Jump to content

Ποιο LianLi?

fanisk

Ποιο απο τα 3?  

21 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

που τα βρισκετε τα λεφτα ρε παιδια, να παω και εγω απο εκει να μαζεψω λιγα

Ενα δεντρο ειναι...η ευρουδια...:p

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Γιωργο

Δεν διαφωνω με την αποψη σου ως προς τα case αλλα εδω μιλαμε για αυτην την κατηγορια και οχι για καποια κουτια του κιλου.

Παντως επιμενω οτι υπαρχουν διαφορες απο προσωπικη μου εκτιμηση και εμπειριες πανω στο θεμα.

Εγω ας πουμε εχω μια L30 η οποια εχει πιο αυξημενες θερμοκρασιες απο μια L20 φανταζεσαι οτι θα τσουρουφλιστει το καλοκαιρι οποτε τι απαιτηση να εχουμε απο το νερο?

Το πρωι ας πουμε ανοιγω το pc και το κουτι εχει 22 βαθμους φτανει ομως μετα απο ωρα τους 30 κι ας εχει καλη ροη αερα (casetek 1018) με ολα τα απαραιτητα φαν.Γενικα παιζει ρολο και απο το συγκεκριμενο hardware που εχει ο καθενας και το ποσο αντεχεις τα db των φαν.Εγω συγκεκριμενα εχω βαλει papst γιατι δεν αντεχω τον πολυ θορυβο.

Επισης αν την τοποθετησεις μεσα ειναι δυσκολο μετα να κανεις καποιες αλλαγες που μπορει να χρειαστουν συν οτι ειναι και δυσκολο να καθαριζεις καθε τοσο τα φαν το ψυγειο απο τις σκονες και τα χνουδια που μαζευονται.

Αρχική απάντηση από jdrogas

Φανη sorry το καναμε το thread:confused:

ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ....δεν εχω προβλημα!!!!!Ισα ισα ετσι με βοηθατε να αποφασισω κ πιο ευκολα!!!!!

350 ευρώ ρε για κουτί!!! Πάτε καλά? Ξέρεις πόσα λεφτά είναι αυτά??? Ενα ενοίκιο για 2αρη σπίτι. Κάντα καλύτερα τίποτα άλλο, δεν νομίζω ΚΑΝΕΝΑ κουτι να αξίζει τόσα λεφτά, γιατί δεν παύει να είναι ενα απλό κουτί...

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 21:49]

350 ευρώ ρε για κουτί!!! Πάτε καλά? Ξέρεις πόσα λεφτά είναι αυτά??? Ενα ενοίκιο για 2αρη σπίτι. Κάντα καλύτερα τίποτα άλλο, δεν νομίζω ΚΑΝΕΝΑ κουτι να αξίζει τόσα λεφτά, γιατί δεν παύει να είναι ενα απλό κουτί...

ρε Jogi δεν ειναι ετσι τα πραγματα οταν μιλας σχετικα με ενα χομπυ...

για τον μεσο χρηστη μπορει να ειναι οντως υπερβολικα...

οπως επισης για τον μεσο καταναλωτη που περνει το ουισκακι του απο το σουπερ μαρκετ

με 10, θα του φανει παραλογο το να παρει ενα Johny Μπλε...

γουστα ομως ειναι αυτα και πανε αναλογα με την κ@βλα και την τσεπη του καθενος...

που μπορει να μπει το transit...

Φαντάζομαι, στο ίδιο μέρος με το PC75: στην οροφή, αφού της ανοίξεις τρύπες για ανεμιστήρες...

N

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ρε Jogi δεν ειναι ετσι τα πραγματα οταν μιλας σχετικα με ενα χομπυ...

για τον μεσο χρηστη μπορει να ειναι οντως υπερβολικα...

οπως επισης για τον μεσο καταναλωτη που περνει το ουισκακι του απο το σουπερ μαρκετ

με 10, θα του φανει παραλογο το να παρει ενα Johny Μπλε...

γουστα ομως ειναι αυτα και πανε αναλογα με την κ@βλα και την τσεπη του καθενος...

Nαι ΟΚ αλλά και εμείς εχουμε κ@υλα με τους υπολογιστές αλλά το κουτί δεν αξίζει τόσα λεφτά. Γιατί δεν προσφέρει τίποτα στο σύστημα. Υπάρχουν αντίστοιχα κουτιά (σε ομορφιά) που κοστίζουν 100 και 150 ευρω (που για τους μη υπολογιστάκιδες είναι και πάλι τραγικό νούμερο) απλώς δεν είναι αλουμινένια. Ε και? Σιγά τι κέρδος θα εχεις απο το αλουμίνιο και θα το πληρώσεις 350 ευρω??

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 23:34]

N

Nαι ΟΚ αλλά και εμείς εχουμε κ@υλα με τους υπολογιστές αλλά το κουτί δεν αξίζει τόσα λεφτά. Γιατί δεν προσφέρει τίποτα στο σύστημα. Υπάρχουν αντίστοιχα κουτιά (σε ομορφιά) που κοστίζουν 100 και 150 ευρω (που για τους μη υπολογιστάκιδες είναι και πάλι τραγικό νούμερο) απλώς δεν είναι αλουμινένια. Ε και? Σιγά τι κέρδος θα εχεις απο το αλουμίνιο και θα το πληρώσεις 350 ευρω??

ρε Jogi δε με καταλαβες...

σε αυτα τα ειδη

η τιμη δεν αντιπροσωπευει καταναγκη τον βαθμο χρησιμοτητας...

την ιδια δουλεια κανει πανω κατω και ενα κουτι των 100 ευρω..

συμφωνω...

οπως την ιδια δουλεια κανουν και τα καθισματα μιας Mercedes με και χωρις δερμα

και η μπλουζα απο τη λαικη αγορα με μια μπλουζα των 200...

αλλα εκει μπαινει ο παραγοντας γουστο,τρελλα και τσεπη...

Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 19:44]

Φανη απαγορευεται η υδροψυξη μεσα, οτι βαθμους θα χει το κουτι θα χει και το νερο μεγαλο μειονεκτημα αυτο αποψη μου παντα.

Aν εχεις μια ικανοποιητικη ψυξη σε κουτι και μητρικη δεν εχει προβλημα, κοιτα το δικο μου που τα εχω ολα μεσα στο κουτι.

post-40-1416071429,9025_thumb.jpg

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το ψυγείο μέσα στο κουτί εφόσον αυτό είναι σε θέση που δεν επιρεάζετε θερμικά από αλλη συσκεβή!

Μου μπαίνουν ιδέες για διπλά ψυγεία με 2 αντλίες :hehe: :hehe: :hehe::woot: :woot: μόνο μια αντλία μου λείπει :whistling

Αρχική απάντηση από jogi

Δεν ειναι όπως τα λές ακριβώς... για άλλον τα 350ευρώ μπορεί να ειναι ενα ημερομίσθιο, ή ενα χαρτζηλίκι της βδομάδας... Το χόμπυ και η κάβλα του καθενός κοστίζει διαφορετικά.

Και όχι, δεν ειναι ολα τα κουτιά ίδια, ειναι σα να λες οτι ολα τα αυτοκίνητα ή ολα τα σπιτια ειναι ίδια...

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

τι να τα κανεις ρε Κωστα αφου δεν κανεις o/c...εκτος και αν κανεις!

Ε δεν έχει σημασία, βλέπω οτι κουράζεται το ψυγειάκι το ένα με 2 κτήνη να δουλεύουν full, ενας FX με 89 watt (στα default) και μια 6800 ultra με ουτε και γω ξέρω πόσα, σε ενα μικρό 2χ80 το οποιο οταν παίζω παιχνίδια ζεματάει και απο πίσω βγαίνει λάβα... Πρωτη φορά ακούμπησα μπλοκ το οποιο να καιει και να μη μπορώ να το ακουμπήσω για πάνω απο 1 sec (της VGA)

Ειναι δικη σου η αποφαση Κωστα τα parts δεν παθαινουν τιποτα και με τα μανισια που ειχαν επανω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.