kv3d Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 πολλα firewall μαζευτηκανMc Afee 7.0 αγοραστό firewall των windows SP2Firewall απο το Nforce3Να τα αφησω να λειτουργουν ολα μαζι ,μου φαινεται σπαστικο να ζηταω αδεια, για μια σελιδα ,απο τρια προγραμματαΕσεις τι κρατατε και τι αφηνετε απέξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Δεκέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Πέταξέ τα ΟΛΑ και βάλε ΖoneAlarm..... Είναι ότι καλύτερο υπάρχει κατά την γνώμη μου σε Firewall .....Eχω την δοκιμαστική έκδοση που περιλαμβάνει και Antivirus Protection και βρέθηκαν στον υπολογιστή μου malware & Spyware που περάσαν από Νorton & McAfee..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από kv3dMc Afee 7.0 αγοραστό Αφου το εχεις, χρησιμοποίησε το. Εγω της Mcafee εχω και ειμαι πολυ ευχαρηστημένος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Δεκέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Το firewall των windows το έχω απενεργοποιημένο.Παλαιότερα είχα το Zonealarms , προσφατα δοκίμασα και το Kerio και δεν το μετανιωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Me toσους τοιχους δεν σου δημιουργειται συνωστισμος και μπερδεμα ?Παντα ειχα απορια , γιατι βαζετε τοσα πολλα firewalls ? Δεν καταναλωνεται υπερβολικα μεγαλο μερος των πορων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αυτό ήταν και δική μου απορία: υπάρχει κάποιο ώφελος να έχει κάποιος περισσότερα από 1 firewalls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 AN δεν έχεις DSL κράτα το πιο εύλοκο στην χρήση.ΑΝ έχεις DSL ελπίζω το ρουτεράκι σου να έχει ενσωματωμένο FIREWALL. ( αν όχι πάρε ένα). Εγώ ευτυχώς ανήκω στην 2 κατηγορία και ησύχασα απο τα software firewalls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρκεί το firewall tou router? Νομίζω ένα software firewall δίνει περισσότερες επιλογές από ότι το ενσωματωμένο στο router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ένα firewall είναι αρκετό.Και το καλύτερο είναι αυτό της Mc Afee . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Δεκέμβριος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Πέταξέ τα ΟΛΑ και βάλε ΖoneAlarm..... Είναι ότι καλύτερο υπάρχει κατά την γνώμη μου σε Firewall .....Eχω την δοκιμαστική έκδοση που περιλαμβάνει και Antivirus Protection και βρέθηκαν στον υπολογιστή μου malware & Spyware που περάσαν από Νorton & McAfee..... Συμφωνω απολυτα...Zone alarm pro = firewallZone alarm security suite = firewall + antivirusΠαναλαφρο ,μικρο σε μεγεθος και πανευκολο στη χρησηΥΓ.τελευταιες εκδοσεις --> 5.5.062.004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Και εγω συμφωνων με τον morf. 1000 φορες firewall προγραμμα παρα το ψευτικο του ρουτερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από SnipsΑΝ έχεις DSL ελπίζω το ρουτεράκι σου να έχει ενσωματωμένο FIREWALL. ( αν όχι πάρε ένα). Εγώ ευτυχώς ανήκω στην 2 κατηγορία και ησύχασα απο τα software firewalls. Αρκει;;; Εχω το ZyXEL 650 αρκει το Πυρινο Τοιχος του;;; + οτι εχω 3 αντισπιρε ware + νορτον 2003 ! αλλα το fire wall των windows δεν μπορω να το ενεργοποιησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 παιδιά είμαι 1 χρόνο περίπου με dsl ...περνάνε αραιά και που κάτι λίγα spywares σαν explorer bars κτλ....τα οποία τα διώχνεις με ένα spyware. Α...και ANTIVIRUS δεν έχω.!! και δεν μπαίνει τίποτα. (βάζω το panda που και που και δεν βρίσκει τίποτα). ’ρα???Προσωπικά δεν θέλω πολλές ρυθμίσεις.. Την ζωή μου εύκολη θέλω να κάνω όχι χειρότερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Mε το McAfee δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Ασε μονο το McAfee.Τα αλλα πέταξέ τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 13, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 χρησιμοποιουσα zonealarm αλλα για διαφορους λογους δοκιμασατης sygate η οποια εχει και αυτη free editionπιστευω οτι το sygate ειναι ανωτερο απο το zonealarm !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 13, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Μια χαρα ειναι το Mcafee Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 13, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Χρησιμοποιώ outpost. Πολύ βολικό, πιο ελαφρύ απο zone alarm και έχει presets για διάφορα προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 13, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 αν έχεις DSL χρησιμοποίησε το firewall του modem/router σου, πιστεύω οτι δεν θα χρειαστείς κάτι παραπάνωΑν είσαι dial-up δοκίμασε το kerio σαν software λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.