varet Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 Έχω φτιάξει την παρακάτω Υδρόψυξη μου πρότειναν να βγάλω το OTES από το Αμπιτ μου IC7-Max3)πόσες ψήκτρες θέλω;Επίσης...κατάφερα να ξεκινήσω τον Η/Υ μου με Μπας 277 και όχι παραπάνω! έχετε κάτι να προτείνετε; ή το ανεβάζετε εκ των υστέρων από τα Windows;Το μοσφετ της AGP πως το ξεχωρίζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ο Ηipro αναφέρει που ακριβώς είναι το mosfet του Agp σε αυτών οδηγό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell ο Ηipro αναφέρει που ακριβώς είναι το mosfet του Agp σε αυτών οδηγό. Μαλλον εννοεις αυτoν τον οδηγο...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ναι αυτόν εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.