pug_f_e Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2014 (edited) καλημέρα, ελυσα την υδροψυξη μου για να αναβαθμιστω και παρατηρησα μεσα στα μπλοκ το παρακατω,,, https://eikona.info/upload/big/2014/12/17/54913015a797c.jpg 1.είναι νορμαλ? 2.με τι να το καθαρισω? 3. γινεται με καποιο τροπο να μη γινεται αυτό? 4 ενας μου ειπε μεσα στο ρεζερβουάρ να ριξω ένα κομματι ασημι. βοηθαει στο να κολλανε εκει πανω διαφορα.. ΙΣΧΥΕΙ?? το ειχα με WFI από φαρμακειο 1,5 χρονο τωρα που θα το ξανακανω από την αρχη, να προτιμησω wfi ή να βαλω καποιο ετοιμο υγρο? δε θελω να εχω διαβρωσεις και βαμμενα plexi glas... ( στο ρεζερβουάρ μου αναφέρομαι κυριως) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2014 από pug_f_e Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 Βγάλε μια αλλη φωτογραφία με περισσότερο φως γτ δεν φαίνεται τίποτα. Τα wfi ξέχασε τα και βάλε premixed υγρο η αλχημείες ανήκουν στο παρελθόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 17, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 γυρναω αργα συνεχεια σπιτι και δεν εχει φως φαντασου είναι σα σκουρια στην οψη, και χρωμα καφε τα ειχα καθαρισει τη προηγουμενη φορα με σοδα και ξυδι αν θυμαμαι καλα... οσο αναφορα τα υγρα,,,,δε φαβουν τα πλεξι κλπ?? τελος ένα ασχετο,,,κοιτουσα στο aquatuning να βρω γωνια 90 μοιρες για ακρυλικούς σωλήνες και δε βρηκα πουθενα... δεν υπαρχουν γωνιες? για ρακορ μ αρεσαν κατι alphacool Που εχει. για ακρυλικούς σωλήνες μιλαμε παντα,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 17, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 (edited) Οχι δεν βάφουν αλλα αν δεν θες με χρωμα παρε clear. Όσο για τα ρακορ, τα ρακορ γωνιές ειναι λίγο για γελια γιατί αν θες να αλλάξεις διάμετρο είτε τύπο π.χ να βάλεις πλεξι σωλήνα βγάζεις άχρηστο ολο το ρακορ. Το σωστο ειναι να πάρεις γωνιές ξεχωριστές και μετα να βάλεις πάνω οτι θες, ολα τα ρακορ για πλεξι σωλήνα ειναι ετσι. http://www.eworld.com.gr/products/index/215/0/Adapter-Γωνιακά-90°-και-45° Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2014 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 17, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 μισο λεπτο...δε χρειαζεται ειδικα ρακορ κλπ όταν προκειται να μπουν ακρυλικοι σωλήνες? το λινκ που μου εβαλες, οι γωνιες μοιαζουν να είναι για ευκαμπτους σωλήνες,τους κλασικους παλιους της υδροψυξης αναμεσα σε παστελ ή διαφανο υγρο υπαρχουν διαφορες?από μαρκα τι να προτιμησω?υπαρχει δυναντοτητα και αγορας από aquatuning Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 17, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 (edited) Αυτο που σου δείχνω ειναι adapter 45 και 90 μοιρών με G1/4 εκεί βιδώνεις ρακορ για οτι θες.Αν βάλεις χρωμα παρε mayhems pastel η το Χ1 τα aurora ειναι μόνο για εφέ σε εκθέσεις. Η διαφορα ειναι Μαξ δυο βαθμούς υπέρ του Χ1 αλλα το pastel κρατάει 3 χρονια μέσα στη λουπα, αν δηλαδή βάλεις ακρυλικους σωλήνες που λες και ξεμπερδέψεις με τη διάβρωση του σωλήνα θα κανεις συντήρηση παλι σε τρία χρονια. Το eworld συνεργάζεται με aquatuning και alphacool phobya EK, μπορεί να σου φέρει οτι θες. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2014 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 α τωρα καταλαβα πως γινεται με τα ρακορ...οκ Thanks.. καλα αμα τα παστελ mayhems Κραταει 3 χρονια χωρις πρόβλημα , το θεμα τελειωσε,,εκει θα καταληξω... οσο για το eworld klp , θα επικοινωνήσω μαζι τους αν είναι. ευχαριστω το μονο που εμεινε να καθαρισω αυτό που είναι μεσα στα μπλοκ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 Κοιτα αν σου εχει σκουριάσει κάποιο πρόβλημα υπαρχει. Ειναι ολα χάλκινα η έχεις και αλλα μέταλλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 18, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 Το μπλοκ της ραμ ειναι αλουμινιο..Λες αυτο να την κανει τη δουλεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 19, 2014 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Μιλάς σοβαρά; Πέταμα άμεσα, μόνο χαλκός ορείχαλκος και νικελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 19, 2014 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Έτσι ακριβώς όπως στα είπε ο @fatalara, μην βάλεις αλουμίνιο με χαλκό μαζί. Και πάλι καλά να λες που μόνο αυτήν την εικόνα αντίκρισες στο waterblock. Αν το συνεχίσεις θα έχεις διάβρωση του block και μετά πας για καινούργιο, άκου έναν παθόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 19, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Να φανταστεις ειναι καμια 4-5 χρονια ολα μαζι και απλα εχω αλλαξει 2 φορες το νεροΚαι τη προηγουμενη φορα ετσι κ χειροτερα ηταν..Με μαγειρική σοδα κ ξυδι τα καθαρισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 19, 2014 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Χε.. αν θες ας τα λίγο ακόμη έτσι για να δεις τι θα συμβεί, αλλά μόνο να το προλάβεις πριν γίνει ζημιά στο σύστημα, εγω δεν το πρόλαβα χεχε . Έγιναν δύο όμορφες τριπούλες στο block και μετά το κοστούμι στοίχισε 700 κατοστάρικα για νεο σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 19, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 μετα από αυτά που μαθαμε για τα διαφορετικα υλικα.. μου δημιουργηθηκε η εξης απορια.. τα περισσοτερα foul cover μπλοκ για καρτες γραφικων..βλεπω γραφουν nickel κλπ.τα περισσοτερα ψυγεία είναι χαλκινα..οποτε τι γινεται? Παντως εγω τα χω χρονια ετσι και δεν ειδα τέτοιας εκτασης ζημια όπως της δικης σου..περιεργο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 19, 2014 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Νικελ με χαλκό μπορεις να βάλεις το αλουμίνιο όμως δεν παει με τπτ. Μόλις τελειώσω το Σαββατοκύριακο με το δικό μου θα σου δείξω φωτο απο το μπλοκ μετα απο δυο χρονια να δεις πως ειναι οταν το άνοιξα. Αν δουλέψεις πάντως το ίδιο σύστημα σε περιμένει δουλεια, καταργείς το μπλοκ για τις μνήμες αν θες παρε καινούργιο αλλιως μην βάλεις τπτ, αγοράζεις το Mayhems Blitz PRO και ακολουθείς τα βίντεο που θα σου στείλω μόλις παω σπίτι αλλιως θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 19, 2014 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Να, δες τα κατορθώματά μου! EK-Supreme HF EK Universal VGA Supreme HF Σε συνδιασμό με δαύτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Δεκέμβριος 19, 2014 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 http://martinsliquidlab.org/2012/01/24/corrosion-explored/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 19, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2014 Μμμμ μπορει να κανω κ λαθος για το σλουμινιο..Ειναι ασημι χρωμα.γι αυτο υπεθεσα αλουμινιοΚαι με προλαβατε γιατι ηθελα να ρωτησω το εξης:Βλεπω πολλα full cover vga block να λενε νικελ.Αυτα δε πειραζει να μπουν μαζι με χαλκινα μπλοκ κ ψυγεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 20, 2014 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Αλουμίνιο ειναι όντως. Τίποτα μπλοκ μνημών το βγάζεις εννοείτε και το ρεζερβουάρ, να ξέρεις οτι τα ψυγεία σου ειναι σκουργιασμενα και αν λάβουμε υπόψην τις φωτο σου ειναι στάνταρ τρυπημένα στο εσωτερικό εισαι τυχερός που δεν επαθες αυτο που έπαθε το παιδι απο πάνω. Για μενα θες καινούργια ψυγεία και μπλοκ. Με το νικελ δεν έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 20, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Ψυγειο θα παρω καινουριο ουτως η αλλως. Ειχα ενα τριπλο και θα το πεταξω.Θα παρω καινουριο τριπλο alphacool.Επισης θα βαλω κ ενα διπλοΡεζερβουαρ ειναι ολο plexi.δεν εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts