ifganas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2014 (edited) Με την ευκαιρία του θέματος: ενώ τα λαμπάκια δουλεύουν κανονικά όταν κάνει boot ανάβει το numlock, όταν μπαίνει στα win δεν ανάβει τίποτα αλλά η λειτουργία γίνεται κανονικά στο num k sto caps lock. Τι λαλακια έχω κάνει? NATEC NKG-0554 GENESIS RX22 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2014 από ifganas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Δεκέμβριος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Ο λεντ φωτισμος λειοτουργει στο πληκτρολογιο ετσι?το θεμα ειναι οτι δεν αναβει το λεντ στο numlock και στο capslock? οταν το πηρες το πληκτρολογιο υπηρχε μεσα καποιο cd με drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifganas Δεκέμβριος 20, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Όλα δούλευαν κανονικά κάτι πάτησα συνδυασμό δεν ξέρω κ από κει και πέρα δεν ανάβουν τα led. H λειτουργία γίνεται κανονικά των πλήκτρων. Όχι cd δεν είχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Δεκέμβριος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Δεν νομιζω πως ευθυνεσαι εσυ που δεν αναβουν τα λεντ στα συγκεκριμενα κουμπια.Στο NATEC NKG-0503 GENESIS RX66 που εχω οτι συνδιασμο και να πατησα με το Fn key του δεν μου σβηνουνπαρα αν μονο πατησω τα κουμπια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 17, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 Ειχα και εγω θεμα, αλλα δεν ελαβα απαντηση.http://www.thelab.gr/topic/142739-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-natec-rx22-%CF%84%CE%B9-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9/ Οσο σουπερ και αν φαινοταν το πληκτρολογιο, "πεθανε" στα ξαφνικα. Εν μερει... δε δουλευουν τα z,x,c,m , < . > και το + απο το numpad . Μονο σε ενα πολωνικο site βρηκα κατι παρομοιο με αλλα πληκτρα καποιου αλλου. Εγινε απο τη μια στιγμη στην αλλη πραγματικα, χωρις να πεσει κατω ή τπτ τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts