Jump to content

OLD GAMES:Μόνο για ΠΑΛΙΟΥΣ αλλά και νέους που είχαν την περιέργεια να ..μάθουν

Snips

Best?  

178 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Mario Bros από μένα.. Μετά PAC-MAN.

Όμως τα περισσότερα παιχνίδια δεν τα ξέρω γιατί δεν είχα γεννηθεί..:p

Οσοι μπηκαμε στο gaming απο παλια πολλα απο τα παραπανω μας φερνουν πολυ ομορφες αναμνησεις. Μερικα μαλιστα ειναι παιχνιδια θρυλοι. Ψηφισα monkey island αν και αυτο που μου εχει μεινει περισσοτερο στο μυαλο ειναι το little big adventure 2.

Ψήφισα χωρίς να διαβάσω τίποτα απ'όσα γράφτηκαν. Μονάχα είδα τα παιχνίδια και έβαλα την κουκίδα μου. Στη συνέχεια, είδα τα αποτελέσματα και πραγματικά έμεινα έκπληκτος! Δεν περίμενα το golden axe να έχει τόση απήχηση! Το παιχνίδι πραγματικά τα έσπαγε στην εποχή του. Μάλιστα επειδή τότε που το έλιωνα είχα κάνει και την μετάβαση από cga σε vga (λίγο καθυστερημένα βέβαια), είχα πορωθεί από τα έγχρωμα γραφικά του, ακόμα περισσότερο!

:magic:

θα με κάνεις να φορτώσω το mame πάλι και θέλω να δουλέψω...

P A C - M A N

μόνο και μόνο για λόγους αρχής, καταλαβαίνετε...

BUBBLE-BOBBLE

γιατί δεν έχω ξαναεθιστεί τόσο με παιχνίδι

(..εξαιρώντας το DDragon χαχαχχαα, πωπω.. έχεις και το KUNG FU ε..?!)

nice poll man!! ;)

edit: πολύχρωμα λαμπάκια που αναβοσβήνουν, "sprites" χωρίς.. φωτορεαλισμό, ηλεκτρονικοί ήχοι (super!!!), στιγμή "μαγική" η είσοδος στην... καφετέρια (πρώην ufάδικο) με τις χούφτες γεμάτες... 10άρικα!! :banging:

Ας ψηφίσει και ο παλιός. PAC- MAN Ο αδιαφιλονίκητος Βασιλιάς

Eτος 1979-80:inlove: :magic: :flex: :clap:

Απο πού να ξεκινήσω....

Που τα θυμήθηκες ρε συ όλα αυτα????

Δεν μου φτάνει μία ψήφος!!!

Κατα τη γνώμη μου:

- PAC MAN (αυτό ψήφισα)

- BUBBLE BOBBLE

- MARIO BROS

- KICK OFF

:spell:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.