Jump to content

Eheim1250 από Γερμανία και block από Eleven.

bZrOo

Recommended Posts

Γεια σας παίδες και καλές γιορτές. Είχα μπει στο Forum σας πριν αρκετό καιρό για να σας ρωτήσω κάποια πράματα ώστε να στήσω και εγώ ένα W/C loop στο pc μου.

Από τότε το μόνο πράμα που έχω καταφέρει είναι να αγοράσω την αντλία και τίποτε άλλο.

Τώρα λοιπόν που θέλω να συνεχίσω ,επέστρεψα στο forum και είδα πως έχουν χαθεί μηνύματα και posts ,και εκτός από αυτό το πρόβλημα προσπάθησα να ξαναεπικοινωνήσω με τον Eleven για να τελειώνω επιτέλους με το θέμα block και να αρχίσω να μαζεύω και τα υπόλοιπα κομμάτια ,αλλά δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του μέσω pm.

Αν κάποιος γνωρίζει να μου πει σε τι τιμή δίνει ο Eleven το Crusader για P4 θα τον παρακαλούσα να μου δώσει μια απάντηση μέσω pm (σε περίπτωση που ο Eleven για κάποιον λόγο δεν θέλει να υπάρχει εμφανώς στο forum η τιμή του block) ή να το γράψει εδώ για διευκόλυνση και άλλων που θέλουν να προμηθευτούν το ίδιο block.

Όσον αφορά τώρα για την αντλία που πήρα (Eheim 1250) ,δεν ξέρω πόσο την έχετε βρει εσείς σε μαγαζιά με ενυδρεία , αλλά εμένα μου είπαν την εξωφρενική τιμή των 100 ευρο . Πήγα και εγώ λοιπόν και έψαξα στο google και βρήκα αυτό το Γερμανικό site και την παρήγγειλα.

www.aquaristikshop.com

Αν και δεν είναι πολύ μεγάλο το κέρδος , εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα που δεν τα έσκασα σε Έλληνα με υπερκοστολόγηση 40%... τεσπα.

Την Eheim την έχω δει στο site του Multirama 69+ΦΠΑ.

Έχουν χαθεί κάποια ποστ λόγω επίθεσης που δέχτηκε το forum.

Όσο για τον eleven δοκίμασε να του στείλεις ένα πμ, ή αν είναι γεμάτο το mailbox του, περίμενε μέχρι να δει το ποστ σου.

Έλα φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση.

Πάντως την αντλία ακόμα και το Multirama που την έχει πιο φτηνά από το μαγαζί με τα ενυδρεία ,την πουλάει λίγο πιο ακριβά από ότι την πλήρωσα εγώ ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά :...:

Αρχική απάντηση από bZrOo

Έλα φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση.

Πάντως την αντλία ακόμα και το Multirama που την έχει πιο φτηνά από το μαγαζί με τα ενυδρεία ,την πουλάει λίγο πιο ακριβά από ότι την πλήρωσα εγώ ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά :...:

Φιλε μου ποσο σου βγηκε τελικο κοστος απο το site που εδωσες?????τελωνειο(αν υπηρξε), μεταφορικα, φπα...γενικα ολα μαζι ποσο σου βγηκε?????

παιδια ποσο θορυβο κάνει αυτή η αντλία?

ασ πουμε πολύ λιγότερο απο ενα ανεμιστηράκι 8 εκατοστά στις 5000 rpm?

το κακο ειναι οτι δεν μπαινει μεσα στο tank , υποχρεωτικά δεν παει εξωτερική αυτή?

σκεφτηκα μια πατέντα να την βάλω σε δικό της κουτί , με ηχομόνωση απο μέσα και ενα μικρό ανεμιστηρακι με πολύ λιγες στροφές για ροη αέρα γύρω της.

ειπαμε υδρόψυξη και ησυχία , αλλά πόση φασαρία κάνει η αντλία?

επισης οι ανεμιστήρες στο ψυγείο μπο΄ρούν να λειτουργούν με θερμοστάτη και οχι συνέχεια?

στο ορκίζομαι αποστόλη οτι δεν ακούγεται τιποτα

ΤΙ ΠΟ ΤΑ

δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει αντλία και νερο

μονο ο ανεμιστηρας οτυ ωυγείου ακούγεται στις 2000 περιπου στροφες στα 7 βολτ , παραπάνω με τρελλένει στο θόρυβο

αννοειται οτι μιλαμε για υλικο πανοσ το οποιο πατα η τρόπμα , τα εχο γράωει στο ποστ μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.