Jump to content

OLD GAMES:Μόνο για ΠΑΛΙΟΥΣ αλλά και νέους που είχαν την περιέργεια να ..μάθουν

Snips

Best?  

178 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλύτερο GAME μεταξύ 1980-1992

ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

Μιλάμε δηλαδή για games που παιζόταν σε home υπολογιστές και όχι σε PC.

Tα παιχνίδια προερχόνται πάνω κάτω από όλα τα genres. Απλώς ψηφίστε που έχετε ΛΙΩΣΕΙ ή ποιο coin-op έχετε ΤΑΙΣΕΙ περισσότερο.

Δυστυχώς το forum επιτρέπει μόνο 30 επιλογές.:( :(

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να πρωτοδιαλεξωωωωωωωωωωωωωωω............πωωωωω......τι λιστα μαματη ειναι αυτη που εκανες ρε Snips.........

οι δικες μου επιλογες.....λυπαμαι αλλα δεν μπορω να βρω το κορυφαιο

ARKANOID(ωρες ατελειωτες στα καραβια της γραμμης ροδος αθηνα)

BUBBLE BOBBLE(νταξ.......το απολυτο λιωσιμο σε συνδυασμο power ups original mode κλπ)

R-TYPE(τρελο κολλημα στο game boy)

DOUBLE DRAGON(εριξα πολυυυυ κερμα μαζι με φιλαρακια σε αυτο.....μιλαμε για πολυυυυ ξυλοοοο))

COMMANDO(εαν εννοεις το κλασσικο στο ΑΤΑΡΙ τοτε ναι......απο τα καλυτερα παιχνιδακια στο ειδος του)

KICK OFF(ΟΙ κοντρες με φιλαρακια στο χωριο.......σε σημειο να ξεχασουμε το ξυλινο ποδοσφαιρακι)

Dungeon master ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Αντε και captive....αλλα δεν μπορω να την ριξω "διπλη" την ψηφο

Kick Off 2 ψηφισα γιατι ειχε το καλυτερο gameplay κατ' εμενα...φυσικα σε Amiga version

αλλα και το Dungeon Master ήταν απιστευτο......

Αναμεσα σε 30 δεν μπορεις να διαλεξεις ενα. Καλο θα ηταν να ειχαμε 5 επιλογες....

Θα εβαζα....

- BUBBLE BOBBLE

- R-TYPE

- DONKEY KONG

- MARIO BROS

- WONDER BOY series

χμμ , με μια επιλογη μαλλον θα αδικησω καποια παιχνιδια :p

Αυτο που ελιωσα σε coin-up ηταν το Bubble Bobble!! :D :D :D

Του εχω δωσει ΠΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΛΑ κερματα. 2 χρονια να το παιζω στο ΜΑΜΕ του ΗΥ δε βλεπω να τα ξεχρεωνω!!! :hehe:

Αντιθετα οταν πρωτο πηρα το GameBoy ( τοτε που πρωτοβγηκε και ειχε και δωρο το TETRIS! :) ) εβαλα το Super Mario και δεν ξεκολλουσα... :flower: :cry:

( τι θυμαμαι τωρα... )

Τι να πω για Pac Man και Arcanoid ... απλα απαιχτα!! :T:

Επισης απο το Game Boy μου περασε το R-Type.

Ναι ρε παιδια μονο ΕΝΑ?Πρεπει να χω ταισει το ιδιο πανω απο 30 Αrcade στα 'ουφαδικα' τοτε.Ειδικα τα Wonderboy.Ψηφισα ομως home ,Bards Tale,(Commodore 64)

Δεν ξερω αν συνεβαινε παντου παντως εδω στο χωριο που μεγαλωσα στα 'ηλεκτρονικα' δηλαδη τις αιθουσες με τα coin-op οι θαμωνες ειχαν ενα status .O ταδε ηταν καλος σε εκεινο το παιχνιδι κλπ.Δε ξεχασω ενα φιλο που ηταν φοβερος στο arkanoid.E καθε φορα που επαιζε μαζευονταν γυρω του λαος, για να δει :)

Συγκινηθηκα, θυμηθηκα τα μικρατα μου:(

ε ναι ρε σεις... επρεπε να εχει δυνατοτητα για multiple επιλογες :)

ειδικα εφοσον για τοσο διαφορετικες χρονιες και κατηγοριες! :)

αν και απο τα πλεον πορωτικα ηταν το oh!mummy προτιμησα το old time classic secret of monkey island :)

Karnov σε Amstrand 6128. Το απόλυτο γκειμ. Το παίδευα χρόνια να το τερματησω και ακόμα δεν το έχω καταφέρει. Ikari warriors πάλι σε 6128. Target renagade, Πω πω τι παιχνιδάρα πάλι στον 6128. Είχα λιώσει τότε με τον Amstrad στα παχνίδια

Golden axe απίθανο όπως και ο διπλός δράκος

Μία ψήφος ακόμη στον Guybrush:banging: από μένα,...... αφου δεν υπάρχει στη λίστα το υπέρτατο ποδοσφαιράκι :(

Είναι αδικία!!! Μονο μια ψήφος...

Αναγκάστηκα να διαλέξω το παιχνήδι που πέρασα την περισότερη ώρα μαζί του γιατι αλλιώς ήθελα ακόμα 5 ψήφου!!!

BUBBLE BOBBLE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.