Jump to content

πολλα firewall μαζευτηκαν

kv3d

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πολλα firewall μαζευτηκαν

Mc Afee 7.0 αγοραστό

firewall των windows SP2

Firewall απο το Nforce3

Να τα αφησω να λειτουργουν ολα μαζι ,μου φαινεται σπαστικο να ζηταω αδεια, για μια σελιδα ,απο τρια προγραμματα

Εσεις τι κρατατε και τι αφηνετε απέξω?

Πέταξέ τα ΟΛΑ και βάλε ΖoneAlarm..... Είναι ότι καλύτερο υπάρχει κατά την γνώμη μου σε Firewall .....

Eχω την δοκιμαστική έκδοση που περιλαμβάνει και Antivirus Protection και βρέθηκαν στον υπολογιστή μου malware & Spyware που περάσαν από Νorton & McAfee.....

Αρχική απάντηση από kv3d

Mc Afee 7.0 αγοραστό

Αφου το εχεις, χρησιμοποίησε το. Εγω της Mcafee εχω και ειμαι πολυ ευχαρηστημένος !

Το firewall των windows το έχω απενεργοποιημένο.Παλαιότερα είχα το Zonealarms , προσφατα δοκίμασα και το Kerio και δεν το μετανιωσα :)

Me toσους τοιχους δεν σου δημιουργειται συνωστισμος και μπερδεμα ?

Παντα ειχα απορια , γιατι βαζετε τοσα πολλα firewalls ?

Δεν καταναλωνεται υπερβολικα μεγαλο μερος των πορων ?

Αυτό ήταν και δική μου απορία: υπάρχει κάποιο ώφελος να έχει κάποιος περισσότερα από 1 firewalls?

AN δεν έχεις DSL κράτα το πιο εύλοκο στην χρήση.

ΑΝ έχεις DSL ελπίζω το ρουτεράκι σου να έχει ενσωματωμένο FIREWALL. ( αν όχι πάρε ένα). Εγώ ευτυχώς ανήκω στην 2 κατηγορία και ησύχασα απο τα software firewalls.

Αρκεί το firewall tou router? Νομίζω ένα software firewall δίνει περισσότερες επιλογές από ότι το ενσωματωμένο στο router.

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Πέταξέ τα ΟΛΑ και βάλε ΖoneAlarm..... Είναι ότι καλύτερο υπάρχει κατά την γνώμη μου σε Firewall .....

Eχω την δοκιμαστική έκδοση που περιλαμβάνει και Antivirus Protection και βρέθηκαν στον υπολογιστή μου malware & Spyware που περάσαν από Νorton & McAfee.....

Συμφωνω απολυτα...

Zone alarm pro = firewall

Zone alarm security suite = firewall + antivirus

Παναλαφρο ,μικρο σε μεγεθος και πανευκολο στη χρηση

ΥΓ.τελευταιες εκδοσεις --> 5.5.062.004

Αρχική απάντηση από Snips

ΑΝ έχεις DSL ελπίζω το ρουτεράκι σου να έχει ενσωματωμένο FIREWALL. ( αν όχι πάρε ένα). Εγώ ευτυχώς ανήκω στην 2 κατηγορία και ησύχασα απο τα software firewalls.

Αρκει;;; Εχω το ZyXEL 650 αρκει το Πυρινο Τοιχος του;;; + οτι εχω 3 αντισπιρε ware + νορτον 2003 ! αλλα το fire wall των windows δεν μπορω να το ενεργοποιησω

παιδιά είμαι 1 χρόνο περίπου με dsl ...περνάνε αραιά και που κάτι λίγα spywares σαν explorer bars κτλ....τα οποία τα διώχνεις με ένα spyware. Α...και ANTIVIRUS δεν έχω.!! και δεν μπαίνει τίποτα. (βάζω το panda που και που και δεν βρίσκει τίποτα). ’ρα???

Προσωπικά δεν θέλω πολλές ρυθμίσεις.. Την ζωή μου εύκολη θέλω να κάνω όχι χειρότερη...

χρησιμοποιουσα zonealarm αλλα για διαφορους λογους δοκιμασα

της sygate η οποια εχει και αυτη free edition

πιστευω οτι το sygate ειναι ανωτερο απο το zonealarm !!!

Χρησιμοποιώ outpost. Πολύ βολικό, πιο ελαφρύ απο zone alarm και έχει presets για διάφορα προγράμματα

αν έχεις DSL χρησιμοποίησε το firewall του modem/router σου, πιστεύω οτι δεν θα χρειαστείς κάτι παραπάνω

Αν είσαι dial-up δοκίμασε το kerio σαν software λύση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.