Jump to content

Ποιο LianLi?

fanisk

Ποιο απο τα 3?  

21 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

LianLi PC V2000 κι από εδώ!

’πλετος χώρος, λατρεμένο παγωμένο αλουμίνιο! :D

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Κωστα (Trooper) μπορεις να μετρησεις οταν βρεις χρονο που μπορουμε να βαλουμε το transit?????

Στην οροφη χωραει ή οχι?????(Εχω την εντυπωση πως οχι...)

Χτες που του έριξα μια ματιά, το τρανσιτ έχει πλάτος 15 cm και το άνοιγμα για τα cdrom bays ειναι κατι λιγότερο απο 15cm.. Οποτε εαν χωράει, θα ειναι τελείως τσίμα τσίμα. Θα μετρήσω το βραδάκι και θα σου πώ.

Χμμμ...μακαρι να χωραει!!!!!

Επισης θα ειναι τσιμα τσιμα και με το mobo ή οχι?Εννοω θα ακουμπανε?

Οκ Κωστη περιμενω!!!!!

Θελω ακριβεια χιλιοστου:p :p :p :p :p

Ειναι πολύ στην τσίτα. Αν χωράει θα πρέπει να στραβωθέι ισως λιγο το κάθετο αλουμίνιο, αυτό που βιδώνουν τα cdrom επάνω. Ειναι 0.1-0.2cm μεγαλύτερο απο το πλατος ενος cdrom. Αν έχεις ενα cdrom εκτος του Pc, βαλτα διπλα δίπλά να δεις και μόνος σου... Παντως γνώμη μου ειναι οτι τελικα δύσκολα θα μπεί.

Χμμμ μαλιστα...ευχαριστω Κωστα!!!!!

Καλα μολις το παρω, βλεπουμε που θα μπει το ψυγειο...στην τελικη θα αλλαξω ψυγειο!!!!!

Αρχική απάντηση από soki

Aν εχεις μια ικανοποιητικη ψυξη σε κουτι και μητρικη δεν εχει προβλημα, κοιτα το δικο μου που τα εχω ολα μεσα στο κουτι.

Soki πως δι!@#!ο εχεις τετοια temps ??? 25 στο CPU δεν πιανει ο winchester μου με 1.2V idle

• 5 weeks later...

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ΠΗΡΑ V2000 BLACK:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :clap: :clap: :clap: :clap: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :computer: :computer: :computer: :computer: :computer: :computer:

Συντομα φωτο...

Καλορίζικο! Αντέ να δούμε πως έβαλες το ψυγείο (2*120 δεν ήθελες να βάλεις?)!

Να'σαι καλα!! Φωτο συντομα...εχω τραβηξει πολλες και ερχονται κι αλλες...

Εντυπωσεις??

Ολο το δωματιο μου ειναι ενα μπου***** χαλια ολα, βιδες παντου, κουτια απο δω...κατσαβιδια απο εκει...φανακια, ψυκτρες κλπ...κ εγω καμαρωνω την κουταρα!!!!

Ειναι τελειο ρε παιδια!! Δεν το ειχα δει ποτε απο κοντα μονο σε φωτο...

Ειναι αψογο, τελεια ποιοτητα, και παναλαφρο!!

Δεν το περιμενα ειλικρινα...τελικα οτι πληρωνεις παιρνεις!!

Το Chieftec θα φυγει νυχτα γιατι μεσα στο δωματιο, μου χαλαει την ατμοσφαιρα με το V2000!!

Επισης τραβηξα φωτο το Chieftec διπλα στο V2000...φαινεται πολυ μικρο μπροστα του!!

Ειμαι με το λαπτοπ τωρα, γιατι εχασα τις πεταλουδιτσες που σφιγγουν το μπλοκ στη μητρικη, και τα ψαχνω...

Αρχική απάντηση από FrOsT

Καλορίζικο! Αντέ να δούμε πως έβαλες το ψυγείο (2*120 δεν ήθελες να βάλεις?)!

Ακομα δεν εχω βαλει το νερο γιατι εχασα τις πεταλουδιτσες που σφιγγουν το μπλοκ...αλλα απο προχειρες τοποθετησεις χωρις νερο, το ψυγειο δεν μου καθεται καλα γμτ εκει μεσα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.