denz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2014 (edited) Καλημέρα thelab! Μιας που έρχονται σύντομα γιορτινές μέρες, θέλω να στείλω ευχές σε όλες τις επαφές μου μαζικά στο outlook 2013. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν εμφανίζονται όλες στο βιβλίο διευθύνσεων. Δηλαδή π.χ αν πατήσω το "W" στο πεδίο "Προς" μου βγάζει μερικές επαφές οι οποίες δεν είναι στο βιβλίο διευθύνσεων. Πως μπορώ να τις συμπεριλάβω όλες σε μια λίστα; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 16, 2014 από denz Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 Το αρχείο που διαχειρίζεται το ιστορικό των απεσταλμενων σου λέγεται nk2. Ψάξε μήπως βρεις εφαρμογή που να κάνει extract κλπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Δεκέμβριος 17, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 Αν έχεις τις επαφές σε ένα φάκελο που δεν είναι στο βιβλίο διευθύνσεων, τότε μπορείς να το προσθέσεις: Δεξί κλικ στο φάκελο με τις επαφές (Contact folder), Properties, Outlook Address bar, τσεκάρεις το "Show this folder as an e-mail Address Book" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 17, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 (edited) Το αρχείο που διαχειρίζεται το ιστορικό των απεσταλμενων σου λέγεται nk2. Ψάξε μήπως βρεις εφαρμογή που να κάνει extract κλπ Με έσωσες!! Κατέβασα ένα NK2 editor και μου δείχνει ότι έχω 900+ επαφές από το AutoComplete , ποιος είναι ο πιo εύκολος τρόπος να κάνω μαζική αποστολή χωρίς να σταμπαριστώ ως spam και φάω block; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2014 από denz Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 17, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 Να αγοράσεις newsletter sender. Αλλιώς 100 mail την ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 17, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 Χρησιμοποίησα το mailchimp. Αρκετά καλό φαίνεται και free με αρκετά μεγάλο όριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 22, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2014 Για να μην ανοίγω καινούριο thread, υπάρχει τρόπος να ξεσκαρτάρω το account από διπλότυπα, τριπλότυπα emails? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 22, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2014 (edited) odir duplicateΑλλά όταν τελειώσεις ξύλωσέ το γιατί κάνει κάτι κουλά το addon με τον καιρό στα ελληνικά. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2014 από swatoner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts