George_K Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2004 Καλησπέρα. Πριν από 2 μέρες ο υπολογιστής μου άρχισε να κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις και μετά να βγάζει μήνυμα "System has recovered from a serious error". ’λλαξα τροφοδοτικό (400άρι) , βάζω να κάνω ripping ένα DVD και μετά από λίγη ώρα βρίσκω τον υπολογιστή μου ...κλειστό. Πάω να τον ανοίξω τίποτα. Έκανα από πίσω switch on/off και μονο έτσι άνοιξε. Στη συνέχεια και αφού τον λειτούργησα κάποιες ώρες με το που πάω να κοπιάρω ένα DVD σβήνει η οθόνη και πάλι reset όπου παίρνω μήνυμα: "C:\WINDOWS\system32\config\system is missing or corrupt" και μου ζητείται να βάλω το Cd των Windows για recovery. Βάζω το Cd των Win xp, τίποτα. Μετά από 2-3 reset το σύστημα αποφασίζει να μπει στα windows. Αυτή τη στιγμή που γράφω το θέμα, ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, αλλά αν πάω να αντιγράψω ένα DVD με το Nero, σίγουρα θα καεί. Επιμένω στο θεμα του DVD γιατί στην ουσία από κει ξεκίνησην όλα τα παλαβά. Το DVD-recorder μου είναι LG 4160B. Format έκανα πρόσφατα οπότε δε νομίζω να φταίει software. Μήπως έχει πρόβλημα η μητρική? Όσον αφορά τη θερμοκρασία έχω 57 βαθμούς CPU και 42 βαθμούς System. Είναι φυσιολογική? Η σύνθεση του PC:AMD Athlon XP 1600+MOTHERBOARD Gigabyte 7VTX-E RAM 512 DDRDVD rom Sony DDU1621HDD 80 MB (7200rpm)Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Έχεις δημοιουργήσει το θέμα 2 φορές...Σβήσε την μία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Γενικως οι gigabyte δειχνουν παραπανω αλλα και παλι ειναι πολυ!!!Οσον αφορα τις επανεκινησεις δεν παει καπου το μυαλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από George_K ...Επιμένω στο θεμα του DVD γιατί στην ουσία από κει ξεκίνησην όλα τα παλαβά. Το DVD-recorder μου είναι LG 4160B. ... Με το που εγκατέστησες το LG σου δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τις επανεκινήσεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 η θερμοκρασια παντως επειδη καποτε ειχα δουλεψει σε αντιστοιχο συστημα (VTXE + 1600+) , ειναι μια χαρα προς το τσιμπιμένο .Στην περίπτωση μου εχα δει και 70+ και το συστημα ηταν οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 ειχα και εγω κατι παρόμοιο αλλαξα bios και ολα ήταν οκ.κοιτα να δεις αν εχει βγεί καποιο καινούριο bios για την μητρική σου ,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Το C:\WINDOWS\system32\config\system το βγαζει συνηθως αν δεν εχεις SP1 (χωρις λογο κ αιτια), καθως ο σκληρος εσβηνε πολλες φορες νωριτερα ενω το λειτουργικο ετρεχε στην RAM ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_K Δεκέμβριος 13, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Τα προβλήματα όντως ξεκίνησαν λίγες μέρες αφότου αγόρασα το LG. Αρχικά δε δούλευε με τίποτα ως master και αναγκάστηκα να το γυρίσω σε slave. Ως slave δούλευε μια χαρά, ενώ το Sony (DVD ROM) σερνόταν (αν και νομίζω ότι γενικώς έχει φάει τα ψωμιά του).Πριν μου αλλάξουν τροφοδοτικό, στο μαγαζί που το πήγα, άλλαξαν την ταινία στο controller και μου γύρισαν το LG σε master, όπου δούλευε! Παρόλα αυτά τα προβλήματα συνεχίστηκαν, άλλαξα τροφοδοτικό και πάλι τίποτα... Πάντως σήμερα το LG έγραψε κανονικά 2 DVD. Κοινώς μ'έχει τρελάνει τελείως..Για Bios update μου είπαν κι άλλοι. Λέτε να είναι αυτό?? Θα ψάξω να βρω.Επίσης κάτι ακόμα: Εγκατέστησα ένα utility της motherboard και μου δείχνει CPU Fan OK, ενώ System Fan έχει το ΟΚ σβησμένο. Αυτό είναι φυσιολογικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Παντως για να δουλεψουν σωστα τα dvd-recorder πρεπει να ειναι master. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΕΦΟΣ Δεκέμβριος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ DVDRW. ΤΑ LG EINAI ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_K Δεκέμβριος 14, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Παιδιά, κατέβασα update για το bios της μητρικής μου, αλλά επειδή δεν το έχω ξανακάνει τι πρέπει να προσέξω? Είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία? Παίρνω πρώτα backup το παλιό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.