Jump to content

Χειρισμός xbmc (asus vivopc με win 8.1) με το χειριστήριο της t.v.

napgin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφού έψαξα γενικά στο νετ κ ειδικά στην κοινότητα εδώ, θα ήθελα κ τις γνώμες σας! Έχω ένα asus vivopc συνδεδεμένο με hdmi στην tv (sony kdl 705hx) κ ψάχνω να βρω τρόπο αν γίνεται να χειρίζομαι το περιβάλλον του xbmc από το χειριστήριο της tv (το οποίο γίνεται πανεύκολα στο ps4 κ βολεύει απίστευτα)! Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware ή software για αυτό και κάνω την ερώτηση εδώ!! Ευχαριστώ

Θενκς!! Από ότι βλέπω βρίσκεται εύκολα σε amazon-ebay, θα το ψάξω λίγο περισσότερο για να δω αν θα έχω πρόβλημα με την t.v (να μπερδεύονται οι εντολές)!

Στο κινητό έχω βάλει το unified remote (android) που κάνει παπάδες αλλά το tv remote μου φαίνεται πιο βολικό!!

Eχω ξανακούσει για τηλεχειρισμό απο το tv control αλλα εχω την εντύπωση χωρίς κάποιο.πρόσθετο αξεσουάρ ,ενας γνωστός μου το έκανε με raspberry νομίζω ...

Για να το χειριστείς με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, χρειάζεσαι έναν προσαρμογέα CEC. αυτός μεταδίδει μέσω του HDMI τις εντολές στο pc. το raspberry pi τον έχει ενσωματωμένο και δουλεύει στο xbmc out of the box, δυστυχώς όμως για λόγο που δεν γνωρίζω δεν υπάρχει σε καμία κάρτα γραφικών.

Ουοου 40€ ε, Δεν είναι κ λίγα! αυτό θέλει σκέψη τώρα...thanks for the info, θα το ψάξω περισσότερο να δω τι παίζει με αυτόν το προσαρμογέα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.