Πριονέτο Μάρτιος 29, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 15:30] Το πρόσεξα και γω, αλλά δεν μου έκανε εντύπωση αφού και εσύ είχες πει για Μάιο. Μάλλον προσανατολίζομαι για την ΕΙΖΟ πάντως, αφου μπορώ νσ διαθέσω 800 ευρώ και εξάλλου οι ΕΙΖΟ είναι κορυφή. Δεν παίρνουμε κάθε μέρα οθόνες. Δεν διαφωνώ αλλά μιας και όπως είπες δεν παίρνουμε κάθε μέρα οθόνη εγώ θα περίμενα την fujitsu που έχει καλύτερο χρόνο απόκρισης. Ετσι και καλύτερη οθόνη θα πάρεις και θα σου μείνουν και 200 να κάνεις ένα ωραίο δωράκι στην φίλη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Μάρτιος 30, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Ναι αλλά θα έχει πραγματικό response time αυτόν που αναφέρει; Γιατί πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά μου και πολλά έχουν διαβάσει τα ματάκια μου εδώ μέσα. Είναι πραγματικά αξιόπιστη αυτή η εταιρία; Και επειδή δεν έχω ιδέα από τα προηγούμενά της φτιάχνει πραγματικά καλές οθόνες; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sponsii Μάρτιος 31, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 [29-03-2005 15:16] Πάρα πολύ καλή ακούγεται και φαίνεται. 490 ευρώ + 30 μεταφορικά από Mindfactory Ξέρεις ποια είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της εδώ στην Ελλάδα; Θέλω να τους ρωτήσω αν καλύπτουν την πανευρωπαϊκή εγγύηση όπως η ΕΙΖΟ. αν ειναι κατι στο οποιο δηλαδη υπερτερει η Eizo ειναι το 10-bit gamma correction ==> περισσοτερα χρωματα νομιζω...οχι οτι μας χαλαει η Fujitsu. 1)εχεις μαθει κατι για την εγγυηση Fujitsu??? 2)για την πολιτικη Fujitsu με τα καμμενα πιξελ ???? 3)στο mindfactory.de δοκιμαζουν με 20ευρω οποιαδηποτε οθονη για καμμενα πιξελ ??? 4)η LG ετοιμαζει καμια απαντηση ??? παιδια για το mindfactory.de εχω ακουσει τα καλυτερα και μου το εχουν προτεινει παιδι που εχει φιλους οι οποιοι αγορασαν απο εκει :: oσο αξιοπιστα τουλαχιστο ειναι ενα ατομο απο φορουμ που δεχοταν να με βοηθησει ακομα και με τα γερμανικα για να βρω αυτο που θελω καλυτερη απο την LG1920P που ειχα καποιες σκεψεις να παρω αφου εχει MVA panel και 25ms response.. Eπιπλεον νομιζω PVA > MVA φανταστειτε το S-PVA :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Δεν ασχολήθηκα παραπάνω με την Fujitsu. Μάλλον πάω για την L578 γιατί η L778 δεν χωράει στο γραφείο μου.Ναι. Στο Mindfactory δοκιμάζουν όποια οθόνη παραγγείλεις για 0 καμένα pixel κατά το άνοιγμα, με 20 ευρώ.Το Μindfactory έχει βγει το κορυφαίο online shop της Γερμανίας για το 2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.