Jump to content

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-SOS

George_K

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πριν από 2 μέρες ο υπολογιστής μου άρχισε να κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις και μετά να βγάζει μήνυμα "System has recovered from a serious error". ’λλαξα τροφοδοτικό (400άρι) , βάζω να κάνω ripping ένα DVD και μετά από λίγη ώρα βρίσκω τον υπολογιστή μου ...κλειστό. Πάω να τον ανοίξω τίποτα. Έκανα από πίσω switch on/off και μονο έτσι άνοιξε. Στη συνέχεια και αφού τον λειτούργησα κάποιες ώρες με το που πάω να κοπιάρω ένα DVD σβήνει η οθόνη και πάλι reset όπου παίρνω μήνυμα: "C:\WINDOWS\system32\config\system is missing or corrupt" και μου ζητείται να βάλω το Cd των Windows για recovery. Βάζω το Cd των Win xp, τίποτα. Μετά από 2-3 reset το σύστημα αποφασίζει να μπει στα windows. Αυτή τη στιγμή που γράφω το θέμα, ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, αλλά αν πάω να αντιγράψω ένα DVD με το Nero, σίγουρα θα καεί. Επιμένω στο θεμα του DVD γιατί στην ουσία από κει ξεκίνησην όλα τα παλαβά. Το DVD-recorder μου είναι LG 4160B.

Format έκανα πρόσφατα οπότε δε νομίζω να φταίει software. Μήπως έχει πρόβλημα η μητρική? Όσον αφορά τη θερμοκρασία έχω 57 βαθμούς CPU και 42 βαθμούς System. Είναι φυσιολογική?

Η σύνθεση του PC:

AMD Athlon XP 1600+

MOTHERBOARD Gigabyte 7VTX-E

RAM 512 DDR

DVD rom Sony DDU1621

HDD 80 MB (7200rpm)

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει

Αρχική απάντηση από George_K

...Επιμένω στο θεμα του DVD γιατί στην ουσία από κει ξεκίνησην όλα τα παλαβά. Το DVD-recorder μου είναι LG 4160B. ...

Με το που εγκατέστησες το LG σου δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τις επανεκινήσεις???

η θερμοκρασια παντως επειδη καποτε ειχα δουλεψει σε αντιστοιχο συστημα (VTXE + 1600+) , ειναι μια χαρα προς το τσιμπιμένο .Στην περίπτωση μου εχα δει και 70+ και το συστημα ηταν οκ

Τα προβλήματα όντως ξεκίνησαν λίγες μέρες αφότου αγόρασα το LG. Αρχικά δε δούλευε με τίποτα ως master και αναγκάστηκα να το γυρίσω σε slave. Ως slave δούλευε μια χαρά, ενώ το Sony (DVD ROM) σερνόταν (αν και νομίζω ότι γενικώς έχει φάει τα ψωμιά του).

Πριν μου αλλάξουν τροφοδοτικό, στο μαγαζί που το πήγα, άλλαξαν την ταινία στο controller και μου γύρισαν το LG σε master, όπου δούλευε! Παρόλα αυτά τα προβλήματα συνεχίστηκαν, άλλαξα τροφοδοτικό και πάλι τίποτα...

Πάντως σήμερα το LG έγραψε κανονικά 2 DVD. Κοινώς μ'έχει τρελάνει τελείως..

Για Bios update μου είπαν κι άλλοι. Λέτε να είναι αυτό?? Θα ψάξω να βρω.

Επίσης κάτι ακόμα: Εγκατέστησα ένα utility της motherboard και μου δείχνει CPU Fan OK, ενώ System Fan έχει το ΟΚ σβησμένο. Αυτό είναι φυσιολογικό?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.