giorgos2187 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2014 Καλημερα στο φορουμ. Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για εκτυπωτη εως 80 ευρω, για να τοον κανω δωρο στην αδερφη μου. Δεν θελω κατι το εξεζητημενο μιας και θα εκτυπωνει μονο εργασιες για τη σχολη της. Αρα το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι εγχρωμος και οσο το δυνατον πιο απροβληματιστος στη λειτουργια του. Εχετε καποιον να προτεινετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Δεκέμβριος 19, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Καλημερα στο φορουμ. Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για εκτυπωτη εως 80 ευρω, για να τοον κανω δωρο στην αδερφη μου. Δεν θελω κατι το εξεζητημενο μιας και θα εκτυπωνει μονο εργασιες για τη σχολη της. Αρα το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι εγχρωμος και οσο το δυνατον πιο απροβληματιστος στη λειτουργια του. Εχετε καποιον να προτεινετε;Εγω θα πηγαινα σε κατι τετοιο. Δεν ξερω αν αγοραζουν ακομα εκτυπωτες σκετους. http://www.e-shop.gr/epson-expression-home-xp-225-wifi-p-PER.404090 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts