Jump to content

Παπαχρονης, βγηκε καλως ή κακως?

ea6gka

Παπαχρονης, κακως βγηκε ή καλως  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:23]

Εγώ πάντως στην τηλεόραση που τον είδα που φαίνεται ότι δεν στέκει και πολύ στα καλά του (μάλλον πιο τρελός βγαίνει απ ότι μπήκε!)

Εκτός αυτού, δεν ξέρω μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι στην φυλακή την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και ''του αλλάξανε φύλλο'' (και νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν σε περιπτώσεις βιαστών....)

μια απο τα ιδια SPC...

μου φαινεται κι εμενα οτι αφησε μια αξιολογη ποσοτητα απο τον ανδρισμο του

καθως και οτι υπολοιπο λογικης μπορει να του ειχε απομεινει

σαν αναμνηστικο στις φυλακες αυτα τα 20 χρονια...

σαν γερο-γκευ μακαρονας στο Μαιαμι των 80s' μοιαζει...

και για να μην ξεχνιομαστε...

εαν ειναι αποφυλακιζονται τετοια αποβρασματα

τοτε εγω ειμαι υπερ της θανατικης ποινης εξαρχης...

τωρα τα περι ευρωπαικης νομοθεσιας και τα λοιπα που λενε οι δικηγορισκοι...

ας πανε να τα πουνε στην γυναικα -πρωην θυμα του-

που εδειχνε προχθες να τρεμει στην καμερα ...

και κουβαλουσε και μια ουλη 15ποντους στο λαιμο απο προηγουμενη επιθεση αυτου μανιακου..

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

αυτος βγηκε, οι αθωωες γυναικες που ετυχε να πεσουν στο διαβα του θα βγουνε απο το ταφο? αυτες γιατι να πληρωσουν για παντα κατι που στη τελικη δεν χρωστουσαν?

Ποιοι ειναι αυτοι οι 2 που εχουνε ψηφισει ΝΑΙ????????????

Εννοωντας ΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!

Ένα ΝΑΙ και από εμένα. ’λλοι έπρεπε να είναι ακόμα μέσα που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ σκοτώσανε ανθρώπους και λαούς. Ο ψυχικά άρρωστος τουλάχιστον δεν πράττει με επίγνωση των πράξεών του.

Κι επειδη δεν ξερει που πανε τα 4 οταν τους/τις σκοτωνει πρεπει να ειναι εξω?????????????????

Κι ο Μπους δεν ξερει που πανε τα 4 (λογω χαζομαρας οχι τρελλας) αρα δικαιολογειται κι αυτος να ειναι εξω.

Κι ο Χιλτερ δεν ηξερε που πανε τα 4 αρα εξω κι αυτος...

Ποιοι θα μεινουνε μεσα?? Τιποτα συμμοριτες που αλληλοσκοτωνονται χωρις να ειναι τρελλοι και 5-6 αλλοι...

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 21:36]

Ένα ΝΑΙ και από εμένα. ’λλοι έπρεπε να είναι ακόμα μέσα που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ σκοτώσανε ανθρώπους και λαούς. Ο ψυχικά άρρωστος τουλάχιστον δεν πράττει με επίγνωση των πράξεών του.

Ο "ψυχικα αρρωστος" μανιακος δολοφονος και βιαστης πρεπει ομως να ζει εγκλειστος σε ελεγχομενο περιβαλλον και οχι αναμεσα σε εμας και τα πρωην θυματα του..

Yποθετω οτι μετα απο τοσα χρονια στην στενη πλεον ειναι ακινδυνος,μαλλον κ αυτοι που τον αμολησαν το ιδιο θεωρουν.

Το οτι ηταν αρρωστος δε σημαινει οτι δεν μπορει,μετα απο τοσα χρονια,να εχει γινει "καπως" φυσιολογικος...

Μακαρι η κριση των αρμοδιων να ηταν σωστη,δε νομιζω οτι κανενας απο εμας εδω μεσα ειναι σε θεση να κρινει αν βγηκε καλως ή κακως

και ας υποθεσουμε οτι οι "Θεοι" που τον εκριναν και αποφανθηκαν οτι ειναι πλεον ακινδυνος

ειχαν δικιο...

το κεφαλαιο τιμωρια για τις πραξεις του που το βαζετε δλδ...

γιατι μου φαινεται οτι το βλεπεται πολυ επιπολαια το θεμα...

ειναι λογικο δλδ να βρισκονται μεσα 10χρονια ανθρωποι για οικονομικες ατασθαλειες

και να βγαινουν οι μανιακοι στα 20 επειδη ειχαν μπαρμπα απ'την Κωρονη?

Ρε Μike... σκοτωσε 2 γυναικες...

Ουτε αυτοαμυνα, ουτε τιποτα...

Δηλαδη τι πρεπει να κανει για να παραμεινει μεσα?? να καθαρισει καμμια 10αρια??

Δηλαδη αν εγω παω και σκοτωσω 5-6 νοματαιους, και μετα κατσω 20-30 χρονια ησυχος στο κελι μου και δειξω ωραια διαγωγη, μεταμελεια κλπ κλπ θα κανουνε καλα να με αφησουνε να βγω??

Δεν κρινω το ποσο εγινε φυσιλογικος οσο καιρο εμεινε μεσα.... Ας εγινε τσιτα-τουμπανο φυσιολογικος!! Επρεπε να βγει αυτος ο "φυσιολογικος"???

Το αν επρεπε να βγει καποιος που βιαζει και σκοτωνει γυναικες, ε δεν μου φαινεται και πολυ σωστο απλα επειδη διορθωθηκε συμφωνα καποιους "αρμοδιους" η κατασταση του...

Η διαφορά είναι στο μανιακοί.

Η σπείρα Παπαδόπουλου ή τα μέλη της 17Ν νομίζει κάποιος ότι θα αποφυλακιστούν μετά από 20 χρόνια?

Λέω μήπως

Και αυτο πως διορθωνει το θεμα ρε τριστενο??? Αντε ετσι για την συνεχιση της κουβεντας να δεχτω οτι αφηνουμε στην ακρη την δικαιοσυνη της υποθεσης και οτι εφοσον "διορθωθηκε" καλα εκαναν και τον αφησαν.

Αντε ενταξει αφησανε ενα "διορθωμενο" μανιακο βιαστη και δολοφονο ελευθερο αντι για ενα "διορθωμενο" βιαστη και δολοφονο!

καλυτερα σου ακουγεται???

Εγω προτιμω ενα διορθωμενο μη μανιακο. Τουλαχιστον αυτος που τον "διορθωσε" εχει να κανει με ενα νορμαλ μυαλο. Απο τον μανιακο τι να πρωτοδιορθωσεις???????

Προφανως ειναι γελοια η λεξη "διορθωση" και η χρηση της οταν εχεις να κανεις με τετοια πραγματα!!

Να κατσεις να διορθωσεις εναν τυπο που εκλεψε 1.000.000 ευρω γινεται.

Να κατσεις να διορθωσεις εναν τυπο ο οποιος το πρωι ηταν υποδειγμα πολιτη, και το βραδυ βιαζε και σκοτωνε με το ματι να γυαλιζει.... δεν φαινεται και πολυ λογικο!

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα ο Χιτλερ δεν ηταν ψυχοπαθης αλλα ιδιοφυης παραφρων .

Δις ιζ α θρεντ αμπαουτ παπαχρονης, νοτ α ντισκασιον αμπαουτ Χιτλερ'ς μενταλ κοντισιον!

Υ.Γ. Ρε Γιωργο δεν ειχες ανοιξει ενα θρεντ για τον Χιτλερ που πλακωθηκαμε και στο pctech ????:rip:

Πάλι συμφωνούμε εν μέρει. Δυστυχώς η "φυλακή" με την έννοια του περιορισμού και της απομόνωσης έχει αποτύχει ως σωφρονιστικό μέτρο και δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται για κάποιον ο οποίος εξ ορισμού δεν πρόκειται να σωφρονιστεί.

Με αυτή την λογική ο μόνος λόγος περιορισμού είναι η κοινωνική επικινδυνότητά του. Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους λοιπόν, οι οποίοι είναι οι κατεξοχήν αρμόδιοι, αυτό το θέμα δεν υφίσταται πλέον, κατά συνέπεια η συνέχιση της "φυλάκισης" με αυτόν τον τρόπο δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.

Τώρα για το 'νορμάλ" μυαλό που εγκληματεί μάλλον θα διαφωνήσω κάθετα, όπως πιστεύω και όλοι οι αναγνώστες.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 22:27]

Πάλι συμφωνούμε εν μέρει. Δυστυχώς η "φυλακή" με την έννοια του περιορισμού και της απομόνωσης έχει αποτύχει ως σωφρονιστικό μέτρο και δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται για κάποιον ο οποίος εξ ορισμού δεν πρόκειται να σωφρονιστεί.

Με αυτή την λογική ο μόνος λόγος περιορισμού είναι η κοινωνική επικινδυνότητά του. Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους λοιπόν, οι οποίοι είναι οι κατεξοχήν αρμόδιοι, αυτό το θέμα δεν υφίσταται πλέον, κατά συνέπεια η συνέχιση της "φυλάκισης" με αυτόν τον τρόπο δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.

Τώρα για το 'νορμάλ" μυαλό που εγκληματεί μάλλον θα διαφωνήσω κάθετα, όπως πιστεύω και όλοι οι αναγνώστες.

εξακολουθεις να μην λαμβανεις υποψην οτι η φυλακιση εκτος απο μεθοδο σοφρωνισμου

πρεπει να αποτελει και φοβητρο για επιδοξους μελλλοντικους εγκληματιες..

και φυσικα παραλληλα να παρεχει την ελαχιστη αποζημιωση σε οσους ζημιωθηκαν απο τον εκαστοτε εγκληματια..

οταν μαλιστα τα θυματα ειναι περισσοτερα του ενος και υπεστησαν βαρια σωματικη και σεξουαλικη βια νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι ακομα πιο αναγκαιο..

τωρα εαν νομιζει κανεις οτι συμβαινει κατι απο τα παραπανω στην συγκεκριμενη περιπτωση Παπαχρονη...

ε τι να πω... μαλλον χρειαζομαι κι εγω ψυχιατρο...

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 22:27]

Αν με ρωτησεις οτι εχεις 2 δολοφονους και βιαστες εναν παλαβο κι εναν "νορμαλ" (οσο νορμαλ τελος παντων μπορει να ειναι κανεις, αλλα τον θεωρουμε ιδεατα "φυσιολογικο"), τους ριξεις 20-30 χρονια μεσα και μετα μου πεις "Πιστευω οτι διορθωθηκαν και σοφρωνιστηκαν. Ειναι πλεον ακινδυνοι για την κοινωνια. Βγαζω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καποιον απο τους 2 εξω! Ποιον θελεις να βγαλω??" θα πω στανταρ τον νορμαλ!! Εκει πηγαινε το σχολιο μου! Ο τρελλος δεν ξερω αν χτες που τον αφησαν ελευθερο ξυπνησε ομορφα, ενω αυριο θα του μιλησει ο Θεος, θα την δει Αρχαγγελος Μιχαηλ θα παρει το ουζι και θα αρχισει να καθαριζει κοσμο!!

Τουλαχιστον ο νορμαλ, "καταλαβαινει" οτι τα τελευταια 20-30 χρονια του συνεβη κατι ασχημο και δεν θελει να ξαναπαει μεσα!! Ο μανιακος τι να καταλαβει???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.