kv3d Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 Σε ΜSI k8n neo2 ,fx551.εγκατεστησα τα WindowsXPpro eng2.εγκατεστησα τους τελευτεους drivers της καρτας γραφικων4.μετα SP1 των XP. Αρχισαν να εξαφανιζονται τα γραμματα κατα το Install5.Δεν εδωσα σημασια. Προχωρησα σε εγκατασταση Sp2 των ΧP.Ξανα αρχισαν να εξαφανιζονται τα γραμματα μετα κρασαρε ολη η επιφανεια εργασιας και μετα εσβησε η οθονη τελειως.τα WIndows λενε :η καρτα σου φταιει6.Αλλαγη καρτας με geforce2 ,απεγκατασταση του sp2 οπως μου ζητησαν τα windows 7.ξαναεγκατασταση του sp2.Ολα τελεια8.Εγκατασταση ολων των προγραμματων και αρχειων και 24ωρη συνεχης δουλεια με πολλα γρηγορα rendering(εδω πινουμε ενα ποτηρι νερο στην υγεια του fx)9.Επικοινωνησα με το support της 3dlabs .μου λενε πρωτα βαζεις ολα τα Windows service packs και μετα τους οδηγους της καρτας.Δεν ειναι λιγο κουφο?Δηλαδη αν βγει sp3 θα πρεπει να κανω φορματ?10.Απεγκατασταση των drivers της Wildcat (ειχαν μεινει μεσα).Και απο τo Registry11.Εγκατασταση τελευταιων drivers Nforce3.Ξανα εγκατασταση Wildcat και Drivers.Τα ιδια και χειροτερα.Sorry που σας κουρασα και φανταζομαι οτι δεν εχετε εμπειρια με την συγκεκριμενη καρτα μηπως ομως εχετε δει κατι αντιστοιχο με αλλη Υπαρχει κατι που δεν εκανα καλα η δεν εκανα καθολου ?Καθε βοηθεια εκτιμητεα.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Η σωστή σειρά είναι:1. XP + SP2 (κατά προτίμηση ενσωματωμένο στο CD).2. Chipset drivers3. VGA etc drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Συνάδελφε ανιματαδόρε....μάλλον της έχεις κάτσει τη βάρκα. Πως λέγεται ο επεξεργαστής της καρτούλας αλήθεια?Μου φαίνεται ότι σε ψιλοδουλεύουν από το support της 3dlabs.Δεν θα υπάρχει σωστή υποστήριξη από τα win και απλώς σε ταλαιπωρούν. Βέβαια και τι να σου πουν....μας έσκασες 1 χιλιαρικάκι και η καρτούλα σου δεν παίζει με τα Xp και τα sp τους? ΜπαααααΨάξε γενικά στο Γούγλη τι έκαναν άλλοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα. Ψάξε στο forum (αν έχει) του support της 3dlabs.Και τέλος φιλικότατη συμβουλή....ξεφορτώσου την! Αν μπορείς βέβαια ακόμα.Κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου με gaming cards!Αν παρόλαυτα θέλεις αυτό το κάτι παραπάνω (που είναι καθαρά ψυχολογικο - εχω επαγγελματική κάρτα ) προτίμησε κάτι σε Quadro υλοποίηση!Θα παίζει με τα πάντα! Υποστήριξη θα έχει σίγουρα μιας και είναι ίδιος πυρήνας κατα 95% με τους gaming....και θα έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.Ούτε FireGL θα σου πρότεινα μιας και η υποστήριξη OpenGL τους δεν ειναι υποδειγματική.Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο συγκεκριμένο πρόβλημα σου περισσότερο γιατί δεν είχα και ούτε θα έχω ποτέ τέτοια κάρτα. (τα είχα σκάσει πριν 4-5 χρόνια για Quadro, τον 1ο μάλιστα, και δεν το ξανακάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 13, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από spc Η σωστή σειρά είναι:1. XP + SP2 (κατά προτίμηση ενσωματωμένο στο CD).2. Chipset drivers3. VGA etc drivers με τα βηματα 7,8,9,10,11,κανω περιπου τα πραγματα με την σειρα που προτεινειςκαι δε δουλεψε ,παντως σε ευχαριστω.Ακομα δεν ειμαι διατεθιμενος να ξανασεταρω τον υπολογιστη απο την αρχη.μηπως θα οφελουσε ενα bios update της μητρικης/DarkCount σιγουρα οφειλω να κανω ενα ψαξιματακι στο ιντερνετ.Τουλαχιστο παιζει στο δευτερο υπολογιστη amd2200, MSI με ViaKt400 με τα προβληματακια που αναφερω στο αλλο το ποστ.Το φορουμ της 3dlabs το καταργισαν γιατι αναφερονταν εκει πολλα προβληματα και δυσφιμιζονταν τα προιοντα της εταιριας απο τους χρηστες Μετα απο δυο αποτυχημενες αποπειρες να παρω επαγγελματικη καρτα,η πρωτη ηταν μια Οxygen VX1 ,αποδειχτηκε ιδια με την geforce αλλα πιο ακριβη,τωρα ειναι καιρος να παρω να δοκιμασω μια καλη παιχνιδαδικη,και στην τελικη την μετατρεπω και σε Quadroαμα δε μου κανει.Δεν ειμαι ανιματορ ,κανω 3d κτηρια για αρχιτεκτονικες παρουσιασεις.Μιλαμε για αρκετα πολυγωνα,ειδικα αν εχεις χωροδικτιωματα, 3dαυτοκινητα κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από kv3d με τα βηματα 7,8,9,10,11,κανω περιπου τα πραγματα με την σειρα που προτεινειςchipset drivers βάζεις έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Το ένα λάθος μετά το άλλο έκανες ε? Από Oxygen σε Wildcat αναζητώντας τις "επαγγελματικές" επιδόσεις.Κάπως έτσι την πατάμε όλοι, μην ανησυχείς.Ρε συ...αφού δουλεύεις σε wireframe περισσότερο...είναι περιττά λεφτά για τέτοιες κάρτες.Πας σε κάτι-nvidia με κλειστά μάτια!! Μην το συζητάς καν. Και η μετατροπή σε quadroνα μην σου πιάσει....ειδικά σε wireframe θα πετάς!Και η μετατροπή σε Quadro μόνο στο max θα σου δώσει τα μέγιστα επειδή θα μπορέις να παίξεις με τον maxtreme τον driver...που πραγματικά απογειώνει τις επιδόσεις.Για απλό Autocad μη σε σταναχωρεί καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 13, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από spc chipset drivers βάζεις έτσι; ναι εβαλα τους 5.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από kv3d ναι εβαλα τους 5.10 αφού τα έβαλες με την σωστή σειρά, θα συμφωνήσω με τον darkCount Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Δεκέμβριος 13, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ζητω η αθανατη geforce2gts λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.