harisman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2014 Καλησπέρα παιδιά, μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να κάνω cloning του παλιό μου HDD σε SSD, αποφάσισα να κάνω clean istall στον SSD τα Win 7 GR Ultimate 64bit. και με την ευκαιρία να πάω σε 64-bitα Windows, ξεπερνώντας και τους περιορισμούς σε RAM που είχε η mobo στα 32-bitα. Ο υπολογιστής πάει σφαίρα πια με τον SSD, αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Ο δεύτερος 3TB εσωτερικός δίσκος μου, που είχα για data, είχε 2 partitions (ένα 2 tb και ένα 746 gb) προκειμένου τα αρχικά εγκαταστημένα Win 7 ΕΝ 32bit μου, να τον "βλέπουν"-αξιοποιούν πλήρως. Τώρα με τα Win 7 GR Ultimate 64bit, στον data δίσκο, βλέπει μόνο το 2tb partition και το 746gb μου λέει "δεν έχει εκχωρηθεί", χωρίς να δίνει επιλογές να κάνεις κάτι (οι επιλογές στο screenshot, δεν είναι ενεργές...).Τι μπορώ κάνω για να ανακτήσω τα δεδoμένα του και να μπορώ να τον χρησιμοποιώ φυσικά, χωρίς να κινδυνέψουν τα δεδομένα του δίσκου (και των 2 partitions)? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. ΥΓ: Βάζω κ κάποια screenshots, μπας κ βοηθήσουν.
karmen1983 Δεκέμβριος 15, 2014 #2 Δεκέμβριος 15, 2014 Δωσε του ενα γραμμα. Αν βλεπω καλα απο κινητο αυτο ειναι το προβλημα. Αν πας ιδιοτητες τι σου λεει;
harisman Δεκέμβριος 16, 2014 Author #3 Δεκέμβριος 16, 2014 Δωσε του ενα γραμμα. Αν βλεπω καλα απο κινητο αυτο ειναι το προβλημα. Αν πας ιδιοτητες τι σου λεει; Οι επιλογές δεν είναι ενεργές......Οι ιδιότητες δείχνουν ότι έχω επισυνάψει.
slalom Δεκέμβριος 16, 2014 #4 Δεκέμβριος 16, 2014 Κανε επεκταση του τομου ΕΔεν εχεις δεδομενα στο άλλο κομματι ετσι?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.