τιμωρια...δεν ειμαι σε θεση να ξερω αν 21 χρονια φυλακη ειναι ισαξια με 2 δολοφονιες και 2-3 βιασμους

Αν του εκοβαν το "οργανο" παντως οι βιασμοι στη χωρα μας θα μειωνοντουσαν:p,με 21 χρονια δεν ξερω αν ο "Κατσαβιδακιας" θα σταματησει την δραση του

Ποια θα ηταν η σωστη τιμωρια για αυτον τον ανθρωπο?Αν μπορουσες να το σκωτωσεις 2 φορες(να τον βιασεις 3 μπορεις) με τα μαθηματικα βγαινει αλλα το θεμα ειναι:τιμωρια με την μορφη εκδικησης η μια τιμωρια που σκοπο θα εχει να γινει καλυτερη η κοινωνια?

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 00:11]

21 χρονια μεσα δεν ειναι λιγα,ειναι πολλα....ειναι μια ζωη ολοκληρη...

Αν τον δικαζα πισω στο 83 θα τον εκλεινα σε τρελαδικο ή θα τον εκτελουσα,αφου τον κλησαν μεσα ομως ειναι λογικο καποια στιγμη να βγει.Και ξαναλεω.21 χρονια ειναι μια ολοκληρη ζωη,δεν ειναι αρκετα για "παραδειγματισμο" οπως λετε?Αν οντως ειναι στα καλα του πλεον,θα ζησει ηρεμα κ ειρηνικα.Αλλιως θα τον ακουσουμε στις ειδησεις παλι...

Ααα κ η ποινη του ηταν δεν ηταν 4 ισοβια...:

"Ο Παπαχρόνης είχε καταδικαστεί για δύο δολοφονίες γυναικών, βιασμούς και απόπειρες ανθρωποκτονιών σε δύο φορές ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη. "

μπουμπουκι παλικαρι....

απλα τον τιμωρησαν στις εκπτωσεις εεε Μιχαλη ?

21χρονακια...χμ

πηρε δλδ 7χρονακια για εκαστο φονο

αλλα 2 για καθε βιασμο

και ενα για τις αποπειρες ανθρωποκτονιας ολες μαζι πακετακι...

μωρε τι μας λετε...

και μετανιωσε λεει και ολα καλα πλεον....

αυτο θα πει δικαιοσυνη

αν εφτυνε αιμα , δεν θα ελεγε αυτα που ειπε.

Επισης κατι για να καταλαβετε οτι ηταν θηριο ο τυπος , το ρεκορ του στους καταδρομεις στα 400 μετρα ακομα να το σπασουν απο οσο εμαθα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

αν εφτυνε αιμα , δεν θα ελεγε αυτα που ειπε.

Επισης κατι για να καταλαβετε οτι ηταν θηριο ο τυπος , το ρεκορ του στους καταδρομεις στα 400 μετρα ακομα να το σπασουν απο οσο εμαθα.

τι ειπε?

δεν ξερω ποια ειναι η σωστη απαντηση. Εγω θα πω την αποψη μου προσπαθωντας να 'μπω' στη θεση των γονιων των θυματων.

Θα ενιωθα οτι αυτος πηρε μια 2η ευκαιρια ενω τα θυματα δεν γυρνουν πισω . Ειμαι 100% εναντια στη θανατικη ποινη, αλλα και 100% εναντια στην ελευθερωση και μαλιστα σε τοσο νεαρη ηλικια. Ας εβγαινε στα 65 να εχει εναν καλο 'φυσικο θανατο' ...

οσο για αυτα που λετε περι τιμωριας κλπ μονο μια 'τιμωρια' καταλαβαινω και 'δεχομαι' ... την αυτοδικια ... εκει παω πασο... δεν μπορω να κατηγορησω πχ τον πατερα που θα σφαξει αυτον που βιασε την κορη του ... οσο σκληρο και ασχημο ειναι δεν θελω να μπω ποτε σε αυτη τη θεση (του πατερα)

Το ξερετε βεβαια οτι στη φυλακη ζει απο τους φορους μας?

Παλια ημουν κατα της θανατικης τωρα το ξανασκεφτομαι... Καλυτερα να εκαναν αδικο οι δικαστες αφηνοντας τον κ αλλο μεσα , παρα να εχουν αδικο ελευθερωνοντας τον. Διαβασα οτι ενω τις σκοτωνε τους επινε κ το αιμα....θα θελατε 21 χρονια μετα να μενετε διπλα του οσοι/οσες ψηφισατε ναι?

Αρχικά να πω ότι είμαι κατά της θανατικής ποινής.

Κατά την γνώμη μου οι φυλακισμένοι σε ισόβια θα πρέπει να κάνουν καταναγκαστικά έργα έτσι ώστε να μην κάθονται και να τρώνε τα λεφτά των πολιτών {δεν έχει και πολλά }με αυτό τον τρόπο προσφέρουν κιόλας αντί να κάθονται και να το ξύνουν όλη μέρα .

Και επιστρέφω στο θέμα κακός βγήκε

μα για ποια ψηφο μιλαμε αφου υπαρχει νομος ΛΕΜΕ!

Τιμωρια καλη ειναι αυτοι που θα εκαναν οι "βαρβαροι" βιασες...παει ο γιαννουκος σου...Και σου λεω εγω μετα αμα θα ξαναγγηξει κανεις μετα καμια!

πολυ σωστη παρατηρηση...

πολλες φορες απο μακρια ολοι ειμαστε 'κουλ' οταν ομως το προβλημα ερχεται 'εξω απο την πορτα' μας τοτε .... αλλαζουμε τροπαριο...

ο νομος δεν επιβαλλει την αποφυλακιση....

απλα δινει νομικη υποσταση στο δικαιωμα αιτησης αποφυλακισης...

αρα...

μακαρι να τον βρουνε αδελφια ξαδελφια και πατεραδες των θυματων...

να τον βιασουν να τον ευνουχησουν και να τον αφησουν αναπηρο...

ουτε να αυτοκτονησει να μην μπορει....

σε τετοια εγκληματα η μετανοια μπορει μονο να ελαφρυνει την ψυχη του ιδιου εγκληματια..

κανενος αλλου...

αρα για ποιο λογο μπορει να θεωρηθει κατι τετοιο σαν ελαφρυντικο...

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες αν το προβλημα μου χτυπαγε την πορτα μπορει να του ελιωνα το κεφαλι με μια πετρα ωστοσο ο νομος ειναι νομος ομως.Αν δεν συμφωνεις απλα τον παραβαινεις και δεχεσαι τις συνεπεις η καθεσε στα αυγα σου.Δεν ειπα οτι ο νομος ειναι σωστος η οχι απλα ειπα οτι 21 χρονια στην φυλακη μαζεψε πολλες και αυτος....

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ο νομος δεν επιβαλλει την αποφυλακιση....

απλα δινει νομικη υποσταση στο δικαιωμα αιτησης αποφυλακισης...

αρα...

μακαρι να τον βρουνε αδελφια ξαδελφια και πατεραδες των θυματων...

να τον βιασουν να τον ευνουχησουν και να τον αφησουν αναπηρο...

ουτε να αυτοκτονησει να μην μπορει....

σε τετοια εγκληματα η μετανοια μπορει μονο να ελαφρυνει την ψυχη του ιδιου εγκληματια..

κανενος αλλου...

αρα για ποιο λογο μπορει να θεωρηθει κατι τετοιο σαν ελαφρυντικο...

τιμωρια και εκδικηση αλλο πραγμα ομως!!Κατα την γνωμη μου παντα

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 01:06]

τιμωρια και εκδικηση αλλο πραγμα ομως!!Κατα την γνωμη μου παντα

σιγουρα ειναι αλλο πραγμα...δεν διαφωνω

αλλα οταν βλεπεις οτι η δικαιοσυνη προστατευει τον φονια και τον ξαναβγαζει εξω...

περνας και εσυ στην αντιπερα οχθη...

τουλαχιστον ετσι φανταζομαι οτι θα επρατα εγω..

πιθανοτατα κανω λαθος αλλα τουλαχιστον θα το φχαριστιομουνα...

ελπιζω να μην βρεθω ποτε σε αυτην την θεση...

εμενα θα μου αρεσε μια αλλη λυση.........ολους τους βαρυποινιτες να τους αδειαζουμε σε κανα ξερονησι χωρις φαγητο χωρις νερο και χωρις καθολου ρουχα............το νησι να μην ειναι μεγαλυτερο απο καμια 100αρια στρεμματα.............

οπως λεει και ο Ντανκαν Μακλαουντ στην ΝΕΤ τωρα:At the end,only one shall be left.......

κοινως: ας τους αραδιαζουμε εναν εναν μαζι με τους υπολοιπους πανω στην ξερα γυμνους και χωρις τροφιμα και νερο και θα περασουν καλα ο ενας με τον αλλον αγκαλιτσα................τι θανατικες ποινες και ισοβια και φυλακες.......

:mad:

καταρχην να μην συγχεουμε κρατος ως εξουσια με λαο ως εθιμικο δικαιο κλπ ...

αλλο δικαιοσυνη, αλλο δικαιο και αλλο δικιο.. αλλο νομος και αλλο κανονας και αλλο ηθη και αλλο ηθικη ...

ολα ειναι σχετικα και ασχετα μεταξυ τους. Το πως αντιδρα μια κοινωνια δεν εχει να κανει με την εξουσια και καλως δεν εχει να κανει. Απο κει και περα το αν μια εκδικητικη πραξη ειναι 'σωστη' η λανθασμενη ειναι πολυ σχετικο και σιγουρα οχι νομιμη. Αν επιπλεον πρεπει να υπαρχουν τετοια δικαιωματα ειναι παλι σχετικο γιατι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, καθε αδικημα ειναι διαφορετικο και καθε δικαστης ειναι διαφορετικος ... απλα θεωρω πως οταν καποιος καταδικαζεται ισοβια , εφοσον δεν υπαρξει εφεση κλπ τοτε αν ειναι να βγει θα πρεπει να βγει σε γεραματα και οχι νεοτατος ... η μετανοια δεν πρεπει να εχει να κανει με τη δικαιοσυνη την επιγεια γιατι ο καθενας μπορει να ισχυριστει και να κανει θεατρο πολυ ευκολα ειδικα αν ειναι σχιζοφρενης (δε μιλαω για την συγκεκριμενη περιπτωση αλλα γενικα)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

σιγουρα ειναι αλλο πραγμα...δεν διαφωνω

αλλα οταν βλεπεις οτι η δικαιοσυνη προστατευει τον φονια και τον ξαναβγαζει εξω...

περνας και εσυ στην αντιπερα οχθη...

τουλαχιστον ετσι φανταζομαι οτι θα επρατα εγω..

πιθανοτατα κανω λαθος αλλα τουλαχιστον θα το φχαριστιομουνα...

ελπιζω να μην βρεθω ποτε σε αυτην την θεση...

κοιτα η χειροτερη εκδικηση που μπορω να σκεφτω ειναι να τον σκωτωσω,να βιασω την μανα του και την αδερφη του και μετα να τις εκδιδω απειλωντας τες για την ζωη τους απλα καπου χανεται το νοημα και απο την αλλη μαλλον εισαι χειροτερος αμα τα κανεις αυτα....

Αυτο με το νησι μου αρεσε αν και υπαρχουν προβληματα οπως:τι θα γινει αμα τυχον αναπτυχθουν?αμα δεν χωραει αλλους τι κανεις??Γεμιζεις νησια η χωνεις μια ναπαλμ και ξαναγεμιζεις??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.