Jump to content

OLD GAMES:Μόνο για ΠΑΛΙΟΥΣ αλλά και νέους που είχαν την περιέργεια να ..μάθουν

Snips

Best?  

178 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αφού έπρεπε να διαλέξω ένα, διάλεξα το Bubble Bubble που είχα φάει τις περισσότερες ώρες και σε μονό αλλά και σε διπλό. Ακόμα παίζω... (ας είναι καλά το mame ;))

Από την άλλη όμως, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις κάποιο από αυτά συνολικά... Ειδικά οι κάπως μεγαλύτεροι που τα ζήσαμε με τάληρο και δεκάρικο, ακόμα και με πενηντάρικο, στα διαλλείματα από το φροντιστήριο, ή στις κοπάνες από το σχολείο, ξυπνάνε πολλές μνήμες, ομόρφες και διασκεδαστικές... :)

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips

Ακριβώς φίλε ikongr. Και γώ από τον 6128 επηρεάστηκα πιο πολύ.

Μάλιστα το ikari ήταν το πρώτο GAME που έπαιξα ποτέ σε ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

To πρώτο παιχνίδι σε υπολογιστή... χμμμ κάτσε να θυμηθώ, Δεκέμβριος 1985 το moonbuggy!! Το θυμάσαι?! :) . Ο AΜSTRAD ήταν η πρωτη αγάπη αλλά η AMIGA ήταν το όνειρο που τελικά έγινε πραγματικότητα (5 χρόνια μετά)!! Τι μας έκανες ρε snips,όπωτε τα σκέφτομαι με πιάνει μελαγχολία, ξέρεις αυτό που λένε, κάθε πέρσυ και καλύτερα... :rolleyes:

στον amstrad επίσης είχα λιώσει με

BRUCE LEE.....μαμώ τα sprites είχε

DEFLECTOR..!!!!!

COOKIE EGG. LOL

GREEN BERET...Αχχ.:( :(

Bruce Lee σε πράσινη οθόνη,το πρώτο game είδα στη ζωή μου το 1986 μου φαίνεται στα 11 ήμουν το καημένο.Αααχχ αυτές τις εποχές...Cookie Egg ,Exolon ,Gryzor με τα τρελά γραφικά,Rick Dangerous για χάρη του άρχισα να βρίζω και είχα σπάσει και το γραφείο που είχα τον Amstrad με κλωτσιά,Tai-Pan,Sorcery,Asphalt ,Bards's Tale το οποίο και ψήφισα,Arkanoid μέχρι και ο πατέρας μου έπαιζε, εντάξει θα αρχίσω να δακρύζω :cry: :cry: ,κάθε τίτλος μου θυμίζει και μια περίοδο της παιδικής μου ηλικίας, AMSTRAD I LOVE YOU :inlove: :inlove:

• 2 weeks later...

Καλα που ειναι το ποδοσφαιρακι ΤΕΚΕΝ WORLD CUP εκει ειχα λιωσει στην κυριολεξια.Ας ειναι καλα το mame και θυμαμαι που και που τα παλια καλα χρονια :toomuchne

Αρχική απάντηση από Bill17

Καλα που ειναι το ποδοσφαιρακι ΤΕΚΕΝ WORLD CUP εκει ειχα λιωσει στην κυριολεξια.Ας ειναι καλα το mame και θυμαμαι που και που τα παλια καλα χρονια :toomuchne

Τι μου θύμισες τώρα!!!!!

Πιτσιρικάς ήμουν και ξημεροβραδιαζόμουν στις βιτρίνες των ουφάδικων(δεν με άφηναν να μπώ μέσα :( ) για να βλέπω τους άλλους να το παίζουν.

Όταν τελικά απέκτησα πρόσβαση στις μαγικές αίθουσες ήταν το πρώτο ηλεκτρονικο που έπαιξα. :cry: Πού 'ναι τα χρόνια ρε π*****

Πάντως μιας και δεν είναι στις επιλογές, ψήφισα

Wonder Boy έχοντας στο μυαλό μου το MonsterLand(τα άλλα τα σιχαινόμουνα).

’ψογο!!

Bubble Bobble!!! Το μόνο παλιό παιχνίδι που παίζει με τις ώρες στο σύστημά μου!

Αλλά και το Donkey Kong. Το έπαιζα ανελέητα στο (πώς το λένε, πώς το λένε)... Super Nintendo.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.