Kosmos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Ενα mosfet TO-252 package (smd) απο την Asus Striker Extreme μας αφησε χρονους. Αποτελεσμα η μητρικη να μπορει να σηκωσει μονο μεχρι 2 dimms...Καταφερα να βρω υλοποιηση απο 2 διαφορετικες εταιριες:Advanced Power Electronics Corp. AP3310GH/J καιNIKO-SEM PA102FDG αλλα εφαγα ακυρο σε 2 μαγαζια που ρωτησα. Δεν θελω να μπλεξω με κινεζικο ιντερνετ τωρα πανω στις γιορτες, γιατι δεν θα μου ερθουν ποτε.Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να φερνει μεγαλη ποικιλια απο παθητικα, smd και τα ρεστα στην Αθηνα? Κατα προτιμηση Ν.Ιωνια, Μεταμορφωση, Ν.Φιλαδελφεια και τριγυρω περιοχες ή στο κεντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Δεκέμβριος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 Ψάξε εδώ μήπως βρεις http://www.darlas.gr/comersus/store/comersus_listCategoriesAndProducts.asp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Δεκέμβριος 24, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 Ψάξε εδώ μήπως βρεις http://www.darlas.gr/comersus/store/comersus_listCategoriesAndProducts.aspΔυστυχως εχει πολυ κακο συστημα αναζητησης και δεν μπορω να βρω αντιστοιχο.Ενα που βρηκα, απο την χαρακτηριστικη δεν ειμαι σιγουρος και η ταση κατωφλιου ειναι μεγαλυτερη :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 24, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 (edited) Ποιο ειναι το ακριβες part number του mosfet ? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 24, 2014 από Stelaras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Δεκέμβριος 24, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 Ποιο ειναι το ακριβες part number του mosfet ? Αυτα τα δυο βρηκα:1495262RL ->Part Number:FDD4243SPD15P10PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 25, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2014 Τι εννοεις "αυτα τα δυο βρηκα" ? Εμενα με ενδιαφερει να μου πεις για το mosfet που σου εχει καει . τι ακριβως γραφει επανω του ? Εναλλακτικα , για farnell και παραγγελιες απο αλλες εταιριες , θα πας στον Φανο πισω απο το πολυτεχνειο . Σε κανονικη περιοδο τα πραγματα ερχονται σε λιγοτερο απο εβδομαδα συνηθως . Ο λογος που ρωταω για το ακριβες part number ειναι οτι .. κατα μεγαλη πιθανοτητα θα εχω ενα τετοιο εδω σπιτι μου πανω σε καποια χαλασμενη μητρικη (απο τις 10αδες) και θα μπορουσα να στο δωσω Χριστουγεννιατικο δωρο . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Δεκέμβριος 25, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2014 Τι εννοεις "αυτα τα δυο βρηκα" ? Εμενα με ενδιαφερει να μου πεις για το mosfet που σου εχει καει . τι ακριβως γραφει επανω του ? Εναλλακτικα , για farnell και παραγγελιες απο αλλες εταιριες , θα πας στον Φανο πισω απο το πολυτεχνειο . Σε κανονικη περιοδο τα πραγματα ερχονται σε λιγοτερο απο εβδομαδα συνηθως . Ο λογος που ρωταω για το ακριβες part number ειναι οτι .. κατα μεγαλη πιθανοτητα θα εχω ενα τετοιο εδω σπιτι μου πανω σε καποια χαλασμενη μητρικη (απο τις 10αδες) και θα μπορουσα να στο δωσω Χριστουγεννιατικο δωρο . Sorry misunderstanding. NIKO-SEM PA102FDG ειναι το μοσφετ. Εψαξα και εγω σε 5 μητρικες και 6 καρτες γραφικων. Ειναι p-channel mosfet και ειναι hard to find. Αν εχεις χρονο θα σου χρωσταω χαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 25, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2014 Στην 3η μητρικη που επιασα στα χερια μου ... βρηκα 2 επανω . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 26, 2014 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Θα 'χει και μπακαπ δηλαδή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Δεκέμβριος 26, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Χαχαχα το θαυμα των Χριστουγεννων! Στοιχηματιζω οτι η μητρικη εχει ρυθμιση για VRef στο bios και οτι τα mosfet βρισκονται διπλα στα dimms ! Αυτες που κοιταξα εγω ειναι mATX s775 και δεν ειχαν τετοια επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 26, 2014 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 (edited) Απο Maximus Z77 Gene ειναι . Στειλε μου ενα PM για να δουμε πως μπορουμε να συναντηθουμε . Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 26, 2014 από Stelaras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Δεκέμβριος 26, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Μου βγαζει οτι δεν μπορεις να δεχτεις μηνυματα, ισως ειναι γεματο το inbox σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Δεκέμβριος 28, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2014 Απο Maximus Z77 Gene ειναι . Στειλε μου ενα PM για να δουμε πως μπορουμε να συναντηθουμε . Santa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 3, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 Περιεργο , γιατι δεν εχω πειραξει τιποτα στο profile μου ... αν και φαινεται πως μετα το upgrade του site , τα PM τρελαθηκαν και βρεθηκα με 350+ . Πολλα παλια που ειχα διαγραψει , ξαναεμφανιστηκαν απο το πουθενα . Οπως και να εχει , τωρα ειναι ενταξει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts