Jump to content

καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

chris2busy

Recommended Posts

Παιδες ευχαριστω για ολα!

Σαν καλοσ χαζοσ ξεχασα να ρωτησω κτ απο τα σημαντικοτερα...τι ψυκτρα βαζουν σε τετοια μηχανηματα? για να χωρανε σε θηκεσ και να ανταπεξερχονται  σε θερμοκρασιεσ?

αυτην εχω τωρα :

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=104

να χωραει στην cm elite 120?

τη μαμα ψυκτρα βαζεις..και δεν ασχολεισαι αλλο :p

Δεν χωρανε ψηλες ψυκτρες γιατι εχει το τροφοδοτικο απο πανω.

Υπολογισε το βαθος στο επιπλο πού θα βάλεις το κουτί.

Το 120 είναι αρκετα βαθύ. Γιαυτο θα αλλαξω το δικο μου με το 110 που ειναι πιο μικρό. Ετσι και αλλιώς εγω καρτα δεν θα βάλω ποτέ.

Κυριοι με καλυψατε απολυτα!Σας ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ/προτασεις σας ολους!

Εαν επιθυμει η διευθυνση, μπορει να κλειδωση το τοπικ! καλες γιορτες σε ολουσ,με υγεια!

Αν πας σε τέτοιο κουτι πήγαινε στο cm 130 θα πρότεινα ,οχι το 120 ,καλύτερη ταξινόμηση μεσα και σαφώς καλύτερο airflow ,απο τα καλύτερα της κατηγορίας και οχι μονο.

Εχω φτιαξει ενα τέτοιο για τη ν κορη μου ,με haswell pentium ,4gb ram και ssd ,και τσακαει το μηχανάκι ,αυτα που λες τα κάνει για πλάκα , με 8αρια (δε μου αρέσουν ,αλλα ειναι πολυ ελαφριά και η κορη μου τα βρίσκει πιο εύκολα [emoji54] ) ανάβει σε ,ξέρω γω ,3-4 sec και δεν καταλαβαίνεις πουθενά οτι ειναι τοσο μικρός ο επεξεργαστής ,ειμαι σούπερ ευχαριστημένος απο το σύνολο .Και αθόρυβο αν ξηκωσεις ενα μικρο πλαϊνό ανεμιστηρακι που εχει μεσα και δε βοηθάει και πουθενά ιδιαίτερα .

Κυριοι με καλυψατε απολυτα!Σας ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ/προτασεις σας ολους!

Εαν επιθυμει η διευθυνση, μπορει να κλειδωση το τοπικ! καλες γιορτες σε ολουσ,με υγεια!

Κανόνισε με τόσο προγραμματισμό και μπάτζετ να πας να κουμπώσεις το θηρίο htpc σε καμιά ψεύτικια led του 500αρικου που θα την καμαρωνεις κιόλας. Πρόσεχε νέε μου. Άντε και καλούς απογόνους.

Κανόνισε με τόσο προγραμματισμό και μπάτζετ να πας να κουμπώσεις το θηρίο htpc σε καμιά ψεύτικια led του 500αρικου που θα την καμαρωνεις κιόλας. Πρόσεχε νέε μου. Άντε και καλούς απογόνους.

με θειο dispaly freak απο δεκαετιες 60ς, δυσκολο :) η τηλεοραση θα ναι δικο του δωρο και δεν εχω καμια αμφιβολια πως θα ειναι επικη! (μιλαμε ειχε 3d glass  πριν παρω εγω γυαλια ηλιου!) 

Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τις προθεσεις σας!viva thelab!

πατήστε κιόλας κάποιος παρακαλώ τα λινκς στο μήνυμα 15. Τα βλέπω να λειτουργούν ΟΚ, αν έχει θέμα ο φίλος να το αναφέρουμε στα bugs.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.