Jump to content

Παπαχρονης, βγηκε καλως ή κακως?

ea6gka

Παπαχρονης, κακως βγηκε ή καλως  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

πασχαλη μας κανεις τη χαρα να ξεκουμπιστεις?

:baby:

:rofl: :rofl:

Εγώ πάντως στην τηλεόραση που τον είδα που φαίνεται ότι δεν στέκει και πολύ στα καλά του (μάλλον πιο τρελός βγαίνει απ ότι μπήκε!)

Εκτός αυτού, δεν ξέρω μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι στην φυλακή την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και ''του αλλάξανε φύλλο'' (και νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν σε περιπτώσεις βιαστών....)

Εφοσον φυλο δεν εχω αλλαξει.. υποθετω οτι δεν απευθυνεσαι σε μενα και το προσπερνω..

Μαστροντιτζει δεν διαβαζω τα εσωτερικα στο παθ :p

Αρχική απάντηση από paschalia

Εφοσον φυλλο δεν εχω αλλαξει.. υποθετω οτι δεν απευθυνεσαι σε μενα και το προσπερνω..

προφανώς δεν απευθύνομαι σε σένα αλλά στον Πολυχρόνη

απλώς το quote - smiles στην απάντηση του ea6gka τα έβαλα γιατί μου φάνηκε πολύ αστεία η εικόνα του να τα έχει πάρει που του ''χώθηκες'' στο thread

e?

μα εγω στον εαγκα απευθυνομουν που μου ειπε να ξεκουμπιστω... λολ .

Συννενοηση παντως ε?

4 φορες δεν εφαγε ισοβια ή κανω λαθος? πως βγηκε δεν το καταλαβαινω, τελικα υπαρχει δικαιοσυνη ή μπαρμ******λα?

Αρχική απάντηση από paschalia

e?

μα εγω στον εαγκα απευθυνομουν που μου ειπε να ξεκουμπιστω... λολ .

Συννενοηση παντως ε?

:D E με έμπλεξες με την αλλαγή φύλλου αλλώ τώρα κατάλαβα....

καλά, του το μαμ@σαμε το thread του ea6gka τώρα θα μας διαολοστείλει και τους 2 :D

Αρχική απάντηση από ea6gka

4 φορες δεν εφαγε ισοβια ή κανω λαθος? πως βγηκε δεν το καταλαβαινω, τελικα υπαρχει δικαιοσυνη ή μπαρμ******λα?

η λογική του να βγαίνεις ακόμα και με Χ ισόβια δεν είναι λάθος από την στιγμή που πληρούνται κάποιες προυποθέσεις

το θέμα είναι αν πληρούνται και το κατά πόσον - αλλά και από ποιον - αυτό μπορεί τελικά να κριθεί σωστά

ω ! μεχρι τελος του χρονου θα μετραω αντι για προβατακια το ποσοι με εχουν στην μπλακ λιστ τους για να με παρει ο υπνος...!

Αυτος ειναι ο καραγκιοζακος καραβανας/ευελπις που στον ελευθερο του χρονο βιαζε και σκοτωνε γκομενιτσες??

Ωραιο τυπακι....

Το ομολογησε οτι τις σκοτωνε κιολας!!

Εεεε ναι καλα κανανε και τον βγαλανε γιατι μετανοησε μεσα στην ψειρου και σοφρωνιστηκε!!

Ρε χωστε το μεσα το παρταλιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

Υ.Γ. Ρε Γιωργο.... μλκ πολλ ανοιξες...

Δηλαδη ετσι οπως το ρωτας... αν ψηφισει ο αλλος "ΝΑΙ" τι σημαινει οτι βγηκε καλως, κακως ή μηπως μετριος!!

Προτεινομενοι τροποι βελτιωσης της "πιότητας" (προφερεται πγιοτιτα εις την Σημιτικην διαλεκτο) του poll.

"Βγηκε καλως ή κακως??"

Α) καλως

Β)κακως

Γ) ΔΞ/ΔΑ

λοιπον επειδη εγω τα απλα μαθηματικα τα καταλαβαινω , ξερω οτι 1 ισοβια=25 χρονια, 4*25=100 χρονια

αν ειναι 4 αυτες που σκοτωσε.

ακαταλογιστο εγω δεν αναγνωριζω σε κανενα και τιποτα, γιατι αν ειχε το ακαταλογιστο τοτε δεν θα ετρεχε να κρυφτει γνωριζοντας τι εχει κανει αλλα θα κοιτουσε σα χαζος τα πτωματα. το οτι την πηρε μια εξ αυτων και την εθαψε μακρια απο το τοπο του εγκληματος δειχνει τροπο ενεργειας αρα σκεψης. Τωρα πως βγαινει με τετοιο θρασος και δεν μετανοει κιολας και εμεις τον εχουμε ελευθερο να τριγυρναει δεν το καταλαβαινω

μηπως το ακαταλογιστο το εχει η κοινωνια μας?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.