tromeross Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2014 γιας σας, έχω το toshiba satellite l850-12z, πιστεύω είναι η κάρτα γραφικών, το έβαλα και σε εξωτερική οθόνη vga πάτησα και τα fn+f4 αρκετές φορές.. restart με την εξωτερική οθόνη επάνω.. το λαπτοπ ανάβει κανονικά .. αλλά δεν δείχνει τιποτα στην οθόνη (δεν ξέρω αν μένει στο bios ή προχωρά στα windows. ) αλλά το fun λειτουργεί και τα λαμπάκια ανάβουν. AMDRadeon™HD7670M Graphics(1GB dedicated memory) . memory amount : 1,024 MB dedicated VRAM. δεν το άνοιξα.. αλλά πιστεύω είναι επάνω στην μητρική.. το chip solid. το Laptop δεν δούλεψε σχεδόν καθόλου.. αν και 2 χρονών+1 μήνα . έχει πολύ λίγες ώρες καθαρά brousing και ταινίες. με παραξενεύει πολύ που χάλασε.. τη επιλογές έχω ? μπορεί να είναι κάτι άλλο ? αν και ο i5 που εχει. δική του gpu αλλα δεν ξέρω αν γίνετε να την ενεργοποιησης .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Δεκέμβριος 22, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2014 κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Δεκέμβριος 23, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 @tromeross δυστυχώς φαίνεται ότι η Toshiba δεν σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την onboard κάρτα του i5 !!! http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/thread.jspa?threadID=69960 Θα χρειαστεί να αλλάξεις την κάρτα σου αν έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 23, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 κανείς ? To laptop σου έχει μονταρισμένο το chip γραφικών επάνω στο motherboard. Κάνε ένα τηλεφώνημα εδώ, και συνεννοήσου για την επισκευή. Εναλλακτικά, κάνε και ένα τηλεφώνημα στην Toshiba για τοποθέτηση καινούργιου motherboard, αλλά πριν σου πουν τιμή, κάτσε πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Δεκέμβριος 24, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 Oric, ναι το πηγα εκει πρην το post σου ευχαριστώ! το πήγα cs, πρώτη φορά παίρνω κάποιο λαπτοπ εκει.. θα γράψω εντυπώσεις. δεν ξέρω αν θα κάνουν reballing ή κάποια μέθοδο με θερμό αέρα.. απο οτι άκουσα υπάρχουν καλά σχόλια ... ειδομεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts