Jump to content

Ποιο LianLi?

fanisk

Ποιο απο τα 3?  

21 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες λεω καποια στιγμη μεσα στις γιορτες{αφου θα εχω και :p } να παρω ενα LianLi...αλλα δεν ξερω ποιο!!!!!

-LianLi PC75 Black with window

lianli_pc75.jpg

-LianLi Lian-Li PC V2000 Black

Lianli_V2000B.jpg

-Lian-Li PC V2100 Black

lianli_V2100B.jpg

Τροφοδοτικο εχω το Tagan 480W, αλλα λεω να κρατησω και το Chieftec σαν δευτερο(φουρφουρια, λαμπες, cd/dvd κλπ...)....ειναι υπερβολη τα 2 PSU?????

Στο κουτι θελω να μπει υδροψυξη....δεν λεει να δωσω τοσα για ενα τετοιο κουτι και να εχω και εξωτερικο κουτακι...

Οποτε σε ποιο απο τα 3 θα χωραει ΑΝΕΤΑ η υδροψυξη μου και το Transit?????

Μηπως να παρω και αλλο ψυγειο ωστε να ταιριαξει καλυτερα?????

Οσο για το modding θα το αναλαβει ο Κοπριτης:T:

Δεν ξερω αν ξεχασα κατι αλλο για τωρα...

Λεω τα Χριστουγεννα αν εχω διωξει αυτο που εχω τωρα(τελικα να το κρατησω το τροφοδοτικο ή οχι?), να το τσιμπησω:clap:

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Larry

ποσο περιπου παει το καθενα?

Το πρωτο κανει με παραθυρο 280 τελικη...ΝΟΜΙΖΩ!

Το δευτερο κανει περιπου 350...

Το τριτο...τι να πω μολις το ειδα στο www.overclockers.co.uk...

Το Stacker το απεκλεισα σαν επιλογη τελικα...

FROST...νομιζω ειναι το πορτακι και το ανεμιστηρι του 2000 μπροστα....κατι τετοιο ειδα τυχαια πριν λιγο!Αλλα μεσα ειναι ιδια...

Μου τη σπάνε τα πορτάκια!!!

Το 75 μου αρέσει πολύ αλλά φένετε πολύ μικρό μπροστά στι 2000...

Πάρε το 2000 (τέρας)!!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Το Stacker το απεκλεισα σαν επιλογη τελικα...

Το Stacker είναι πολύ καλό κουτί και φθηνότερο από τα Lian Li αλλά τα Lian Li είναι απλά κοριφέα...

Stacker έχω!

Φανη νομίζω οτι μόνο εσύ μπορεις να πάρεις αυτή την απόφαση. Δεν έχει νοημα να ρωτάς άλλους για κατι που θα το δουλευεις και θα το βλέπεις κατα 99% μόνο εσυ!

Φωτο απο τα κουτιά εχεις δει μπόλικες, εαν θελεις να βάλεις το transit μεσα, μονο στο PC75 χωράει ανετα οπως λες.

Αρχική απάντηση από ea6gka

που τα βρισκετε τα λεφτα ρε παιδια, να παω και εγω απο εκει να μαζεψω λιγα

Χαρτζιλικι, καμια χορηγια απο τους γονεις, γιορτες...

Αρχική απάντηση από Trooper

Φανη νομίζω οτι μόνο εσύ μπορεις να πάρεις αυτή την απόφαση. Δεν έχει νοημα να ρωτάς άλλους για κατι που θα το δουλευεις και θα το βλέπεις κατα 99% μόνο εσυ!

Φωτο απο τα κουτιά εχεις δει μπόλικες, εαν θελεις να βάλεις το transit μεσα, μονο στο PC75 χωράει ανετα οπως λες.

Κωστα σιγουρα εχεις δικιο...

Το θεμα αυτο το εκανα για να δω, αν τελικα γνωριζει κανεις αν μπαινει το transit μεσα ή πρεπει να αλλαξω ψυγειο, και γενικα να μου προτεινουν ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη τους...

Απλα για να δω αν οι περισσοτεροι συμφωνουν...

Απο τη μια το 75 ειναι πιο παλιο και μια υδροψυξη μπαινει πιο ανετα μεσα, απο την αλλη το 2000 ειναι το τελευταιο της μεχρι τωρα...οκ το 2100 εχει το πορτακι, που σιγουρα ειναι πιο ομορφο, πιο καινουριο και απο τον διαχωρισμο μεσα, μαλλον και καλυτερες θερμοκρασιες...

Το θεμα ειναι αν χωραει ανετα μεσα η υδροψυξη μου, εστω να αλλαξω ψυγειο...ή θα ειναι ολα τσιμα-τσιμα μεσα...

EDIT:

Γιαννη μου φαινεται καπως χαζο να δωσω 300+ και να μην ειναι μεσα η υδροψυξη...

Ή αν μπορει να γινει κατι και να ταιριαξει...τι να πω...απλα να μην ειναι το Lianli και απο πανω ενα χαζοκουτι ασχετο...αν ταιριαζει ισως....

Φανη απαγορευεται η υδροψυξη μεσα, οτι βαθμους θα χει το κουτι θα χει και το νερο μεγαλο μειονεκτημα αυτο αποψη μου παντα.

Αρχική απάντηση από jdrogas

Φανη απαγορευεται η υδροψυξη μεσα, οτι βαθμους θα χει το κουτι θα χει και το νερο μεγαλο μειονεκτημα αυτο αποψη μου παντα.

Δηλαδη αν ειναι εξω ποση διαφορά νομίζεις οτι έχει ? Αν εχεις ενα καλό κουτί, η διαφορά θερμοκρασίας εξω και μέσα ειναι αμελητέα.

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Κωστα σιγουρα εχεις δικιο...

Το θεμα αυτο το εκανα για να δω, αν τελικα γνωριζει κανεις αν μπαινει το transit μεσα ή πρεπει να αλλαξω ψυγειο, και γενικα να μου προτεινουν ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη τους...

Απλα για να δω αν οι περισσοτεροι συμφωνουν...

Απο τη μια το 75 ειναι πιο παλιο και μια υδροψυξη μπαινει πιο ανετα μεσα, απο την αλλη το 2000 ειναι το τελευταιο της μεχρι τωρα...οκ το 2100 εχει το πορτακι, που σιγουρα ειναι πιο ομορφο, πιο καινουριο και απο τον διαχωρισμο μεσα, μαλλον και καλυτερες θερμοκρασιες...

Το θεμα ειναι αν χωραει ανετα μεσα η υδροψυξη μου, εστω να αλλαξω ψυγειο...ή θα ειναι ολα τσιμα-τσιμα μεσα...

EDIT:

Γιαννη μου φαινεται καπως χαζο να δωσω 300+ και να μην ειναι μεσα η υδροψυξη...

Ή αν μπορει να γινει κατι και να ταιριαξει...τι να πω...απλα να μην ειναι το Lianli και απο πανω ενα χαζοκουτι ασχετο...αν ταιριαζει ισως....

Οτι μπαινει μπαίνει, αν θες μπορω να στο μετρήσω και να σου πώ, εχω ενα τρανσιτ εδω που κάθεται. Εγω πχ δεν ήθελα να τρυπήσω κουτιά κλπ, βεβαια μπορεί στην τελική να το κάνω μιας και το ψυγειάκι που πήρα απλά δεν αντέχει το φόρτο.

Το 2100 από το 2000 απο οτι ειδα μόνο το πορτάκι εχει διαφορά. Αν σου αρέσουν τα πορτάκια, τοτε οκ. Αλλα αν βάλεις πορτάκια, ολα τα καλούδια μπροστά, πχ Aerogate δε φαίνονται...

Troop δεν εχει δικιο αν το παρεις αυστηρα το θεμα...εσυ πχ που το εχεις διπλα στο τροφοδοτικο χανεις κατι και παει λεγοντας,βεβαια δεν ξερουμε αν η διαφορα θα ειναι αμελητεα η οχι.Λογικα αν το ειχες εξω η μακρια απο αλλη πηγη θερμοτητας θα ειχες 1-2 βαθμους κατω!

Eγω ειλικρινα απο τοτε που εβαλα υδροψυξη εχω κανει ολες τις πιθανες αλλαγες και διαφωνω η διαφορα ειναι μεγαλη.

Νομιζω ενα φορτωμενο κουτι με αρκετα πραγματακια δεν μπορει μετα απο καποια ωρα να μην πιασει τουλαχιστον 26-28 βαθμους με τις σημερινες θερμοκρασιες.Αρα αναγκαζουμε το νερο να εχει στανταρ αυτην την θερμοκρασια και πανω.

Μην μου πειτε ομως απο την αλλη οτι σπιτι σας η θερμοκρασια ειναι τωρα 26-28 βαθμους?

Φανταστειτε τι γινεται το καλοκαιρι με θερμοκρασιες μεσα στο κουτι 35 βαθμους,φανταστειτε τι τραβαει η αντλια και ποσο ζεσταινεται τι απαιτηση να εχω απο το τρανσιτ να μου κρυωσει το νερο?

Επισης υπαρχει και το ενδεχομενο παντα μιας διαρροης.

Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 19:44]

Γιαννη κατι τετοιο δεν ισχυει οπως το φανταζεσαι σε ενα τοσο μεγαλο αλουμινενιο κουτι μιας και οι θερμοκρασιες στην κορυφη του ειναι πολυ μικροτερες σε σχεση με ενος κοινου MidAtx..

αλλα και στην χειροτερη περιπτωση που διαπιστωθει οτι οντως η επιδραση της θερμοκρασιας του case σε αυτην του ψυγειου ειναι τοσο μεγαλη...

ειναι σχετικα απλο το να απομονωσεις τον χωρο του ψυγειου με ενα κομματι πλεξυ το οποιο μαλιστα μπορει απο την κατω του μερια να εχει μεχρι και επενδυση θερμογαζας για καλυερη μονωση....

γενικα εαν το ψαξεις το θεμα υπαρχουν πολλοι τροποι να ξεπερασεις τα προβληματα της κλασσικης διαταξης οπως πχ. να φτιαξεις ενιαια ducts εισοδου εξοδου για τα φανς του ψυγειου

καθοριζοντας ετσι εσυ ο ιδιος απο που θα παιρνουν και προς τα που θα διωχνουν τον αερα...

@Φανη...

ελπιζω αυτο το thread να μην εξελιχθει σαν το αντιστοιχο για τις μνημες γιατι προβλεπω να καταργειται το PC75 και να μην εχεις παρει ακομα τιποτα....:p

περα απο την πλακα την γνωμη μου την ξερεις... ψηφιζω δαγκωτο στο 75αρι

λογω εμφανισης και κοστους κυριως...

συμφωνω και με τον Τrooper οτι εαν αποφασισεις να χτυπησεις καποιο απο την καινουρια σειρα της LianLi... θα ηταν καλο να απεφευγες αυτο με το πορτακι μιας και θα σου κρυβει ολα τα εξτρα καλουδια που σιγουρα θα προσθεσεις στην πορεια.....

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Troop δεν εχει δικιο αν το παρεις αυστηρα το θεμα...εσυ πχ που το εχεις διπλα στο τροφοδοτικο χανεις κατι και παει λεγοντας,βεβαια δεν ξερουμε αν η διαφορα θα ειναι αμελητεα η οχι.Λογικα αν το ειχες εξω η μακρια απο αλλη πηγη θερμοτητας θα ειχες 1-2 βαθμους κατω!

Ναι αν το πάρουμε αυστηρα ίσως. Αλλα για 1-2 βαθμούς δε θα κάτσω να έχω σωλήνες έξω από το κουτί και να κάνω το κουτί να μην μεταφέρεται.

Πάντως το ψυγείο βράζει, οπότε δε τίθεται θέμα για να το επηρεάσει το τροφοδοτικό. Μαλλον το ψυγείο επηρεάζει το τροφοδοτικό :hehe:

Γιωργο

Δεν διαφωνω με την αποψη σου ως προς τα case αλλα εδω μιλαμε για αυτην την κατηγορια και οχι για καποια κουτια του κιλου.

Παντως επιμενω οτι υπαρχουν διαφορες απο προσωπικη μου εκτιμηση και εμπειριες πανω στο θεμα.

Εγω ας πουμε εχω μια L30 η οποια εχει πιο αυξημενες θερμοκρασιες απο μια L20 φανταζεσαι οτι θα τσουρουφλιστει το καλοκαιρι οποτε τι απαιτηση να εχουμε απο το νερο?

Το πρωι ας πουμε ανοιγω το pc και το κουτι εχει 22 βαθμους φτανει ομως μετα απο ωρα τους 30 κι ας εχει καλη ροη αερα (casetek 1018) με ολα τα απαραιτητα φαν.Γενικα παιζει ρολο και απο το συγκεκριμενο hardware που εχει ο καθενας και το ποσο αντεχεις τα db των φαν.Εγω συγκεκριμενα εχω βαλει papst γιατι δεν αντεχω τον πολυ θορυβο.

Επισης αν την τοποθετησεις μεσα ειναι δυσκολο μετα να κανεις καποιες αλλαγες που μπορει να χρειαστουν συν οτι ειναι και δυσκολο να καθαριζεις καθε τοσο τα φαν το ψυγειο απο τις σκονες και τα χνουδια που μαζευονται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.